Föräldraledig med fullt ansvar igen

Arvid är inte riktigt kry än, igår när vi lade oss hade han 39,4 graders feber. Ska ringa sjukvårdsrådgivningen idag när han vaknat (och hört status) för nu är vi inne på femte dagen. Var in till honom nyss och då kändes han inget varm. Men när Andreas var in till honom imorse sa han att han hade ont i magen. Stackars!

Vi kom iväg på Evelinas dop igår i alla fall, Arvid verkade rätt pigg då så det kändes rätt att åka. Men vi åkte hem en bit in på fikat för han var inte så värst pigg, han ville inte ens ha fika.

Andreas har börjat jobba idag, ska jobba två veckor och sen har vi en veckas ledigt ihop innan jag börjar jobba sista augusti. Idag vaknade lilla gumman 05:30... sen lade hon sig igen kl 07 och jag tänkte lägga mig själv - blev ca 07:40. När jag väl hade somnat så dröjde det inte länge förrän hon vaknade igen... Men vad gör det när man får umgås med en liten charmtjej? ;o)

Hon är förresten väldigt busig vår dotter... Så fort hon gjort nåt hon inte får (typ knappat på datorn eller klättrat upp på bordet) och man säger åt henne så slänger hon sig ner i soffan och skrattar, alternativt kryper iväg i ilfart fnissandes. Då är det svårt att se arg ut... ;o) Eller när hon planerar att göra nåt hon inte får, kollar på oss, flinar stort och skakar på huvudet... :oD

Kommentarer
Postat av: Carolina

Stackars Arvid! Hoppas han kryar på sig snart!

2009-08-10 @ 14:47:12
URL: http://canbar.blogg.se/
Postat av: Ramona

Ja det verkar ju som att Johanna har fått alla dina busgener :)

2009-08-12 @ 20:45:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0