Helgen som var

I fredags när jag kom till förskolan för att hämta Arvids så sov han fortfarande. Han hade då sovit nästan tre timmar. Förskollärarna frågade lite nervöst om det var ok för vår del, men jag sa att det var totallugnt - jättebra om han sover så länge och bra på dagen för det brukar han göra hemma också. Så det bådar gott. :o)

Igår var vi på dop - Alva och Klara döptes och det var jättetrevligt. Arvid var lite rastlös under dopgudstjänsten, men sen blev det bra när han först fick äta lite god smörgåstårta och sen lekte hela dagen med Martin. De hade jätteroligt, skrattade och fnissade, åkte rutschkana, lekte med bilar och vid leksaksspisen som fanns i det enorma lekrum som fanns där. Jättekul!

Idag har vi tagit undan julen helt - alltså fått upp grejerna på vinden så inte allt står kvar nere i vardagsrummet. Arvid sov drygt tre timmar idag, och imorse var han på väg att vakna kl 06:30 men somnade om igen och vaknade kl 09 - så skönt! Vi får se när han har lust att somna ikväll då bara... Igår kväll var han helt slut efter allt lekande med Martin att han somnade direkt efter att han fått välling.

Ny arbetsvecka imorgon och idag går vi in i vecka 17...

För övrigt så har traderavinsten kommit, det var redan förra veckan men jag har visst glömt bort att skriva om det. Så nu är det bara två brev vi väntar på: kallelsen till ultraljud och kallelse till Arvids 1½-årskoll (fast vid det laget lär han vara äldre...)

Arvid ser massor av vildhästar på Ronja Rövardotter på tv nu så nu låter han helt vild som en häst. Han är så himla go! :o)

Kommentarer
Postat av: elin

kan du inte börja lägga ut magbilder?! Vi ses ju så sällan.

2008-01-28 @ 15:46:41
URL: http://beautifulelin.blogg.se
Postat av: Rebban

Han är välkommen "hem" till mig för att prova på vildhästar på riktigt! =D

2008-01-29 @ 10:26:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0