Last night of the proms

Konserten igår var makalöst bra! Inte direkt vad jag väntat mig för jag visste inte riktigt vad jag gett mig in på. Nån gång per år visas det på tv från Royal Albert Hall när de har en sån här konsert. Publiken är med och sjunger och det är mer kaos än ordning. Det var en sån konsert! Helt galet kul! Det var lugnare i första akten, men sen brakade det loss... :oD
image253
Först å främst, innan paus så var det fem stycken ur Kristina från Duvemåla. En sångare och en sångerska med enormt bra röster sjöng så jag blev alldeles gråtfylld. Shit vad bra det var. Mäktigt!

Sen i andra akten så fick vi i publiken nynna, sjunga, vissla, blåsa i flärpor, blåsa iväg ballonger och vifta med flaggor. Helt i min smak! :o)

(bilden är från Royal Albert Hall...inte från Storsjöteatern igår...) :oD



Före konserten var vi förresten hos Andreas farmor som fyllde år. Himla trevligt kalas, mycket gott fika och mycket släkt. Sen var Johannes och Ida barnvakter, så de åkte till Brunflo medan vi var på konserten. Andreas o jag gick på Dalwhinnies och åt supergod mat! Jag tog vitlöksbröd till förrätt och oxfilétoast till varmrätt som vanligt. Så otroligt gott!!!!!!!! När vi kom hem sen så lade vi Arvid. Johannes o Ida stannade kvar och såg en film som vi hade hyrt. Rättså bra men seg film, the Painted Veil.



Idag har vi varit på loppis på Folkan - utan bord! ;o) Jag köpte två grejer till Arvid, en tavla med Pettson o Findus och en cd med Rasmus på luffen.
image252

Jag är hos mina föräldrar nu. Vårt internet ska vara fixat nu, men det funkar ändå inget bättre så då är det nog modemet som det är fel på. Hoppas de kan fixa det bara, trist att betala fullpris för nåt som inte fungerar som det ska. Det går alltså fortfarande inte så bra att lägga in bilder hemma, men här går det bra. :)

Lördag igen

Så var det lördag igen då. Det är inte klokt faktiskt. Tycker inte jag gör anant än att vakna på lördagar. Jo där ljög jag. Tycker det är ofta som måndagsmornar inträffar också. :oP

Idag fyller Andreas farmor 98 år. Det är nästan en evighet. 98 år.

Internet är inte fixat än. Alltså, det funkar ju men inte som vi vill. Vi blir nerkopplade ideligen. Vi hoppas att det är själva modemet det är fel på så att vi får ett nytt fräscht (och fungerande förhoppningsvis) modem. Håll tummarna...

Jag har varit uppe med Arvid nu på morgonen. Han är så himla go! Nu har han dock lagt sig för att sova igen så jag borde väl göra nåt vettigt. Det här är vettigt. :oP

Igår kom Andreas o Arvid och hämtade mig på jobbet och så åkte vi för att gå på höstmarknaden på stan. Inte så hejsan. Jo sällskapet var det bästa, men höstmarknaden var som alla andra år fast lite mindre. God stut med renkött och pepparrot iaf! Det har nog blivit en ny tradition...

Flexledigt

Idag hade vi ganska lite att göra på jobbet. Därför flexade jag ut redan kl 13! Jihooo, det var ljuvligt. Fast konstigt nog känner man sig skyldig på nåt sätt. Som att man gör nåt förbjudet. Men det gick bra. :) Andreas o Arvid kom och hämtade mig, vi tankade och åkte in en sväng på Bonus för att kolla en lampa som jag (trodde att jag...) ville ha. Det blev ingen lampa, den var inte alls som jag tänkt mig.

Sen åkte vi hem och gick på öppna förskolan i Brunflo. Det var himla trevligt. Arvid hittade många roliga leksaker. Bland annat en plast-vetelängd som han gick omkring med överallt. Bagare månne?

Sen åkte vi till flygfältet och åt middag - sallad. En himla mysig flextid. :)

Loppisbordet på söndag är avbokat och det känns bra. Jag skulle kunna samla ihop fler tänkbara säljobjekt innan jag skaffar ett bord.

Sökes: Loppislåda

 Så här bor en släkting till mig. Det är så fint så jag tuppar av!

Vi är hos mina föräldrar och letar min låda med tänkbara loppisgrejer att sälja. Vi har bokat bord på söndag, men jag känner mig inte riktigt redo. Dessutom hittar vi inte lådan. Det förvärrar ju saken en smula. Så det blir kanske till att avboka bordet.

Ska gå ner och fika fruktsallad nu. Mums.

Några bilder

 Sötskrutt!

 Timråsupporter. Bör omvändas.

 Potatisplockningen i söndags.

Idol 2007

Jag sitter och kollar på Idol. Tycker att den här Andreas är jäkligt cool. Roligt att han kom med, det hade man inte trott där i början med den frissan. :)

Idag har jag varit extra trött på jobbet (igen). Den här gången berodde det förmodligen på att jag lade mig onödigt sent igår. Förra omgången av min otroliga trötthetsperiod så berodde det troligen på förkylningen som hägrade. Den verkar ha svårt att ge med sig förresten, jag kraxar på för fullt fortfarande.

Carolina Gynning är ju också en hemskt rolig person! Roande prick!

Igår var vi på Rödön o flukke peran. Sen var det surströmming. På kvällen kom Jenny och hälsade på oss. Himla trevligt var det.

Det där med Telia är lite skumt... De skjuter fram datum för fixandet hela tiden. Störigt. Hoppas det blir bättring bara, när det nu ska ske...

Löööördag

Shit vad lördagar är härliga! Och för den intresserade så är jag i tidningen i den där gratistidningen 100%Östersund. Det handlar om när storchefen besökte oss på jobbet förra veckan. Jag har grön tröja o syns strax nedanför chefens ena axel. Värsta kändisen! ;)

Igår var Arvid på sin första hockeymatch. Han verkade riktigt fascinerad. Och ismaskinen var extra spännande. :)

Idag har Arvid o jag varit på en härlig höstpromenad.

Jag är evigt tacksam för den sovmorgon jag fick ända till kl 09 imorse. Såååå skönt! Igår kväll somnade jag framför tv:n 21:30, så nån större sömnbrist borde jag inte lida av...

Äntligen fredag!

Visst ja Céline - du är ju uppe med tuppen! Jag kommer ihåg än idag när du och Carolina var uppe och bakade på Skalet! Det var en himla rolig resa! :)

Härligt med fredag! Jag njuter! Har nyss avnjutit en lunch bestående av chorizo och makaroner - och Cola light! :P

Ikväll är det hockey! Jeeeeeeee!

Onsdagskväll utan Lottovinst

Fortfarande ingen spya ifall någon är intresserad. :)

Det har sorgligt nog inte hänt så mycket sen sist. Vi har gått på promenad ner till affären ikväll. Inget mer. Men hjälp vad det lät tråkigt. Fast man orkar ju inte så mycket på kvällarna ändå. Insåg idag att jag tycker det är lyxigt med helgerna när man får sovmorgon ända till kl 07! Haha, det är annat det än för några år sen.

Ingen vinst på Lotto ikväll för min del. Inte så konstigt kanske. Jag hade inte spelat. Dumt. Måste kolla hur den rätta raden idag ser ut...

Konstpaus

Det hade blivit 4 rätt på Lotto2 = 22 kr. Jag borde lämna in min rad...

Onsdagslunch

Födelsedagsfikat igår var mycket trevligt. Arvid fick träffa sin tremänning också. Den andra tremänningen ville inte vara med, utan stannade i magen. Det är idag som de har BF...så nu dröjer det inte alltför toklänge innan Arvid fått en till tremänning!

Igår fick vi ett roligt paket med posten. Arvid hade fått ett paket med Timrånappar av sin tremänning Sofie. Himla snällt. Nu måste jag dock fixa nåt mer med Modo...

Arvid har fortfarande inte spytt nåt. Men han verkar vara hård i magen istället. Vi avvaktar lite. Ska ringa läkaren imorgon och höra vad vi ska göra. Låta bli mjölk och se, eller ge honom katrinplommon eller nåt. Det visar sig.

Brandlarm

Fika vid cafédatorn. Vi har nyss haft brandlarm här på jobbet. Alla fick gå ut. Det lustiga var att vi inte fick gå ut. Men tillslut så. Vet inte varför. Jaja, kände igen en av brandmännen iaf. Av detta larm lärde jag mig att jag borde ha bilnyckeln på mig. Inte i skåpet. En varm jacka på mig. Inte i skåpet. Helst ett par duntofflor på mig. Inte i skåpet. Fast jag har ändå inga...

Arvid har inte spytt än. Andreas har inte ringt och sagt det i alla fall. Han (Arvid) hade fått lite mjölk att dricka till lunchen.

Notering: 31-åringen har beräknat BF imorgon! Det kan bli riktig action av det där kalaset. :)

Mer fortsättning

Sitter på jobbets cafédator på lunchen. Så ingen tror att jag surfar på arbetstid. ;o)

Fortfarande ingen spya. Eftersom natten gått så bra (förutom att Arvid hostat en del tydligen - själv har jag inte hört nåt) så fick Arvid imorse äta av samma slags gröt som han åt av när vi upptäckte allergin. En hel portion fick han och än så länge verkar det gå bra. Detta var vid 08:15. Fem timmar sen. Shit. Det känns lite som julafton. Spänning och väntlöshet.

Ikväll ska vi fira en 31-åring. :)

Fortsättningen

Ännu ingen spya. Men jag törs absolut inte ropa hej än... En av gångerna han spydde när vi upptäckte allergin så spydde han på natten. Det är mycket spännande...

Och jag tokbloggar nu helt plötsligt. Jag tror att jag har börjat lära mig att hantera den här usla uppkopplingen. Alltid nåt!

Jag har fått höra nåt så oerhört otäckt om en bekant. Hoppas allt går bra!!!!!

Nu är ögonen nästan oöppningsbara så jag ska lägga mig. Go'natt.

Allergikoll

Idag har vi varit på sjukhuset med Arvid. Efter kallelse. Inget akut alltså. Det var dags för en ny allergikoll. Så jag var borta från jobbet några timmar över dagen. Först var det pricktest och det visade inget. Sen kom vi in till en supertrevlig kvinnlig läkare. Hon tyckte att han hade växt väldigt bra, 4 cm sen i juni, och såg ut att må väldigt bra. (trots att han för tillfället var övertrött) Hon tyckte också att vi skulle prova att ge honom nåt med mjölk i, om vi själva ville. Och det vill vi. Så ikväll har han fått en våffla. Vi får se om han spyr nånting eller om det går bra. Det är nu tio minuter sen han åt den och än har inget hänt.... Peppar peppar....

Nåt som var extra roligt var att Arvid tog för sig i lekrummet på barnmottagningen och var nyfiken på de andra barnen och vad de hade för sig för skoj. Det var lite si och så med det för några månader sen. Gulliga unge!

Missade bussen från jobbet när jag skulle hem idag. Klantigt. Men jag var ju tvungen att gå på toa först. Dessutom gick bussen tidigare än vad jag blivit upplyst om så det är inte helt och hållet mitt eget fel. Faktiskt. :)

Söt-Arvid 14 månader

 Wow, jag kan lägga in en bild igen!!!! Wheeeee!!!! Wheeeee!!!! Wheeeee!!!

Inget Ikea

Det blev inget Ikea. Dels för att jag inte känner mig alldeles hundra frisk. Dels för att vi trots allt inte har annat än sparpengar för tillfället. Vi skulle åka till Jysk istället för att se om vi skulle köpa en apotekardisk. Den såg jättebra ut så vi gick till kassan. Då finns det ingen till oss. De hade 6 på lager, men de var bokade. Och så var det en massa folk i kö på kommande också. Suck... Men vi står i alla fall på kö vi också nu...

Besviken och bedrövad ville jag åka till Fresks och köpa färg till ett byråprojekt jag klurat på ett tag. Men när vi kom fram stängde de precis. Ännu mer besvikelse och bedrövelse! Så vi åkte till Lillänge och köpte färg på Rusta istället.

Satan i gatan vad det blåser! Så deprimerande.

Ska se Svensson Svensson om en halvtimme, får se hur det är nu för tiden.

Nån som hört på radion idag?
Det är nu vida känt att Telias trådlösa bredband har problem. Mååånga med oss har problem alltså. Jippie. Inte så kul i och för sig. Men skönt att veta att vi inte är ensamma. Och att det kanske går att fixa. Yeyyyy!

Sjukling

Jag har gått och blivit sjuk. I onsdags började jag få lite ont i halsen. På kvällen hade jag feber. Igår morse hade jag ingen röst! Så jag har varit hemma både igår och idag. Kan inte påstå att jag känner mig pigg, men jag är liiite piggare och framför allt less.


Så jag har verkligen inget nytt att berätta för det har inte hänt så mycket. Vi hade en fundering på att åka till Ikea i helgen, men vi får se hur jag mår imorgon eller på söndag.


Me want surfa!!!!!

Jag längtar och saknar att kunna surfa obehindrat. Utan avbrott. Snabbt. Så nu är jag hemma hos mina föräldra och surfar. Det var här jag passade på att lägga in bilder i fredags också. Undrar om det kan vara värt att ligga ute med extra pengar för att få just snabb uppkoppling. Fram tills bindningstiden för det trådlösa är slut åtminstone. Tål att tänkas på.

Livet rullar på. Fast idag var det apigt jobbigt på jobbet. Inte för att det var nåt extra krävande. Snarare att jag var dödstrött. Extra dödstrött. Hoppas på bättring. Men det känns ljusare i och med att det faktiskt redan är onsdag imorgon. Ett steg närmare helgen hela tiden. Jabbi.

Arvid har lärt sig flörta. Farligt. :oP

Bulgarien 2007

Underligt nog blev det inte så mycket kort tagna på utlandssemstern i somras. Men här kommer det några...

 Det här skåpet fullkomligt älskade Arvid att krypa in i! (fanns i vår hotellägenhet)

 Bananer var givet!

 Ehm... jaha...

 Liten hälsning till Mio...

 Poolområdet

Inga kort på några ormar. Jag höll mig på avstånd...


Jamtlituren i augusti

              

Jamtli 17 augusti med Gläntan 
     

Saknar!



Bara så ni vet det så saknar jag mitt mammaår! Tack Elin och Carro (och pojkarna såklart!) för att ni förgyllde det!

1-åringsfirande

                                         
   Några av bilderna från när vi firade Arvids ettårsdag i omgångar. :)
Imorgon blir han däremot 14 månader - ghaaa!

Arvid

22 maj

23 juni          

 15 juli

9 augusti 

En massa kort - äntligen!

 Mormor, mamma och Arvid på utflykt till "Nudådalen" (Ängersjö) för att kolla på Kaspars omgivning. 18 juni 2007

 Kyrkan och affärn.

Arvid nedanför morfar och Kaspars hus. :)

Och här är Arvid o jag.

Dax

Dags att blogga lite kanske. Jag drar mig för att göra det. Hela tiden. Enklare är det att läsa andras bloggar. Men så länge jag kommer ihåg att jag borde kopiera texten innan jag publicerar så finns det ingen risk att jag blir bedrövad när det inte funkar. Jo bedrövad blir jag ändå. Dock någon procent mindre möjligen.

Igår var pappa barnvakt medan vi var på musiken - Trollkarlen från Oz. Vi (och Andreas familj) drog upp medelåldern rejält. Men den var väldigt bra faktiskt. Sen var vi på kräftparty på Rödön. Jag avvek efter nån timme och åkte på tjejkväll med några jobbarkompisar (och fd.). Mycket trevligt var det!

Idag blir det höjdhoppsfinal! Yejjjjj!

Mitt GI:ande har brutits. Det försvann dock 1,5 kg på den där veckan och jag verkar behålla den vikten. Så möjligen får jag vara nöjd. För stunden iaf.

Over and out!

RSS 2.0