4 dagar kvar

Tack för alla gissningar! Det ska bli kul att se vem som gissar mest "rätt". Själv drömde jag inatt att vi var på ultraljudet 27:e och att det skulle bli igångsättning 5:e juli. Tyvärr var läkaren lite osmidig och råkade försäga sig vad det var för kön på bebisen, fastän vi hade sagt att vi inte ville veta. Men jag har glömt nu vad hon sa.

Sen sist så har Andreas fått sommarlov från eleverna. Så den kommande veckan blir nog inte lika hektisk, men han har ändå mycket att göra. Men nu är det ju bara fyra dagar kvar så är det semester sen! Så mycket semester det nu kan bli med en 2-åring och snart en nyfödd också. Men det är ett sant nöje såklart! :o)

På förskolan har de börjat bli bekymrade för att Arvid kanske fått tillbaka känslighet mot mjölk, så vi ska vara extra vaksamma och även prata med bvc om vad de tror. Men annars mår han himla bra. Hans favoritsysselsättningar nu är bland annat att sjunga "Hej hej sommar" eller "Björnen sover" eller att låta och gå som en apa (på alla fyra med rumpan upp). Han är bra go! :o)

Fortsätt gissa nu ni som inte gjort det än!

25 maj på Sörvalla Blommor - finaste blomman!


 1 juni


Kommentarer
Postat av: elin

Han låter bra go ja! Nej, vi gjorde inga fynd, såg ett antal gamsla kökssoffor men eftersom vi inte har något kök så... men någon dag kanske! Det var iaf vid 11-nånting vi åkte förbi för sedan åkte vi till stan igen och lunchade. Vad härligt med semester, själv har jag ju knappt börjat jobba!

2008-06-15 @ 08:32:19
URL: http://beautifulelin.blogg.se/
Postat av: Åke

Jag tror på en pojke den 5 juli, för då är Sommarstämman för Birkarlarna! :)

2008-06-15 @ 19:32:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0