Docka?

Såg på "Söderlund & Bie" ikväll. Där pratade de om något mycket tänkvärt... Att pojkar ska ju en dag också bli fäder, så varför ska inte de leka med dockor? Det vore kanske inte så dumt att köpa en docka till Arvid ändå...? Jaja, inte än iaf!

Ikväll somnar Arvid utan protester! Jihooo! Jag sjöng "Trollmor" för honom och sen somnade han. Jabbi!!

07.15 tomorrow! (alt 18.30)

Smärta

Mitt besök hos tandläkaren resulterade i:
1 hål
2 visdomständer som ska dras

Jag var nära på gråtfärdig när han sa det, men sen låg jag där och funderade lite och tänkte att "vafan, jag har ju fött barn och haft värkar i flera dygn, ondare kan det knappast göra, och det överlevde jag ju!". Så därför oroar jag mig inte längre för detta. Fast jag kommer säkert att vara dönervös de tre gånger jag ska dit och göra dessa ingrepp...men det är inte förrän år 2007 så... :oD

Dessutom är tandläkaren mycket bra, när han sa att det var ett hål som behövde lagas och två tänder som behövde dras så var det inte mer med det. Inte sådär "Stackars dig som måste göra det", utan det var bara lugnt och världens enklaste grej. Skönt!

Pappa var barnvakt under mitt tandläkarbesök, han verkade gilla det skarpt och Arvid hade varit jättesnäll och pratat med folket på jobbet och inte gnällt någonting! :o)

Sen åkte vi hem och åt lunch innan det bar iväg till Gläntan för föräldragrupp. Alltid lika trevligt! Det verkar bli en bra "kurs" det där, väldigt vettiga grejer att tänka på när man ska uppfostra barn osv. Gick sen till affärn en snabbis innan vi blev upplockade hemma för att åka till prästen och prata om dopet. Sen åt vi på Sibylla i Brunflo (Erika, du fick mms:et va?) och nu har vi kommit hem. Andreas åkte på spelning och jag har gosat med Arvid. Nu ligger han i gymet och jag ska strax göra i ordning gröt åt honom.

Väckte förresten Andreas inatt vid 04-tiden och grattade honom på namnsdagen. :oP

Imorgon är det julkalendern på tv - tänk vad Arvid har längtat efter det! Han ska få öppna sin första lucka! ;o)

Tandläkaren snart

Snart ska jag till tandläkaren... Bara tre timmar kvar...

Vet inte om Anna kommer att vara med mer i O.C. men det var kul att se henne igår iaf! Hoppas bara att det tar sig mellan Seth och Summer igen, och mellan Ryan och Marissa såklart! Jag är lite konservativ av mig så jag vill gärna ha det som det varit förut. :oP

Nu vill Arvid att jag ska mata honom så jag ska göra det nu.

Anna

Paus i O.C. nu - tjoho, Anna är tillbaka!!!!!!!!!

Bonde söker fru var bra som vanligt. Kan knappt vänta tills nästa onsdag! :o)

Tandläkaren imorgon, ghaaaa!!! Har egentligen ingen tandläkarskräck, men att gå till tandläkaren är ju alltid förknippat med spänning och nervositet. Och så ska man ju gå dit för att liksom "få domen". Huga! Morfar får vara barnvakt under tiden som jag ska dit. :o)

Holidays are coming

Arvid verkar frälst på Coca Cola-reklamen! Tredje gången idag som han hajade till och vände huvudet för att se reklamen! Måste vara nåt i musiken, eller att det är jäkligt gott med läsk. :oP

Idag skippade jag Gläntan, men en trevlig promenad med Elin och Mio, lite städning (igen, shit - jag tar knäcken på mig själv!), Östersund HC verkar ha problem, två bebisar i tidningen vars föräldrar jag känner, Sjunde Himlen imorse och Sjunde Himlen om 3 minuter, Bonde söker fru, O.C.... Som toppen på isberget så tror jag minsann att jag tänker vinna på Lotto ikväll.......

Arvid har börjat med ett jobbigt skrik. Det är inget gnällskrik utan verkligen ett gallskrik. Synd att han kom på det. Hoppas det går över.

En mycket bra dag

Det var en mycket bra dag, jag har fått så himla mycket gjort men ändå är det sååå mycket kvar. Men det känns ändå himla bra att jag verkligen håller på att fixa!

Vid 18-tiden ikväll gick luften ur mig och jag blev dödstrött. Jag är fortfarande ganska trött så bäst vore väl om jag gick och lade mig redan nu. Arvid har dock inte lagt sig än, men snart så!

Inget bra på tv ikväll. Jo "Grey's Anatomy", får se om jag orkar se det eller om jag stupar i sängen innan det hinner börja. Imorgon är det tv-kvällarnas tv-kväll: Bonde söker fru och O.C.!

Söt

Söt
Tyckte det var ett tag sen jag lade in nån bild, så här kommer det en! :o)

Mycket gjort

Idag har Arvid varit så snäll hela dagen (hittills iaf...). Han har sovit ganska mycket så jag har kunnat stöka på bäst jag velat.

Jag har tokigt nog bytt gardiner! Jag höll på att pyssla i uterummet och så kom jag på att jag skulle passa på att byta gardiner när jag ändå var i farten. Det tog ett tag, men nu är det gjort! Nu är det bara alla andra fönster kvar, men troligtvis byter jag varken i sovrummet eller i köket. Det får vara som det är. Jul blir det nog ändå. Antagligen.

Sunes Jul rullar på i bakgrunden...

Bereden väg för julgranen

Jag håller på att städa även idag, är inne på femte dagen nu tror jag. Idag håller jag på att pyssla ute i uterummet, håller bland annat på att stuva om lite så det är lättare att montera upp julgranen sen. Har en fåtölj där nu så den ska jag flytta till ett annat ställe. Hoppas det blir bra. Passar på att slänga lite blommor också som jag varit lite snål med att vattna...stackarna!

Ska fortsätta nu!

Nejje!

Nejje, det blev inte 117 kort, det blev fler! Jag tog extra kopior på flera, därför blev det fler. Tyckte väl att det lät mycket med 141 kr för 117 kort när det kostade 99 öre/st och en startavgift på 9 kr. Jaja!

Kort

Nu har jag beställt kort, det blev 117 st har jag för mig. 141 kronor skulle det iaf kosta. Förhoppningsvis kommer de på fredag, annars får jag väl vänta till måndag då.

Så vad har hänt sen sist då? Jag har kollat på tv: Babyboom (fast missade början), Cityakuten (missade början eftersom jag såg Babyboom) och sen såklart Prison Break!!

Julafton är fixat nu. Andreas familj och min familj ska fira ihop, hos mina föräldrar. Mamma jobbar troligen kväll nästa år, så vi bestämde att vi ska vara hos dem i år. Sen vill jag bara åka hem och sova här, men Andreas vill sova över nånstans för det brukar vara mysigt sådär på julen. Vi får se hur det blir, det är svårt när man ska bryta traditioner och ordna nya, osv.


Men det närmar sig i alla fall! Julen alltså! Bara 5 dagar kvar till första advent! Mysigaste dagen på hela året. Jag måste nog fundera lite om det faktiskt är så att första advent är mysigare än självaste julafton! Måste fundera lite på det där...

Arvid sitter i babysittern och kollar på Sunes Jul. :o)


Ett helt år

Det har nu gått ett helt år sen vi berättade för våra föräldrar att vi väntade barn. Det känns ju som om det var igår!!!

Idag åkte vi in till stan med bilen för att köpa lite papper på Syssla, och så fikade vi med Sara och Felicia. Trevligt. Tyvärr blev det äppelkaka, men jag kunde inte motstå...

Har glömt att berätta, men Arvid har börjat med riktigt skratt. Det är så värmande att höra!

Jag måste skicka iväg kort för framkallning. Kanske ska sätta igång nu så de kanske möjligtvis är klara på fredag...hoppas!

Lottovinst

Ännu en gång har jag vunnit på Lotto. Ännu en gång blev det bara några ynka kronor, 24.......

Men ändock en vinst!

Nästa gång ska jag vinna mer.

En till julmarknad

Nu har vi kommit hem från Bodsjö. Konserten var kort och bra, några jullåtar och lite gospel. Arvid var snäll i kyrkan hela tiden. Sen var det julmarknad vid kyrkstallarna och sen fick man gröt och skinkstut. Mycket snällt! Världens största skinkstutar var det dessutom!


Julmarknad

Nu har vi varit på julmarknad. Det blev mamma och jag som åkte, Andreas och Arvid stannade hemma. Himla fina grejer fanns det, men inget jag skulle köpa. Man vill ju helst göra själv istället. Fast nu gör ju inte jag det, men... Jaja, väldigt fina handarbeten var det!

Om en timme ska vi åka mot Bodsjö. Innan dess tänkte jag äta lite lunch och fortsätta röja lite. Har slängt en massa och har även omorganiserat i Andreas bokhylla så det fick plats lite mer grejer där. :o)

Kräko

Somnade vid 01 inatt...onödigt sent. Men jisses vad skönt det var att vara på humör för att städa igår! men det är inte ens klart än på lååååånga vägar! Jaja...

Arvid sov till 07 idag, skönt! Han vaknade ett par gånger inatt, men fick nappen och somnade om igen. Vet inte riktigt när han somnade...men nån gång 20-20.30 tror jag iaf. Åt frukost och sen jag ätit två mackor kände jag att jag var på väg att spy! Så jag rusade till toaletten och trodde verkligen att jag skulle göra det, men det gick över. Blä! (eller BRA såklart att jag inte behövde spy!) Bara jag inte fått nån vinterkräksjuka eller nåt, för om en timme ska vi åka på julmarknad! :o)

Makabert

Måste berätta...

Min moster messade imorse... "Råttan hängde sig i taket".

Jag fattade halvsju.

Jag var därför tvungen att ringa upp och fråga vad hon menade med det skumma messet...

Det visade sig att de har hört att de haft en mus inne i huset men inte kunnat lokalisera den. Så imorse tittade hon upp i taket... De har takbjälkar i taket och så hade musen fastnat med huvudet, kroppen hängde och svansen pekade rakt ner. Mus-stackaren hade fastnat och inte kommit loss och på så sätt blivit hängd till döds! Snacka makabert!!!


Lördagskväll

Idag har det varit en himla bra dag so far. Vi myste en massa imorse, sen har jag städat, röjt, tvättat, vikt tvätt, gjort ett par kylskåpsmagneter, ätit rester sen gårdagen, trånat i Pandurokatalogen, strukit Arvids tryckta bodys (borde gjort det för längesen), förgiftats av trycksvärtan i tidningen jag hade när jag strök (nåja, nästan iaf...), pratat i telefon, gosat och löst melodikrysset nästan helt! Det är bara en ynka bokstav som fattas i dagens melodikryss.

Imorgon är det julmarknad på Folkan. Ett måste. Har för mig att det inte var så hejkon förra året, men det känns ändå tvunget. För att få in lite pre-julstämning. Sen ska vi på gratiskonsert i Bodsjö, mitt favvoställe på jorden! Mamma och pappa har förresten fått bygglov på tomten så de ska bygga! Tjoho! Vi har en stuga där redan, 3 km in i skogen, men den delar vi med mammas syskon så det är inget eget. Hoppas det blir bra! Nåja, konsert i kyrkan är det iaf. Inget stort intresse av själva konserten, eller kyrkan heller för den delen, men trevligt ändå att de ordnar! Det är gratis för dem som är med i hembygdsföreningen så...och så får man gratis fika också, bara en sån sak! :oD

Ska flöja vidare nu! Ciao!

En lördag i mitt liv

Gick och lade oss vid midnatt igår. Arvid vaknade sen vid 04.30 och fick nappen så han somnade om. Sen vaknade jag av att han låg och pratade och försökte få oss att vakna (tror jag) vid 07-tiden. Vid det laget var brösten snorfulla så jag tog upp honom och ammade. Sen somnade vi om igen och sov till 08 ungefär.

Kom igång och röjde lite här hemma men insåg att jag inte hade ätit frukost så jag åt frukost och sen kom jag av mig. Shit happens! Ska se om jag kan återgå till det nu...

Hårdrocksnapp

Hårdrocksnapp
Arvid med hårdrocksnappen som han fått av mormor. Designad av Bon Jovi, kung!

Fredagsmys

Andreas körde idag och skulle skjutsa hem Markus och Mattias till stan, men de hämtade upp Arvid och mig på vägen för vi tänkte handla sen Andreas skjutsat hem de andra. Så vi handlade och sen åkte vi hem och gjorde tacos! Himla gott som vanligt!

Kollade på "På spåret" som vi hade inspelat, och försökte få Arvid att sova. Han verkade trött för han kliade sig i ögonen, men han hade svårt att somna. Men efter ca 30 min av skrikande så somnade han tillslut. Tror han tänkte somna för natten för han sov ganska länge, så tillslut plockade vi upp honom och nu har han fått en hel portion gröt (yey!!), lite bröstmjölk, kräkits, fått pyjamas och ny blöja, så nu sitter han och Andreas och myser i fåtöljen till "Charlies änglar". Kl 21.30 (typ nu) börjar världshistoriens bästa film på Femman, Love Actually!!!

Har sett Doobidoo också ikväll, Peter Jihde rules!

End of story.


Pepparkaksfika

Elisabeth var hemma, så Arvid och jag tog en promenad ner till henne. Tog en liten extratur så Arvid fick sova en stund längre, för jag misstänkte att han skulle vakna när vi var framme. Mycket riktigt. Det var iaf trevligt och vi fikade en massa pepparkakor. Mums!

Kom nyss hem. Heeeeelt slut. Det är inte varje dag man går från nedre Torvalla till övre Torvalla. Det är kanske något jag borde göra för att få bättre kondition. För satan i gatan vad jobbigt det är!

Nu är det iaf helg och jag väntar på att   ♥älsklingen♥  ska komma hem.


Mysfarbror

Arvid har varit så himla mysig nu på förmiddagen. Alltså, det är han ju annars också, men det är extra mycket nu. Det är så himla mysigt! Han är lugn och jättegosig så man bara vill äta upp honom.

Inatt vaknade Arvid och ville ha mat kl 04 redan. Sen sov vi till 08. Ingen tidig morgon ändå alltså...

Ska höra om Elisabeth är hemma så ska jag gå dit en sväng.

Zzzzz

Barnet sover. :o)

Framsteg

Blev promenad med mammorna idag igen. Toppen!!

Nu ligger Arvid och skriker och verkar inte vilja somna... Om 2 minuter får jag gå in igen...

3 framsteg av Arvid ikväll:
• Han stoppade i nappen själv (det har han gjort tidigare också, men den här gången såg det mer medvetet ut, det har det inte verkat som tidigare. Men det kanske var omedvetet ändå, vad vet man?)
• Han åt mer gröt idag än igår. Ska öka på "dosen" mer imorgon.
• Han sög på sin stortå. Undrar om den var god. Jag tvivlar starkt.

1 framsteg av mig idag:
• Jag har åkt rulltrappa med vagnen - tre gånger!!!

Imorse sov vi ända till kl 09!!! Trodde att Arvid skulle vakna nån gång vid 07-08, men icke! Så det blev lite snärjigt innan vi skulle iväg. Dessutom var jag trött. Helt otroligt. Men tyvärr mycket sant. Jag får be Andreas väcka upp mig imorgon innan han åker till jobbet så jag inte sover för länge imorgon också. Fast det beror ju förstås på vilken tid jag lägger mig ikväll...

Igår somnade förresten Arvid på ca 30 minuter. Litet bakslag men ändå - han somnade ju! Sen vaknade han ett par gånger runt 05 och fick nappen. Mat ville han ha vid 06 och sen somnade han om igen då till 09. Det skumma var att jag drömde att jag ställde väckarklockan. Men det hade jag ju inte gjort...

Och så har det nu hänt! Det som alla vetat hela tiden, utom jag! Jag har gått och köpt ett scrapbook-album! Jag ska alltså scrappa! Jag som sagt strängt nej, men nu har jag vikit mig... Det blir dödligt kul!

Arvid skriker inte längre, däremot ligger han och pratar och sliter och drar i sina fötter. Han verkar inte intresserad av att sova. Hoppas det blir ändring snart.


Lotto

Ingen vinst på Lotto. Tyvärr. Tyvärret är mycket stort. Jag sörjer.

Arvid ligger och ska sova, med andra ord skriker han. Idag verkar han omöjligt och gör att min statistik blir alldeles vriden. Nu ska jag se "Bonde söker fru"!

Ghaaaaa

Jag tar knäcken på mig själv....

Så klart skulle jag även berätta att inslaget om julkalendern ska visas på MittNytt...glömde ju skriva det...

Ghaaaaaaaa!!!

Snurrigast

Ibland är jag snurrigast.

Vad då "Och Lottodragning såklart! Och ikväll ska de tydligen visa ett inslag om byn där "Kaspar i Nudådalen" spelades in." Som om de ska visa ett inslag om julkalendern på Lottodragningen?!?!?!

Det händer ganska ofta att jag tänker en massa och sen säger jag nåt som handlar om det jag tänkt på, och allt blir knas. Som om alla kunde höra vad jag tänker. Det är nog bra att ingen kan det. Folk skulle bli rädda för hur tokigt jag tänker. Galet.

Arvid har blivit tyst och somnat.


Arvid ikväll

Arvid ikväll
Så här såg plutten ut för en dryg halvtimme sen. Nu försöker vi få honom att sova en stund för han verkade så trött, men det tycks vara svårt... Han har dock blivit tyst nu men det var definitivt inte till att lägga ner honom bara den här gången... Det är nog inte 90% av gångerna som det funkar har jag kommit på...kanske 75% snarare.

Älgar

Älgar
Älgarna var framme igår när jag var hos mina föräldrar. Tänkte jag skulle visa Arvid levande älgar för första gången men han sov...

Trevligt på stan

Mycket trevlig promenad idag till stan, som alltid i det sällskapet! Nu är jag dock mycket mör i benen. Det känns som om jag sprungit elva mil ungefär. Det har jag inte.

Arvid var vaken stora delar av promenaden in mot stan, sen var han vaken på Törners och sen somnade han igen. Upptäckte på bussen hem att något är knas med styret på barnvagnen. Det går inte att flytta längre. Har provat och provat, men icke. Ska låta karln kolla på det.

Ikväll är det "Bonde söker fru" och "O.C.". Och Lottodragning såklart! Och ikväll ska de tydligen visa ett inslag om byn där "Kaspar i Nudådalen" spelades in. Jag bara älskar den julkalendern!

Vi försöker få Arvid att somna nu. Femminutermetoden... Men han bara skriker o skriker o skriker o skriker.... Ghaaaaa!!! :o(

Duktiga pojke

Andreas och jag har blivit förvånat överraskade av Arvid gång på gång den senare tiden nu. Det största är väl sömnen. Jag lade nyss ner honom (Arvid alltså...;o) ) och han protesterade inte utan har nu somnat. Jag gapar!

Det måste vara tråkigt att bara läsa om detta, men jag måste skriva om det för det är en sån stor förändring i mitt liv! Förut gick jag omkring och oroade mig för dagarna för jag visste att han skulle vara svår att få att somna och då skulle han bli grinig hela dagen. Men nu går allt mycket lättare! Tänk om man hade vetat det i början!

Shit alltså, jag kan inte fatta att det bara är drygt 4 månader sen han föddes! Det känns som om han varit hos oss i all evighet. Och hur var egentligen livet innan Arvid kom?! Vad gjorde man om dagarna?!

Idag ska jag äta gröt till frukost, hoppas nyttigheten håller i sig hela dagen.......................


Någon tankar?

Vet inte, men misstanken finns om att någon i huset tankade hem en massa filer igår för internet gick såååå segt! Så segt att jag blev sur och gick och lade mig. Är man internetberoende om man blir sur för det? Jag hävdar att så icke är fallet, det är inte kul att vara beroende av något.

Mamma och jag var på ljusparty igår hos Gunilla (min kompis och jobbarkompis), det var trevligt. Dyra men fina grejer. Mamma bjuppade mig på beställningen, vi beställde en varsin värmeljuslykta och så ingick det typ 7 ljus eller nåt. Fikade gott och pratade en massa skit. Arvid var hemma med pappa! :o)

Det hade gått mycket bra för grabbarna att vara själva. Men vaddå, som om det inte skulle gå bra!? Fast är man med Arvid dagarna i ända så blir det ju en väldig omställning när man plötsligt inte är det så då måste man ju bli lite "ampen". Jaja, Arvid var dock lite ledsen en stund efter att jag kommit hem (han låg i vaggan och hade somnat utan skrik tidigare) så vi kom på att han nog var hungrig efter bröstmjölk för han hade bara fått gröt innan och han äter inte en hel portion än så det kanske var där skon klämde...

Arvid blev således ammad och sen gick han och lade sig, somnade utan skrik (yes!) vid 21:40 och han har fortfarande inte matskrikit nåt! Klockan är närmare halv åtta! Shit! Han skrek dock en gång inatt (kommer inte ihåg vad klockan var...kanske vid 04 nån gång) men då gav jag honom nappen och så somnade han om. Jag misstänker att det snart är dags att mata, eller hoppas snarare...det läcker...

Idag blir det prommo med mammorna, det ser jag fram emot. :o)

Trött

Förstår inte, jag är så trött... borde verkligen inte sova länge på morgonen... Tänkte lägga mig och vila en stund på mammas och pappas soffa, men kom på att jag skulle gå in här och kolla lite istället, det är nog dumt att sova så här mitt i dagen när jag ändå tror att det är just tvärtom - att jag sovit för mycket. Eller, jag vet inte....

Vi ska på ljusparty ikväll, undrar om jag kommer att somna? Näe det ska nog gå bra.

Ska surfa vidare!

Utvilad?!

Igår var jag hemma hela dagen, hade ont i magen på förmiddagen och sen städade jag i min garderob. Men lyckligtvis var Arvid så snäll hela dagen, somnade själv inte mindre än fem gånger! Igår kväll somnade han utan skrik vid 21 och sov ända till 06 utan att vakna. Jag borde vara utvilad, men icke! Fast sen sov vi till 08.40 och det gjorde väl inte min pigghet mer närvarande precis, snarare tvärtom...det är nog inte bra att sova för mycket men man kan ju inte låta bli när man får sova!

Idag ska jag ta med mig pyssellådan och åka till mamma. Ska se om jag lyckas få ihop några julkort, det vore bra.

Nu är det 43 pers anmälda till dopet, det drar ihop sig...

Arvid har börjat småhosta när han är på prathumör. Vi har börjat fundera lite över det där och kom på att han kanske tror att det är ett sätt att kommunicera, för Andreas hostar en del. Så han kanske härmar Andreas och tror att han pratar på så sätt. Vet inte, men det verkar inte helt ologiskt...

Folk

Folk
Galet kalas... :oD

Jag igår på 60-årskalaset

Jag igår på 60-årskalaset
Så här snygg var man på kalaset igår när vi körde den där leken. Detta var innan tänder och ögon skulle på.

Hurra igen

Glömde nåt viktigt: Ikväll somnade Arvid utan att skrika! (Yes!)

Däremot när vi lade honom tidigare ikväll (vid 18-tiden) så skrek han, men somnade efter ett tag av 5-minutersmetod. Vet inte om han var trött, men han hade ju inte sovit då på länge och dessutom var han röd runt ögonen som han brukar bli när han är trött.

Nog om detta!

Hurra!

Hurra för mig idag som har namnsdag! Stina Elisabet Olsson heter jag och det är Elisabet som har namnsdag idag. Hurra! Fast något större firande har det inte blivit, jag hade nästan glömt bort det själv! Vi brukar med andra ord inte fira namnsdagar så hejvilt.

Min egentid idag (som jag skrev om tidigare) spenderade jag med att diska och att sortera och gallra i min pyssellåda. Och aldrig trodde jag att jag skulle uppskatta den där egentiden så pass mycket som jag gjorde! Jäklar i min låda vad det var skönt att bara bry sig om sig själv lite. Det måste jag verkligen göra om. Fast trots min egentid utan Arvid så tyckte jag att jag hörde honom i alla fall... och så längtade jag ju efter honom såklart!

Imorgon är det en ny vecka igen, jämarns vad tiden rullar på! Bara två veckor kvar till första advent! Tydligen så är det världens förvirring i Sverige, det står i vissa almanackor att första advent är 26 november, men den är ju 3 december. Advent är bara 3 veckor i år, dötrist!

Egentid

Här sitter jag i min ensamhet utan både man och barn... ja det är sant! Jag har egentid! Imorse sa Andreas att han ville ut på Rödön och flyga (modellplan) så då sa jag "Ååå kan inte du ta med dig Arvid då så jag får lite egentid?". Så blev det och så är det. Jag följde med mamma på loppis på Folkan och sen var vi på Coop en snabbis. Så nu har jag kommit hem och det är så lugnt och skönt. Arvid ska få gröt om han blir hungrig så jag behöver inte bekymra mig om maten. Jo att jag ska få ont, men då får jag väl pumpa ett par gånger för att lätta på trycket.

Nu ska jag röja lite!

60-årskalas

Nu har vi kommit hem från 60-årskalaset, himla trevligt var det och Andreas och jag fick dansa till Jannez!!! (Jihooooo!) Fast det var inte live, utan på cd...men ändå! Himla kul var det, man blir ju nostalgisk bara man hör! :o)

Arvid var så fin med skjorta och slipover. Han tyckte det var lite för spännande med allting så han hade svårt att somna, men tillslut somnade han och sov som en stock trots allt prat och musik. Nu ligger han i vaggan och sover igen. Hoppas på att få sova lääänge imorgon bitti, men det lär vara kört.

Två roliga inslag från festen:
* Vi körde en låt där man ska ha en plastpåse som mössa, papperstallrikar som öron, sockerbitar som tänder och platssnapsglas som ögon. Helt sjukt kul var det! (man ska sjunga samtidigt också...)
* Det var musikintrotävling, jihooo vad sånt är kul! Jag jublade stort och var överlycklig! Inte nog med det, vi (Andreas och jag) kom tvåa i tävlingen och vann en handvevad mobilladdare. Suveränt pris!

Ska borsta tänderna och lägga mig nu. Men först ska jag dricka ett stort glas Cola Light, så törstig!

Lunardagbok

Fastnade visst i mina dagboksinlägg på Lunar...himla kul att läsa och jag blir sååå nostalgisk när jag läser om Uppsalatiden!

Arvid somnade kl 20.15 igår kväll efter att vi gått in två gånger till honom. Sen vaknade han inte förrän 06.30 imorse!!!!! Hjälp vad länge han sov utan att äta under natten!!! Synd bara att jag inte lade mig förrän efter midnatt, men jag känner mig ändå rättså utvilad idag.

Mina två pojkar sover nu, men när de vaknat så ska vi eventuellt åka ner på stan en sväng. Ikväll ska vi på 60-årskalas. Hoppas det blir trevligt. Arvid ska nog få ha på sig skjortbodyn så han är uppklädd, bara den inte är för liten...

Christmas is all around

Haha, gick in på Lunar och kollade min dagbok när jag hade sett filmen... se texten nedan...

Citat:
"Idag gick jag på morgonprommo innan frukost, härligt var det. Åsså sprack det upp å blev riktigt fint väder också. Sen åkte Andreas och jag en sväng till ICA Maxi. Efter det så stack Andreas ner till Skandiascenen för att genomföra den sista showen för i år. Själv gick jag till Hydro och postade två brev och hyrde två filmer: Miffo och Love Actually.

Jag såg Miffo först, verkligen en miffofilm, verkligen urkass och meningslös! Så nu vet ni det! Gå inte och hyr den...

Nu ikväll har jag sett Love Actually och har blivit kär i den filmen! Tjoho vad bra den var, himla gullig film! Vet inte om det är något som kommer att gå över, men just nu tycker jag bara att den var himla bra. Så gå hellre och hyr den! :o) Jag skulle gott kunna se den igen, den var så söt! :o) Och så himla många bra skådisar också - den blir bra av bara det! Aaaah!

Love is all around! ;o)

Glömde att berätta igår förresten att vi fick sluta redan kl 14.40 igår för att vi inte hade något att göra - tjoho!!! Mer kommer vi nog att ha att göra på måndag, men det är ett senare problem. Nu är det ju helg så nu ska det bara slappas! :o)

Köpte frysta hallon idag, himla gott! Rörde om lite med vaniljyoghurt - smaskens! :oP

LOVE ACTUALLY!"

Love is everywhere

Igår åkte vi på husvisning. Vill ha, vill ha, vill ha! Ska drömma vidare...

Hade barnvakt en stund igår. Chattade med Rebban och hade webkameran igång så hon kunde se Arvid som satt i babysittern bredvid mig. Jag behövde gå på toa och då ryckte Rebban in och var barnvakt åt Arvid genom webkameran. Praktiskt! ;o)

Igår kväll åt vi fondue till middag, mums! Sen såg vi på bästa filmen EVER! Love Actually pratar jag såklart om (finns det nån annan?!). Andreas var på kurs i torsdags och då fick de som hemläxa att se den filmen om den inte hade sett den än, för föreläsaren tyckte att det var den bästa kärleksfilmen som någonsin gjorts. Kan inte annat än hålla med. Jag blev kär i den filmen på stört när jag såg den första gången. Tror jag skrev om det på Lunar när det nu var för några år sen...tror jag måste in och läsa det nu. Bli lite nostalgisk...

Huset ja...vill ha!

Fredag igen

Fredag på fredag på fredag på fredag...är det annat än fredagar?! Fast inte mig emot, för då är det snart helg och då är man två att ta hand om sötisen, allt blir mycket enklare då på nåt sätt.

Efter att jag skrev sist igår så vaknade Arvid en gång till och vi fick köra femminuters, men då gick det bara 5 minuter så sov han igen. Vet inte om det är dumt att ge honom nappen för då kanske han får för sig att han måste ha nappen för att kunna sova...? Hm...tål att funderas på!

Hur som helst så sov han ända till kl 06 imorse då han ville ha mat. Hjälp vad länge jag fick sova då utan att kliva upp. Jo förresten, kl 01 klev jag upp när han skrek och gav honom nappen igen (hm...det är nog verkligen dumt att han inte kan somna utan nappen?!). Sen verkade han ganska pigg där efter 06, men en liten stund sov vi i alla fall innan han ville upp strax efter 07. Han har sovit en stund nu men han verkar vakna nu så jag ska gå och se vad han vill. Har suttit och pysslat lite under tiden med "Min alldeles egna bok" som han fick från Go'boken. Med andra ord...satt in kort helt enkelt... :o)

Optimist javisst

Jag var nog lite väl optimistisk där i förra inlägget när jag skrev att han somnat efter att ha skrikit bara 4 minuter... Det är väl så att man inte ska ropa hej förrän man kommit över bäcken... Arvidplutten vaknade efter ca 45 minuter och skrek. Så jag fick köra femminuters igen, den gången somnade han efter ca 12 minuter. Under tiden kollade jag på "Söderlund & Bie" som handlade om just sömn ikväll. Det var intressant, ett par körde femminuters och de verkade må bra av det.

Alltså det låter verkligen hemskt att man låter dem skrika och inte går in förrän efter 5 minuter, men det verkar ju funka och bvc skulle nog sätta stopp för metoden om den var ohälsosam. De där fem minutrarna känns som en evighet ibland, man bara lääängtar tills man får gå in igen! Vi kör vidare! :o)

Äter med hela ansiktet

Äter med hela ansiktet
Idag fick Arvid gröt långt upp på näsan. Misstänker dock att det kommer att bli myyyycket värre senare... :o)

Magic!

Igår när vi körde femminutersmetoden så tog det ca 20 minuter. Idag skrek han i 4 minuter innan han blev tyst. Nu sover han iaf och det känns så himla bra att slippa vagga honom. Fast det är nästan värst på dagtid för då har han så svårt att få ro också och det är jobbigare att köra femminuters på dagtid...vet inte varför.


Imorgon ska vi kolla på ett hus!


Förresten så ska vi köpa en plastgran, så vi måste åka och kika efter den bästa tänkbara (läs: snyggaste). Det känns väldigt tungt känner jag nu, för jag har verkligen varit anti plastgranar. Men nu har jag börjat tänka om och insett att det är minst krångel att ha en plastgran, och så slipper pappa hugga en gran åt oss också. Fast vem vet, när vi får hus nån gång i livet så kanske vi vill ha riktig gran igen. Men det finns ju inget som säger att vi inte kan ha en heller. Nu känns det genast lite bättre...;o)


Scrapsugen

Igår var vi ju på kostrådgivningen, sista mammagympaträffen. Det gav inte så mycket, bara grundläggande kurs och det mesta var mest repetition. Meeeeen aspartam är inte alls dåligt och Cola Light inte alls så dåligt som det sägs i media, osv. Yeeeehaaaa, jag jublar! :oP

Efter kostrådgivningen (där Arvid för övrigt var både hungrig och trött...) så gick mammaligan till stan, himla skönt att gå! Och sen fikade vi på Tehuset...jag köpte onyttigt men satan i gatan vad gott det var! :o)

Vi åt köpsallad till middag igår, hur gott som helst! Sen satte jag mig och pysslade med Arvids "När jag var riktigt liten"-bok. Skulle gärna vilja göra ett scrapbookalbum, men har sagt åt mig själv lite snällt att jag ska låta bli för det blir onödigt dyrt och så har jag ju den här boken redan. Men det är ju mycket snyggare med scrapbook så det skulle vara kul. Men men...jag försöker scrappa lite i den han har redan, även om det inte blir lika snyggt tycker jag.

Over and out!

Ännu en onsdag

Jaha, då var det onsdag igen då! Ny chans att bli miljonär på Lotto med andra ord! :o)

Igår kväll tog det lång tid igen att natta Arvid. Vi körde dock femminuters som vanligt, men det tog säkert 35 minuter den här gången. Trist! Men vi kör väl vidare och får se vart det leder.

Snart ska vi i alla fall åka på mammagympa. Idag är det kostrådgivning så det blir intressant. Ska göra mig klar nu!

Vad är det för dag?!

Jag blir helt snurrig av det här livet...jag har knappt nån koll på vad det är för dag!! Men efter lite funderande kom jag fram till att det är tisdag idag, men knappt...den är ju snart slut!

Idag har vi haft en bra dag igen, vaknade dock ganska sent så jag fick skippa gröten och tog bara mackor till frukost. Men huvudsaken att Arvid fick lite mat iaf! :o) Sen gick vi till bvc för att väga och mäta. Jippie, han hade vuxit och väger nu 6,5 kg och är 67 cm lång. Det känns som om han väger lite för lite, men han följer ju sin kurva och han verkar inte missnöjd med livet så det är väl bra.

Sen gick Elin å jag på promenad, och sen fikade vi hos Elin. En mycket trevlig dag och idag har jag även satt Arvid i sittern framför tv:n och visat honom Saltkråkan! Det ska väl börjas i tid?! ;o) Satte igång Sunes Jul sen, men då blev han trött så då fick han lägga sig istället.

Nu kommer Andreas hem, ska pussa lite på honom! :o)

Hocus Pocus

Hocus Pocus
Äntligen kan man få sitta med vid matbordet som vanlig folk!

Redo

Redo
Arvid redo att åka till mormor och pyssla. :o)

Likisar

Likisar
Mamma och son är likisar! Hyfsat kul om femton år! ;o)

Pysseltaaaaajm!

Idag åkte jag och Arvidskrutten till mamma/mormor, och så åkte mamma/mormor med oss till mormor/gammelmormor också och hälsade på. Himla trevligt var det, kollade på lite gamla kort och så. Jag fick födelsedagspengar också så nu tror jag att jag ska köpa nåt klädesplagg för den slanten...får se vad det blir. Jag fick ett julbroderi som jag kan pyssla med, men det lär knappast bli klart till den här julen...möjligen nästa jul...om ens det!

Sen åkte vi till mamma/mormor igen och pysslade! Pysslade med att göra julkort, men på 1½ timme fick jag bara till två...förstår inte hur det gick till, men å andra sidan var det jäkligt kul och det är ju huvudsaken! Hade med mig min pyssellåda så jag var ju bara tvungen att visa allt viktigt jag hade i den...

Andreas hoppade av hos mina föräldrar så han åkte med mig och Arvid hem igen. På vägen stannade vi på Sibylla i Brunflo och åt, dumt men jäkligt gott! När vi kom hem hade jag fått ett mycket uppiggande brev från Rebban - hon vet hur man charmar en julgalen Stina!! Tack Rebban för det!!

Nu sover Arvid kvar i bilstolen, Andreas har gått och badat och här sitter jag och bloggar. Hade fått inte mindre än två paket från Tradera idag! Så med andra ord har jag haft en mycket bra dag. Nu ska jag nog försöka röja lite i köket så jag kan ta fram pyssellådan igen! :o)


Elin: lägger in bilder sen... :o)


Farsdag till ända

Nu är farsdag slut, Andreas första farsdag! Helst hade man kanske velat vara hemma och mysa och låta Andreas verkligen känna av att det var hans dag, men nu var vi ju bjudna till båda våra familjer så vi åkte runt till dem istället.

Det blev en konstig kväll för Arvidplutten igår eftersom vi var borta. Han blev trött redan strax efter 19 så då lade vi ner honom och gick som vanligt in var femte minut och tillslut somnade han. Sen plockade vi upp honom när vi skulle åka, det dröjde en stund innan vi väl åkte så han hann ju bli otålig, men tillslut tog vi oss iväg. Arvid somnade i bilen och när vi kom hem igen så blev han uppriven igen för att få på sig pyjamas, ammas och provsitta Hocus Pocusstolen som vi hämtade hos mina föräldrar igår. Sen trodde vi att han skulle somna gott... men han verkade inte speciellt intresserad av att sova s han låg och pratade och skrattade i vaggan istället. Sen när vi lade oss så blev det världens bajskalas hörde vi så då blev det blöjbyte och seeeen lade vi oss för att sova igen, och tillslut somnade vi allihop.

När Andreas åkte imorse så insåg jag att jag inte hade varit upp och ammat nånting på natten, chock visserligen men Arvid fick ju mat sent igår så det var kanske inte så konstigt ändå. Men han fick iaf mat vid 08 och sen sov han i en timme till. (jag också) :o)

Idag ska vi åka till mamma för hon är ledig idag. Tar ev med mig min pyssellåda så kan vi pyssla lite julkort eller nåt! :o)

What?!

Vet inte, men den här femminutermetoden verkar ha bättre effekt än jag hade väntat mig... Arvid satt i hoppgungan och hoppade omkring för ett tag sen, sen efter ett tag så började han klia sig i ögonen och gäspade. Så jag plockade ur honom ur hoppgungan och lade ner honom i vaggan. Och han somnade! Shit alltså, det här är verkligen över förväntan! Men bra såklart! :o)

Månadsdag och farsdag

Hipp hipp hurra för Arvid som blir 4 månader idag!!!!!!

Och GRATTIS alla pappor på farsdag!

Arvid somnade ju vid 20-tiden igår, och vaknade inte förrän kl 05 imorse! Gissa om jag var öm i brösten?! De hade inte blivit tömda sen 18-tiden igår kväll... Sen sov han iaf till 08.15 imorse. Jag gick och tog upp honom efter en stund och så gick vi och hämtade paketet till Andreas...han är ju pappa nu så han fick sin första farsdagspresent. Wheeee! Paketet innehöll en t-shirt som jag tryckte på i onsdags på Gläntan, "PAPPA" stod det och så hade jag tryckt Arvids fötter nedanför texten. :o)

Andreas spelning igår hade gått jättebra iaf! Kul kul! Han kom hem vid 03-tiden tror jag, jag var lite väck då men uppfattade iaf att han kom hem.

Vet inte hur vi ska göra idag...vi är bjudna till båda våra familjer på middag eftersom det är farsdag. Får försöka komma fram till nånting, kanske äta lunch på nåt ställe...har dock inte bestämt än...

Idag har Arvid och jag tagit likis-kort... Båda hade på sig vit långärmad tröja, jeanshängselbyxor - och tigertofflor! Får ta fram det där kortet när Arvid är femton år och se vad han tycker... ;o)

Arvid i hoppgungan

Arvid i hoppgungan
Bild från ikväll när Arvid var nöjd bara han fick vara i hoppgungan. :o)

Femminutermetoden del 5

Yyyyiiiiihaaaaaaa!!!!!!

Gav Arvid gröt, smörjde hans eksem och tog på honom pyjamas. Sen lade vi ner honom i vaggan. Han skrek omedelbums, men jag stoppade i honom nappen och han blev tyst. Sen fortsatte han vara tyst och efter tio minuter gick jag in och han hade somnat!!! Åååååh vad skönt!!!

Så jag fick titta på "På spåret" utan avbrott och äta mitt godis som jag längtat så efter! :oP

Såg lite på "Sing a long" nu, höll på att skratta ihjäl mig av Johan Ulvesson och Peter Wahlbeck! Humor!

Det blev lite mer ordning på Arvids humör ikväll när han fick vara i hoppgungan en stund - han sken upp som en sol! När han hade lessnat på det så satte jag honom i babysittern istället och så satt vi och kollade på slutet av "Polisskolan 2", det verkade han gilla. Han har kommit på ett nytt ljud också, det låter som ett kvävt joller, typ som man gör "Nu ska vi ut på tigerjakt..." fast med stängd mun. Öh??! Jaja, jag tyckte det var en himla bra förklaring iaf! ;o)

Snarra

Idag har Arvid varit småtjurig hela tiden ända sen han vaknade i babygymet. Jag vet inte varför, men tråkigt är det iaf. Nu har han dock somnat i vagnen, så nu hoppas jag han sover ett tag framöver. Förhoppningsvis var det sömnbrist, men han har sovit småsnuttar från och till idag så det borde inte vara det tycker jag. Vänta förresten...är det inte fullmåne n?! Tänk om han är känslig för sånt?!

Vi åkte på Prix (eller Coop Nära eller vad det heter nu) och köpte snarra för en timme sen ungefär. Tänkte mysa lite med godis ikväll, tänkte se "På spåret". Och om Arvid är vaken kl 18 så ska vi se Emil i Lönneberga han och jag! DET är riktigt mys!!! :o)

Lördagsmorgon

Inatt har Arvid vaknat flera gånger, vet inte varför. Han brukar oftast klara av att sova utan napp, men inatt när han vaknat så har jag gått dit och stoppat i nappen och då har han kunnat somna om igen. Han vaknade först vid midnatt så jag antog att han inte var hungrig, därav testet att stoppa i nappen. Men sen vid 03.30 så funkade inte nappen längre, så då fick han mat.

Vi har härjat lite med Arvid nu på morgonen, lekt och övat på att sitta och stå, osv. Kanske därför han har somnat i babygymet nu... hihi, han är så söt! Hoppsan, det betyder ju att han somnat på egen hand igen! Det pajar min statistik en smula, men det kanske dröjer ännu längre tills nästa gång då...

Det snöar idag! Hoppas det blir bra väglag på gångvägarna i och med det! Om det snöar mycket borde det ju bli mer kompakt och lättare att gå på, om isen hamnar nog långt under snötäcket. Jaja, det återstår att se. Stannar nog inne idag misstänker jag... Andreas ska iväg och rodda och soundchecka och så innan giget ikväll.

Femminutersmetoden del 4

Yiiiihaaaa!! :o)

Efter 16 minuter blev han tyst.
Efter 20 minuter gick jag in, då låg han och tittade (men tyst).
Efter 25 minuter gick jag in, då hade han slutit ögonen men snuttade på nappen.
Efter 30 minuter gick jag in, då hade han somnat.

Tjoho!!!

Det blev inget Idol, jag såg Dobbidoo istället. Sen såg jag filmen "Mamma pappa barn". Jag såg på den med helt andra ögon den här gången nu när jag själv fått barn och har en liten krabat att ta hand om. Hyrde den filmen i Uppsala en gång under tiden när vi bodde där, och tyckte att den verkligen var urdålig! Det tyckte jag nu också visserligen, men jag såg på den på ett annat sätt ändå. Till exempel så lade jag inte märke till sist vad huvudpersonen hade för märke på barnvagnen...haha! Man blir verkligen "yrkesskadad" av allt i barnvärlden! :oD

Pappa ringde och berättade nåt kul... Det finns en hemsida som handlar om den bygd där han växte upp (de bodde i skolan för farfar var rektor där), och där finns det även gamla skolfoton. Han bad mig kolla på ett av skolfotona och se om det fanns nån jag kände igen. Det fanns en lista med namn över eleverna också så jag kikade där. Jodå, min faster fanns med. "Ja men nån fler..." sa pappa. Jag kollade och läste, kollade och läste...men icke! Sen sa han "Du ser lärarinnan...?" Jo det gjorde jag ju. "Kolla ovanför henne...". Haha, då ser man min pappa i fönstret på skolbyggnaden!! Humor!! :oD


Femminutersmetoden igen

Då var det dags igen då... Ännu en kväll med femminutersmetoden och ikväll är jag själv eftersom Andreas är på genrep. Lade ner Arvid kl för bara en liten stund sen och nu skriker han i högan sky... Tänkte roa mig med att se Idol men det är reklam nu så då passade jag på att sätta mig här en stund. Ska dock återgå till tv:n nu igen för det verkar ha börjat igen, men först ska jag gå in till Arvid för nu har det gått fem minuter. Uscha för att höra honom skrika!!!!! Känner mig så elak, men det ska nog gå bra...

Sover

Chock! Han somnade! Mamma undrade idag om det inte var så att han brukar somna själv, men jag sa att så icke var fallet men att det förmodligen var så att det är då jag berättar om hans sovvanor - när jag är stolt över att han somnat själv. Det händer kanske 1 gång av 30 att han somnar av sig själv. Det har alltså hänt nu så nu är jag stolt och glad...måste nog ringa mamma och berätta! :oD 

Fredagsmiddag

Idag blev det kyckling, strips, currysås och grönsaker till middag. Gott som sjutton! Och nu har Andreas åkt iväg på genrep inför morgondagen då bandet ska ha sin första spelning. Själv ska jag åka och hämta mor & far på tåget, men inte riktigt än. Ska vara lite huslig först tror jag. Hoppas bara att Arvid har lust att sova. Han såg så trött ut på ögonen så nu ligger han i vagnen och jag hoppas att han somnar. Kör man femminutersmetoden på dagtid också?!?!?!?!?! Han skriker ju inte nu, men om han skulle skrika?

Vallat bilen

Nu har Arvid och jag varit ute och vallat V70:n. Mamma och pappa är bortresta på begravning så jag har V70:n under tiden. Eftersom de kommer hem idag så passade jag på att valla bilen lite, Arvid och jag åkte och hälsade på Andreas på jobbet. Det gick mycket bra. Nu tänker vi dock (eller JAG för Arvid sover...) röja lite här. Det ligger grejer överallt! Jag försökte plocka lite igår också, men grejerna tycks aldrig ta slut. På nåt sätt poppar de fram igen... skumt! Arvid behöver förresten inte hjälpa till så det gör inget att han sover. ;o)

Femminutersmetoden del 2

Yes, det funkade! Han somnade! Det tog alltså 27 minuter och han verkar må bra idag. :o) Han somnade vid 21.30 och ville upp 03.30 för att äta. Sen sov han till 08.20. Vi har börjat göra så att Andreas stänger dörren till sovrummet när han går och gör sig i ordning inför jobbet, på så sätt är det mörkt i sovrummet (Arvid sover i vagga i vårt sovrum) och Arvid sover vidare. Skönt, för då får jag också sova. Problemet är väl att jag ibland sover lite för länge än vad som är nödvändigt... Som idag t.ex, då sov jag till 08.20 precis som Arvid och det var nog inte nödvändigt eftersom jag somnade vid 22-tiden och var bara uppe en halvtimme för att mata. Det är dumt att sova för mycket, men svårt att låta bli när man kan. I tre månader tidigare så har det inte blivit lika mycket sömn så det kanske inte gör så mycket ändå.

Nog om detta!

Femminutersmetoden

Nu testar vi... femminutersmetoden... urk vad jobbigt det är att höra honom skrika, men jag tror verkligen på metoden! Igår testade vi första gången, och då tog det bara ca 15 minuter så sov han. Han vaknade visserligen efter 40 minuter igen, men somnade om efter att vi varit in till honom två gånger. Nu har vi dock hållt på i 20 minuter och han har inte slutat skrika än...men det gäller väl att inte ge upp...

Ikväll var det familjerådgivning på föräldragruppen, sist träffen innan de extra sju gångerna. Jag vet inte om det gav så mycket, jo det är bra att få höra saker igen, men annars var det mest trevligt att gå till Gläntan och fika - det är alltid trevligt! :o)

Nu håller jag ingen ordning på vad jag missat och inte...men i helgen var det i alla fall Halloween och vi skulle till svärmor och fira att hon fyllt 60. Hela familjen (inkl mina föräldrar) klädde ut oss, Arvid var utklädd till häxgubbe. Andreas hade gjort monsterkäft och satt på Arvids napp så han såg otäck ut men söt ändå såklart! :oP


Vi har varit ute efter ett hus också...har pratat med banken och så. Men idag när jag skulle ringa mäklaren och höra vad buden låg på så kom inget roligt besked, det hade skenat iväg och var nu hela fyra (4!!!) budgivare som bjöd över varandra. Tråååååkigt! Så då gav vi upp. Hoppas det dyker upp nåt till oss innan vår livstid är slut bara...


Värsta dramatiken imorse! Mamma och pappa skulle åka med tåget från Ljusdal (de sov över hos min faster) till Stockholm och vidare till Norrköping sen för att gå på begravning. Så imorse när jag satte mig i soffan för att amma Arvid och slog på tv:n så berättade de på nyheterna att ett tåg på väg från Ljusdal till Stockholm hade spårat ur strax utanför Gävle!!!! Skräck!!!! Fast lyckligtvis var ingen skadad. Försökte ringa mina föräldrar men ingen hade mobilen på. Hjälp! Messade mamma efter ett tag, och till sluuuuut ringde hon och undrade varför jag varit så orolig för dem...de var i Norrköping... Det visade sig att de hade åkt vid 3 eller 4 nån gång inatt och det tåg som hade spårat ur hade åkt nån timme efter. Tuuuuur! Min andra faster och min farbror hade dock åkt senare (från Sundsvall och Hudiksvall) och de hade blivit ståendes och sedan satta på bussar neröver Stockholm. Så de kom fram endast en timme före begravningen! Jaja, tur att de kom fram iaf och att ingen blev skadad!

Nu har Arvid slutat skrika, hoppas bara att han somnat...det har iaf gått 27 minuter sen vi stoppade ner honom i vaggan. Heja heja!!!


Lov

Andreas har haft lov/ledig i två dagar nu, trevligt. Igår gjorde vi inte så mycket, åkte till Rödön så Andreas fick flyga lite modellplan (ingen krasch) och sen till mina föräldrar och åkte på husvisning. Mycket bra hus, skulle vilja köpa det på stört, men det lär vara många som bjuder skulle jag tro! Kommer vi NÅNSIN att hitta något hus?!?!??!!

Idag var vi på lunch med Erika och Pilla, mycket trevligt! Sen gick vi en sväng på stan, också trevligt. Nu har Arvid somnat och klockan är bara 19, han måste ha varit riktigt trött... hoppas bara han sover en bra natt i alla fall, trots att han lägger sig så här tidigt!

Vi hade trevligt på Gläntan i ondsdags, det var riktigt kul att pyssla med tygtryck! Och Arvid var jättesnäll i lånevagnen, jag blev riktigt förvånad för han brukar inte kunna somna sådär av sig själv. Jo ibland, men inte så ofta direkt. Gissar att det var för att det var en massa prat runt omkring, han verkar gilla det sötisen! :o)

Ska göra lite dip & grönsaker tills det är Idol, det verkar lagom nyttigt. I övrigt har jag skött mig bra hela veckan, förutom idag på lunchen då när det blev buffé på Aladdin, men goooott var det! Har kommit under 72 nu, så det verkar gå åt rätt håll iaf! (HURRA!) 9 kg kvar till inskrivningsvikten!

RSS 2.0