1 maj

Är hos mamma och pappa nu. Andreas är hos sin storebror och fixar motorcykeln, så förhoppningsvis kommer han på mc:n hit sen. Om han inte gör det betyder det att det inte gått så bra tyvärr. Hoppas han får till den, jag tror att han har lite mc-abstinens. Förra året blev det inte så mycket kört, av förståeliga själ...det var ju rätt omtumlande att bli en familj och allt. :o)

Arvid har härjat runt med allt i hela huset. Vi har även hunnit med en tur till affären. ICA Träffen var tyvärr stängt, så vi gick ta Prix eller Konsum eller Coop eller vad det heter nu för tiden. Hur som helst - till min lycka: de hade Trocadero Light! Så det blev 3 flaskor inhandlade. ;oP

Det blev brasa igår. Vi väckte upp skrutten och åkte till Badhusparken. Det var lite småkallt, men annars var det bra. Arvid hade det dock varmt och skönt nere i vagnen och hade hörselkåporna på sig också. Sen fick han se fyrverkerierna och verkade tycka att det var riktigt spännande. Åkte hem, åt kex & ost (jag kan sträcka mig så långt som till Creme Bonjour) och spelade Yatzy. Mysigt!


Kommentarer
Postat av: Catarina

Ja, hennes mage verkar må mycket bättre på majsvälling. Upptäckte däremot att den visst innehåller mjölkpulver (vet inte varför jag trodde den var mjölkfri, något jag fått för mig) Det är väl kanske gluten hon kan vara lite känslig för i sådana fall, men det kanske är övergående.

2007-05-01 @ 21:07:57
URL: http://mistii.blogg.se
Postat av: Carro

Mysig sista april, själv var jag hemma alldeles ensammen och kikade på film=) men det var gött det med=)

2007-05-01 @ 22:51:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0