Semestertider

Vi har varit på vår första egna semester med båda barnen! I måndags morse åkte vi med Maggan, Åke och barnen till Leksands Strands camping där vi hade hyrt en lägenhetsstuga. Sååå himla fint boende var det! Och jättemysigt hade vi. Barnen lekte och hade så roligt, mycket kul!

På tisdagen åkte vi till Tomteland och gick omkring där nästan hela dagen. Efter det skildes vi åt och vi åkte vidare till Mora för att hälsa på Affe & Gerd med familj. Arvid och Johanna hade jätteroligt med sina tremänningar i Mora. Där stannade vi till torsdag och sen åkte vi hem igen.

En mycket lyckad resa var det! Tyvärr fick Johanna feber på onsdagen och Arvid på torsdagen, men Johanna var feberfri på fredagen igen. Arvid däremot....har fått sin sjätte halsfluss!!!!!!!!!! Han fick nytt penicillin i fredags men tyvärr har inte febern gett med sig än så vi fick ställa in (eller skjuta upp) hans kompiskalas idag. :(

Lite bilder från semestern... Men bara några för kamerabatteriet tog slut när jag skulle lägga in bilder...

På bild nr 3 visar Arvid upp de dinosaurieben som han och Martin hittade i Sveg - det ni! :)
Bild nr 5 är skatten i geocachen som vi tog - vår första!! :)
Sista bilden: Arvid Baywatch Olsson badar första kvällen i Leksand.


Lite nostalgiskt just nu är att det är VM-final i fotboll nu. För fyra år sen kollade jag också på VM-finalen, men skillnaden är att jag då hade börjat få värkar så pass att jag var tvungen att andas igenom dem... Det var en söndag (precis som idag), men sen kom han inte ut förrän på onsdag morgon... Uj uj!

Det här året är 12 juli en måndag så imorgon fyller Arvid 4 år!!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0