En helg som passerat

I fredags åkte jag och barnen till Jamtli efter lunch. Johanna fick för sig att sova 09-12 på förmiddagen så det fick bli efter att vi ätit klart lunchen som vi åkte. Det var dock mycket kallt, men vi var ute en stund och Arvid verkade tycka det var roligt som vanligt. Mysigt hade vi i alla fall!!


Igår var Andreas borta hela dagen och spelade. Han kände sig lite krasslig på morgonen men åkte ändå, och när han kom hem vid midnatt hade förkylningen brutit ut. Trist! Men han hade i alla fall haft roligt igår. Jag och barnen åkte in och kollade när de spelade på Stjärntorget. När vi åkte hemifrån sa Arvid att han ville ha med hörselkåporna (eller "örlockar" som han själv säger) för "när pappa spelar det låter så hemskt". Förhoppningsvis menade han att det låter högt....inte hemskt...


På eftermiddagen åkte jag och barnen till mamma och pappa (aka momma o moffa) och åt pizza till middag. Idag blev det också skräpmat till middag men då valde jag kebab istället. Köpte det när vi ändå var iväg och röstade. Så nu har man gjort sin medborgerliga plikt. :o)

Igår morse vaknade Johanna kl 06:00, imorse vaknade hon kl 06:10, ifall någon är intresserad. (somnade kl 20 båda kvällarna)

I fredags hyrde vi förresten en film, det var längesen! "Apaloosa" hette den och den var litesådär, jag somnade som vanligt i slutet. Det var i alla fall skönt att åka iväg själv och hyra filmen, lite egentid är alltid uppskattat. Under tiden hade Andreas klippt Arvid och det blev jättebra!

Det här är en vanlig syn på Johanna... Sötkorven! Ser lite smågrym ut med tänderna...hihi.


Mommo ringde nyss. Arvid undrade när vi lagt på: "Var hon dålig eller var hon bra?" Han är så omtänksam den unge gossen!

Kommentarer
Postat av: Linda

Ilona har oxå fått för sig att vakna kl.6 på morgonen nu. Hon som alltid sov till kl.7-7.30. Hoppas att det kommer tillbaka snart :o)

2009-06-07 @ 20:09:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0