Ännu ett lördagsbesök på stan

Imorse vaknade vi av oss själva (=ingen Arvid som väckte oss alltså, för han sov fortfarande) kl 07:30. Skönt! Andreas klev upp, jag låg kvar och drog mig. Klockan åtta kom Andreas med fika på säng - vilken vardagsromantik! Jag fick en sån där härlig trötthetskänsla av nöjdhet i magen att jag somnade 08:30 och sov tills Arvid vaknade kl 09:00. Rena rama lyxmorgonen!

I övrigt har vi varit på stan idag - igen! Underbart har det varit! Andreas har shoppat kläder. Arvid var trött, men dock inte gnällig. Han blev som nöjdast när han fick äta glass på Starlanders. Lika glada blev nog Andreas och jag förresten, himla gott var det.

Jag kollade aldrig om det fanns jordgubbar här nere på ICA igår, men idag fanns det goooooooda jordgubbar på Coop. Två förpackningar inhandlades, den ena är färdigrensad och redo att ätas upp. Bara jag har bloggat klart så.

Det luktar så himla gott ute nu - sommar! Idag har det gått lite bättre med värmen tycker jag, men jag är svullen om fötterna nu. Ska lägga dem i högläge när jag äter jordgubbarna. :o)

Idag köpte vi en potta till Arvid. Han var mycket glad över den, och nu ikväll när han skulle byta blöja och ta på pyjamas så pratade han om pottan en massa. Så jag frågade om han ville prova den och det ville han. Så han fick själv bära den till toaletten där vi satte honom - och han kissade! Lyckan var total! Han såg jättelycklig ut! Och vi också!

Igår fick vi nåt roligt med posten - en kallelse till specialistmödravården! Vi ska få komma dit om fyra veckor på koll för att se om den här bebisen är stor eller normalstor eller liten eller vad den är. Arvid var ju stor så de vill kanske sätta igång det lite tidigare ifall det verkar vara en stor bebis. Vi får se helt enkelt. Spännande ska det bli!!

Jag börjar känna en fot på höger sida i magen alltmer. Det är så roligt!!!


Kommentarer
Postat av: sarah

Vilken mysig blogg du har! :) . Ohh vad mysig sista meningen i inlägget var! :D . Ha en underbar kväll!

2008-05-31 @ 21:34:59
URL: http://sarahsglitter.blogg.se
Postat av: HELENAAS

frågestund i min blogg =)

2008-05-31 @ 21:35:56
URL: http://helenaas.se
Postat av: Olivia

hoppas du har haft en super bra dag i solen!
kolla gärna in min blogg och släng in en komentar om vad du tycker!
sov gott! :)

2008-05-31 @ 21:38:36
URL: http://oliviaaah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0