Få henne att ta nappen

Någon som har tips på hur man får en bebis att ta napp?

Arvid gillade sin napp från första stund sen han kom hem från BB. Johanna har haft två (korta) perioder då hon accepterat nappen, men nu verkar den inte vara så populär längre... Vad göra? Det vore så bra om hon tog napp!

Visserligen blir det inget krångel med att få henne sluta med napp om hon aldrig börjat, men å andra sidan skulle det nog underlätta många gånger om hon tog napp...

Kommentarer
Postat av: Carola

Samuel vägrade oxå napp från början. Vi provade en annan sort, blev lite bättre men de va att tvinga på han den nästan. Känns ju lite fel att man vill dom ska ta nappen men de e ju så smidigt o bra :) Så ja tror de bara e o ge henne den tills hon villigt tar emot den.

2008-09-14 @ 07:50:18
Postat av: sara

Felicia ville inte heller ta den i början men vi stoppade in den i munnen varje gång hon grinade (och inte var hungrig alltså för mat fick hon också ;)) och till slut vande hon sig :)

2008-09-14 @ 18:22:36
URL: http://sarasandman.blogg.se/
Postat av: Carro

Ingen av mina pojkar tar ju napp och har aldrig gjort, inget problem tycker vi men så har vi ju inget att jämföra med. Har då alltså tyvärr inga tips annat än att truga men vet inte om det funkar, på vissa bebisar säkert.

2008-09-15 @ 15:27:03
URL: http://caroline-hanning.blogspot.com
Postat av: Mirja

Truga,truga,truga! De fick vi göra med Filippa! till slut tog hon en som ser lite annorlunda ut! (men den finns på ica)

Sköt om er!

2008-09-16 @ 18:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0