En födelsedag till passerad

Idag har Johanna namnsdag - igen! Namnsdag i tisdags, fyllde år i onsdags, namnsdag idag och namnsdag igen 2 augusti. Apropå hennes namn så satt jag utanför barnens sovrum ikväll när jag hade lagt Johanna och Arvid inte hade somnat än (men låg i sin säng). Arvid surrade en massa och bland annat sa han:
- Karin, Johanna, Kri...stina, jag ääälskar dig! Ååååå!
- Karin, Arvid.....neeeeeej, jag heter inte Karin!
- Karin Johanna, jag ääääälskar dig! Ååååå!
Han tycker så mycket om henne, det värmer i mammahjärtat. Och han är så mån om henne och omtänksam, hoppas det håller i sig fastän hon är rätt bra på att ta hans grejer och riva hans Duplotorn, osv... Han kan bli rätt arg på henne då men samtidigt vill han vara uppi henne också. ;o)

I tisdags hade vi reunion här hemma hos oss. Carolina, Linn, Maggan, Åke, Martin, Alva, Klara, Peter, Elin, Dan och Hanna kom och vi hade så trevligt. Vi bjöd på fika först och sen grillade vi till middag. En riktigt bra dag var det. Arvid och Martin lekte och stojade på som vanligt. Tvillingarna och Johanna var lite mer lugna, men röjde på sitt eget sätt. :o)

I onsdags fyllde Johanna 1 år. Vid 06:30 (när Johanna hade vaknat) hämtade Andreas Arvid för att han skulle få vara med och ställa i ordning lite och då blev Johanna stortokig såklart att hon inte fick komma upp också. Men det dröjde inte alltför länge innan vi kom upp med "ja må hon leva" och lite fika på säng - välling, smörgåsrån och majskrokar. Två paket fick hon också, en neccessär och en dress med tröja och tights.

Dagen flöt på och Johanna tog sina första steg! Himla kul att hon gjorde det precis på 1-årsdagen. Andreas oljade in bron och hann klippa halva gräsmattan. Det var finväder den dagen, men i övrigt har det mest regnat varenda dag. Vi bjöd familjerna på midda -, paj och sallad och focaccia. Efter det blev det tårta som vi fått av Maggan och Arne, den var supergod!! Johanna fick äta tårta för första gången och det verkade vara en höjdare. :o)

Igår åkte vi till Rätan för att hälsa på Maggan och Åke och barnen. Det var en mycket trevlig dag. Arvid och Martin fiskade nere vid sjön, en stund i alla fall...tills Andreas och Åke fick ta över. :o) På vägen hem var vi in på Dollarstore men det blev inte så mycket handlat - lite snopet för där brukar man ju hitta en hel del.

Idag lämnade vi in Toyotan för att få ny bilruta, och medan den blev fixad så var vi på ByggMax för att bestämma vilket golv vi vill ha i vårt rum i Flatnor. Sen var vi på Fresks läääänge för att bestämma tapet till vårt rum, det tog som sagt tid men tillslut hade vi enats. Det blir en bruten vitfärg på tre väggar och en grön tapet som fondvägg. Arvid hade sällskap av en yngre tjej vid Legohörnan. Han presenterade sig så artigt när hon kom dit. "Jag heter Frans Erik Arvid Olsson. Heter du rå?" :o)



Tänkte lägga in fler bilder, men det får bli imorgon för nu funkade det tydligen inte längre - crap!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0