Sesessan utan krona

Arvid och jag satte oss i soffan och kollade på presskonferensen med Victoria och Daniel. Jag blev rörd och fick gråten i halsen, det var så gulligt. Arvid sa: "Där e sesessan!" sen dröjde det några sekunder innan han sa besviket: "Han har inte krona!"  Vad han menade var att Victoria inte hade någon krona, han säger "han" även när han borde säga "henne". På Bolibompa finns ett program som heter "Lilla prinsessan" och den prinsessan har krona...


Nu har Arvid lärt sig vad familjen heter: Kungen, Sesessan, Danjel och Drottringen
(bild från Expressen)

Kommentarer
Postat av: Linda

Hon äter 120ml välling innan hon sover och den får hon i sängen. Vi badar och sätter på pyamas och sen får hon en flaska i sängen. Hon somnar snabbt därefter.

Hon har börjat sova bättre nu när vi har mera matrutiner och hon äter på liknade tider under dagen.

Hur gör ni?

2009-02-25 @ 20:12:03
URL: http://www.livetmedilona.blogspot.com
Postat av: Linda

Glömde skriva att hon lägger sig ungefär mellan kl.19.30-20. Så mat där då :-)

2009-02-25 @ 20:17:27
URL: http://www.livetmedilona.blogspot.com
Postat av: Linda

Ja, absolut. Roligt att höra hur andra gör. Man får hitta just sin rutin som fungerar bäst.

Vi har hållt på och testat oss fram med Ilona och hennes natt. Iförsig har hon alltid sovit bra. Hon kan vakna till ibland när hon tappar nappen. Nu på slutet när vi märkte att hon klarar sig utan mat på natten så kan hon ibland vakna till. Men när vi gav henne mat så åt hon bara en slurk och sen somna om. Så vi började ge henne vatten. För hon kanske är törstig. Och det fungerar bra. Men nu har det varit några nätter då hon har sovit nonstop. Så skönt!



Under dagen med mat, så äter hon gröt vid c:a kl.8.30. Sen är det lunch vid c:a kl.12. Mellanmål vid kl.14 och sen middag kl.17. Därefter välling vid läggdags. Sen kan det bli lite frukter underdagen. Vi försöker hålla tiderna. Men det beror på vad man gör på dagarna oxå :0).

2009-02-26 @ 08:10:33
URL: http://www.livetmedilona.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0