Tidig påskafton

Imorse vaknade vi 05:30 av att Arvid låg i sitt rum och pratade, sjöng och testade olika ljud. Himla mysigt att lyssna på, trots att det var onödigt tidigt. Vi bestämde oss för att låta honom vara tills han eventuellt skulle bli ledsen eller börja ropa på oss. Strax före 06 började han så att ropa på oss. "Mamma?", "Pappa?", osv... Så då klev vi upp. Vi har nu avverkat en lång frukost och en del lek, och klockan är bara kvart i åtta!!!!

Igår var vi ute på långpromenad. Vi gick först ner till Krysshammarn där vi fick fika och surrade lite. Sen följde de (utom Erika för hon och Pippi åkte till Bjärte) med oss upp mot centrum på promenad. Vi avvek och gick till Mommo för att visa upp vår söte lille påskkärring. :o)

När vi sen kom hem så åt vi lunch och sen däckade vi alla tre och sov ett par timmar. Välbehövligt kändes det som, på kvällen somnade vi ändå utan problem.

Har ju glömt att skriva om vårt bvc-besök med Arvid som var i veckan. Det hela gick mycket bra. Han var 86 cm lång, vägde 12.5 kg. Han ville visserligen inte ställa upp helhjärtat på vägning, mätning, spruttagning, osv... men efter ett tag var det bra igen. Läkaren tyckte att han hade fint tal när han surrade på. :o)


image343


Idag ska vi handla påskägg till Arvid, funderar på om han ska få en ask russin och en efterrätt från Semper eller Nestlé eller om han ska få någon liten leksak. Det återstår att se. Sen åker vi till Rödön på påskmiddag och träffa släkt.

I torsdags på jobbet blev Eivor och jag totallurade av Ramona
som hade fixat skattjakt åt oss. Ramona fanns själv inte på plats för hon har semester nu. Vi visste både Eivor och jag att vi skulle ge de andre ett brev från Ramona, men visste alltså inte att det väntade ett brev till en själv. Skattjakten tog oss runt i hela anläggningen och vi var både svettiga och hade ont i skrattmusklerna när vi väl var klara. Himla roligt var det! Belöningen var i form av ett varsitt påskägg. Tack Ramona för den roliga skärtorsdagen!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Men shit, vilken tjej! Det är ju sånt där man bara drömmer om att folk ska hitta på åt en! :)
Kram

2008-03-22 @ 23:49:54
URL: http://jennysundin.blogg.se
Postat av: elin

Vad blev det i Arvids påskägg?

2008-03-24 @ 21:24:29
URL: http://beautifulelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0