Piggare

Shit vad jag känner mig utvilat och pigg idag!! Jag somnade vid midnatt (mindre bra) men Arvid hade svårt att somna igår kväll så han somnade inte förrän 20.30 ungefär. Det gjorde att han sov till 09:40 idag!!!!! Jag känner mig såååå utvilad, det är nästan oförskämt. :oP

Inatt har jag drömt en massa. Flera gånger har jag drömt att specialistmödravården glömt bort oss och att bebisen dröjde sig kvar i magen. Jag konstaterade att Johannes skulla ha mest rätt eftersom han gissat på det sista datumet. Jag hoppas dock att han har fel för jag vill att bebisen ska komma NU. :o)

Inatt har jag vaknat ett par-tre gånger av att Arvid ropat "Mamma, Arvid vaken!". Men eftersom jag ignorerat det så har han somnat om igen. Han är för rolig. :o)

Vi håller på att boa för fullt. Idag gick jag igenom Arvids gamla bebiskläder som nu är läge att ta fram igen. Så nu har man ett litet klädförråd igen, även fast jag skulle vilja köpa lite mer såklart. De kläder vi köpt till nybebisen är nytvättade och ligger och väntar... Annars småplockar vi lite överallt. Jag har lagat två maträtter idag, kan vara bra att ha i frysen. Ska väl baka lite mer också och stoppa i frysen. Andreas har åkt till tippen med en massa skräp. Tvättmaskinen och tumlaren går. Och solen skiner! :o)

Idag blir det ExpoNorr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0