Åska!

Idag har det varit riktigt fint väder. Fast jag har inga problem att jobba när det är fint väder, på nåt känns det mesta roligare när det är fint väder. Och ut kan vi ju alltid gå på fikaraster och lunch. Efter jobbet uträttade jag lite ärenden. Arvid o Johanna har varit hos mamma idag, Andreas har varit hemma och pysslat på. Han ska jobba en dag till innan han får riktigt sommarlov, men han vet inte riktigt vilken dag det blir.

Hm...undrar om det åskar nu? Tror jag ska sätta igång nån film och kura ihop mig i soffan innan det är dags att sova.

Lite midsommarhelg

Längesen sist IGEN, jag ids inte blogga så ofta... önskar att jag fick blogglusten tillbaka för det är ju så roligt att läsa om några år (antar jag). Men rätt vad det är så...

Här har Arvid fått sin femte halsfluss sen 1 mars... han fick dock en annan penicillin nu så vi hoppas att den ska ta bort ALLT! Men Arvid mår bra och är pigg som vanligt. Han tycker dock att nya medicinen smakar snigel... ;o)

I förrgår var det midsommarafton. Det skulle regna hela dagen, men det regnade endast när vi skulle in och äta så vi hade en väldig tur! På förmiddagen var vi på Jamtli med Maggan, Åke, barnen och Jessica. Sen åkte vi hem till dem och fikade och firade Martin som fyllde 5. Till middag fick vi god grillmiddag, mums! Tack för det!

Igår var vi i Flatnor och kikade lite, Andreas gjorde kolbullar nere vid grillplatsen vid sjön. Barnen lekte och hade roligt.

Nu jobbar jag en vecka till innan det blir semester! Jag tycker dock att det är rätt roligt att jobba, det har alltså hållt i sig sen jag började efter mammaledigheten med Johanna. Men det ska såklart bli skönt med ledighet också!!Kungligt bröllop!

Idag är det absolut värt ett blogginlägg, för idag gifter sig kronprinsessan Victoria med sin Daniel. Det är så himla roligt!!! Igår frossade jag i kungligt på tv hela kvällen. :o)Idag ska vi på Annas 25-årsmiddag som är kl 15:00 - missar alltså själva bröllopet!! Men ska såklart spela in det så jag kan se det direkt när vi kommer hem igen. :o) Snart börjar sändningarna på tv, så då blir det att kolla. Det är förresten Brunflofeztivalen i helgen så vi ska dit nånting och kika.

RSS 2.0