Arvids namnsdag



Grattis Arvid på namnsdagen!!!


Igår var vi på Axels dop. Det var ett jättemysigt dop som genomfördes utomhus. Arvid verkade också gilla det, så även Johanna för hon sov större delen av tiden. Även om det inte var solsken så regnade det inte i alla fall så det var tur. En av de godaste tårtor jag ätit med smultron i bland annat, bjöds det på också.



I fredags kollade vi på en bil, men det kändes inte rätt så vi letar vidare...

Idag har Andreas klippt häcken, himla fint blev det. Sen grillade vi till middagen, kanske sista gången för i år...

Johannas mattider

Igår natt
23, 01, 03, 04:30

Inatt
22, 01, 04, 05:30

Babyvakt

Nån som har erfarenhet av babyvakt/barnvakt? Har insett nu att det skulle vara praktiskt med en (eller två såklart...daaah). Behöver inte vara så lång räckvidd antar jag, och helst billig men bra. Så alla tips och råd är välkomna!

Har någon köpt babyvakt på Clas Ohlson?
Bra/dåligt?

Är babyvakterna onödigt känsliga för ljud runt omkring?

För ett år sen


Så här såg Arvid ut för exakt ett år sen


Veckan i kort

Måndag
Hade en mycket bra dag. Bara en sån sak som att solen sken gjorde allt mycket lättare. När jag hade hämtat Arvid på förskolan gick vi hem och lekte i lekparken ända tills Arvid själv ville gå hem och äta banan. Behövde alltså inte tjata för att få med honom hem. :o) Sen kunde jag laga mat i lugn och ro medan Johanna sov i vagnen och Arvid lekte.

Tisdag

Lämnade Arvid på förskolan i vanlig ordning och sen åkte jag, Johanna och mamma till stan för att uträtta lite ärenden. Gick ganska bra, var ute efter en sydvästmössa till Arvid för hans huva på regnjackan är för liten. Hittade en på Lindex men den var för liten (hade ju inte barnet i fråga med mig som jag kunde prova mössan på...) och sen hittade vi ännu bättre på Polarn o Pyret men den visade sig vara för liten den också. Så jag ska lämna tillbaka den på Lindex och byta till en större på Po.P. På kvällen åkte jag med mamma och Johanna in och hälsade på mommo på sjukhuset. Med henne var det bra, hon verkade trivas bra där med god mat och god sömn. Träffade en del av mammas jobbarkompisar också som fick se Johanna.

Onsdag
Arvid var ledig
så jag tog med honom och Johanna till öppna förskolan för att Arvid skulle få leka av sig lite. Där var "ledaren" borta så man fick sköta sig själv. Var bara en annan mamma där med sin dotter så det var väldigt lugnt. Men vi hade trevligt ändå.

Torsdag
Lämnade Arvid på morgonen
och sen gick jag med Johanna till öppna förskolan där det var småbarnsöppet. Ida och Axel var också där, och så ett gäng till. Åt tacos där till lunch och sen gick jag på affärn innan jag hämtade Arvid. När vi kom hem hann jag amma lite innan Elin och Mio kom och hälsade på. Trevligt!

Fredag
...är idag det... Har inte hänt så mycket än. Det lät ju lite tråkigt, men det är skönt också. Johanna ligger i gymet och trivs. Arvid sover men jag ska strax väcka honom.



På småbarnsöppet igår visade det sig att det fanns en till född samma dag som Johanna! En till av de elva som föddes den dagen alltså... 



Sömn

I onsdags kväll bestämde jag mig för att prova en ny grej. Projekt: få Johanna att sova i vaggan. Det gick bra.

Vad jag gjorde var att jag lindade in henne i en filt innan hon ammade på kvällen. Hon somnade när hon åt och sen lade jag ner henne i vaggan - fortfarande inlindad i filten. Där sov hon ett par timmar innan hon vaknade och fick äta igen. Beslöt mig för att sitta upp och amma för att jag inte skulle riskera att somna. Hade jag somnat hade jag ju inte kunnat upptäcka när hon somnat så jag kunnat lägga tillbaka henne i vaggan igen. Så jag satt upp (var visserligen i dvala, men somnade iaf inte...) och när hon somnat lade jag henne i vaggan igen.

Så där höll vi på hela natten fram till 05-snåret när jag inte orkade sitta upp och amma längre, så då fick hon liggamma igen och vi sov så till morgonen. Hon ammade kl 21, 23, 01, 03 och så 05 då...

Inatt var det samma procedur igen. Funkade bra även denna gång. Ammade kl 23, 01, 04 och sen fick hon komma till sängen 05:30... Heja heja!!

Bilder från veckan


I måndags var vi i lekparken efter hämtning på förskolan


Också från i måndags.
Arvid visar Johanna hur babygymet fungerar. Johanna i babysittern. Arvid matar sin docka liggandes (möjligen inspirerad av min liggamning?)


Lilla gumman


Igår var Elin och Mio och hälsade på.

1 hand

Tänkte jag skulle blogga och lägga in några bilder, men med en Johanna på armen ids jag inte sitta här nån längre stund med pekfingervalsen.

Vi mår dock mycket bra ifall det är nån som undrar. :o)

Vardag

Då var vi åter i vardag igen. Andreas är på jobbet. Arvid på förskolan. Johanna och jag är hemma och underhåller varandra. Arvid hade fortfarande inte vaknat kl 08 imorse så jag fick väcka honom. Tror han var inne i nån djup sömn för han såg rätt förvirrad och nyvaken ut.

Ungefär så stor som Johanna är nu var jag när jag föddes.

Igår var det fyra månader kvar till julafton. Tack Elin för påminnelsen om detta. Jag gillar ju julen.

Idag börjar skolorna också. Många pirriga magar idag gissar jag. På skolgården där Arvid går på förskola (eller dagis) var det fullt kaos. Barn överallt. Ljud överallt.

Dagen i bilder


Jämförde Arvids och Johannas hand- och fotavtryck från när de var lika gamla



Arvid hittade en mössa och sin hjälm och kom på att man måste ha hjälm när man kör motorcykel


Promenad till affärn i solskenet
"Lika pappa" ang solglasögonen


På affärn

Sjukstugan

Nu verkar Arvid vara frisk och Johanna är inte på tok lika snorig på natten längre. Snorig, men inte alls lika som föregående natt. Andreas är däremot tussig och ligger just nu och sover, sömn brukar vara en god och bra medicin så jag hoppas det gör susen.

Gunilla och Ola har varit här idag med gröt och storebrorspresent. Mycket fina grejer fick vi...eller barnen. :o) Tidigare idag har vi varit i stan, uträttade väl inte så jättemycket egentligen. Skulle in på Sandström & Ljungkvist och köpa en grej som vi beställt men det var stängt, attans!

Idag har Johanna varit lite kinkig, så brukar hon inte vara. Vet inte vad det är, möjligtvis lite sömnbrist. Men nu sover hon i alla fall så jag hoppas att det är det som varit problemet.


En fråga till föräldrar





Ni som har barn,
när de var bebisar - vaggade ni dem till sömns i vagnen eller i famnen då om dagarna?

Jag är skraj att man skapar en dålig rutin när man gör så, men det verkar vara enda sättet (eller enklaste sättet?) för att få Johanna att somna. Jag kommer inte ihåg hur det var med Arvid... På natten somnar hon när jag ammar och ligger sen kvar i min säng. Ofta somnar hon om dagarna när jag ammar också men så fort jag lägger ifrån mig henne så vaknar hon igen. (Inte alltid, men ofta)



Hand- och fotavtryck

Trots förkylningar hit och dit så åkte vi till mina föräldrar och åt middag idag. Mycket gott! Sen åkte vi hem för att förbereda Arvid för natten. Tror han hade feber ikväll igen, vi har inte tagit tempen på honom men det både märks och känns på honom att han inte är kry. Hur som helst så har vi gjort hand- och fotavtryck på Johanna ikväll. Det gjorde vi på Arvid när han blev 1 månad också så det kändes själklart.

OS börjar sakta ta slut nu, känns himla tråkigt. Det har varit bra underhållning. Och mycket praktiskt när man ska amma - det finns alltid nåt att se!


Bror och syster som bebisar

Tänkte lägga in lite bilder på Arvid och Johanna som bebisar. Har dock inte så många bilder på Arvid som bebis på den här datorn och det känns för tillfället lite för krångligt att stöka med den andra (långsamma) datorn...


Arvid




Johanna





När Arvid träffade Johanna på BB





Johanna 1 månad



1 månad

Idag fyller lilla Johanna 1 månad! Det känns dock som om hon alltid varit hos oss. Tror det är dags att börja skriva en förlossningsberättelse också, innan jag glömmer bort allt.

Jag börjar bli haj på att skriva med en hand...

Igår kväll fick Arvid feber, så idag är han inte piggast... Därför blir det mycket tv för honom, han orkar liksom inte leka. Just nu är det Pixars Bilar som spelas upp...

Johanna är också krasslig, men ingen feber som det verkar. Hon är dock täppt i näsan på nätterna så vi måste använda snorsugen flitigt, vilket hon inte gillar... Men det blir ju bättre så hon får snällt ställa upp på det.

Hm...skulle vilja ha lite mer ordning på nattmatandet... och att hon sover i vaggan mellan varven. Som det är nu har jag bara haft sängen för mig själv ett par-tre gånger några timmar per gång. Jag känner att det verkligen är guld värt när jag får sova helt själv, jag sover så mycket bättre. Får försöka komma på nåt sätt... Men det är så lätt gjort att liggamma för då somnar vi båda. Det dumma är att jag inte har nån koll på vilka tider hon äter eftersom jag är i nån slags dvala.

Var till bvc idag. Johanna vägde 4260 gram. Hon hade ökat mer än jag trodde, så det verkar ju som om hon får i sig tillräckligt i alla fall.

Persson

Heja Jörgen Persson! Det är roligt när det blir sådär spännande...om det blir vinst för den man hejar på såklart... ;oP

Arvid har varit på förskolan idag och hade tydligen haft en bra dag. Däremot hade han bara sovit 35 minuter så han är ganska trött nu... Men vi får hoppas att han är lika lätt att lägga ikväll som han var igår. Han sov inte mer än en halvtimme igår heller....i bilen på väg ner till Gällö. Men han somnade på stört efter Bolibompa igår kväll och sov till 08 imorse. Hoppas på ett liknande scenario kommande läggning alltså.

Håller på att spana bilar på Blocket...

Spanar även om Boxer på nätet...

Bolibompa

Igår hälsade vi på Andreas på jobbet. Hade köpt sallad på Sibylla som vi åt till lunch, Arvid fick en funbox med korv och strips och det var mycket uppskattat. Till middag fick han köttbullar och makaroner så det var en riktig höjdardag i matväg för honom. :o)

Det här med Bolibompa är rena katastrofen... att det ska flytta till Barnkanalen på måndag. Katastrofen ligger i att vi inte har Barnkanalen... Vad göra?!

4 v

Idag blir lilla gumman fyra veckor gammal! Hjälp! Hon blir mer och mer "med", dvs hon sover inte hela tiden längre. Igår visade hon sitt finaste leende för oss, precis på dagen lika gammal som Arvid var när han kom med sitt första riktiga svarsleende. Coolt!

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Catarina! :o)

1.        Hur länge har du bloggat?

Sen oktober 2006. Hoppsan, inser att det snart är två år!!


2.  
Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut, en månad innan du själv började blogga?

Jag läste ett fåtal bloggar och trodde aldrig att jag skulle blogga själv. Men så blev jag inspirerad av Elin när hon började blogga så jag kunde inte annat än skaffa mig en jag också.


3. Vilken var den första blogg du förälskade dig i?

Förmodligen Elins.


4. Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?

Att det är jättekul att läsa igen! Man glömmer bort så lätt vad man pysslat med, vardagliga saker t.ex. men att läsa i bloggen uppdaterar minnet igen.


5.
Hur många bloggar återvänder du till regelbundet, som läsare?

ca 15-20 st


6. Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?

100% dagboksbloggar!


7. Nämn en bloggare vars blogg du tycker om.

Oj, det finns så många! Men roligast är de som uppdaterar ofta, helst flera gånger per dag (vilket jag själv är dålig på tyvärr).


8. Nämn en bloggare vars blogg du inte tycker om.

Ingen aning.


9. Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?

Jag hoppas de tycker att det är kul att läsa om vad vi pysslar med om dagarna.


10. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?

Ingen aning, men det hoppas jag!


11. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?

Jag har en gräns och skriver inte om allt, tycker det känns helt ok.


12. Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.

Oj vad svårt, kommer inte på nåt nu. 


13. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?

Jag bloggar mest för att ha kvar som dagboksinlägg.


14. Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?

Ja det tror jag, till en viss del i alla fall.


15. Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
I sådana fall: Var de som du trodde att de skulle vara, eller blev du förvånad?

Hm...ja på sätt och vis har jag gjort det - och ja de var som jag trodde.

16. Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?

Ja det kan det säkert.


17. Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer
eller i andra bloggar? Och i sådana fall: Hur har du hanterat detta?

Nej.


18. Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?

Nej.


19. Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?

Bloggandets nackdelar måste väl vara när det tar upp "för mycket" tid av ens liv.

20. Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
I sådana fall: Tror du att ditt bloggande har förändrats då?

Ja det tror jag att jag gör. Och nej jag tror inte att bloggandet har förändrats.


21. Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur,
eller är de en grupp människor som mest påverkar varandra?

Både ock!

22.  Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten:
Vem som helst som känner att de vill svara!


Ny vecka

I lördags hade vi besök av Maggan, Åke, Carolina, Lars, Dan och Hanna. Surströmming eller tacos stod på menyn. Mycket trevligt hade vi, och det kryllade av barn. Åtta vuxna och sex barn. :o)


Jag kom visst med på sista bilden också...som fotograf... :oP

Idag började Arvid på förskolan igen. Allt hade gått mycket bra, och han hade inga problem att somna i den nyinköpta dagisvagnen. Inte var det några problem vid lämningen heller, han brydde sig inte ens om mig. Synd bara att det var spöregn idag, men det är lika bra man vänjer sig... Ska önska mig ett regnställ när jag fyller år. Just nu lånar jag Andreas regnställ.

Lite bilder sen sist...

* Arvid har fått en docka * Lilla gumman * Arvid med två dockor ;o) och ett flygplan * Arvid poserar * Lillasyster och storebror * Johanna * Arvid *

Hemma med två barn

För det första så måste jag påpeka ett fel jag hade i förra inlägget... Johanna blev 3 veckor samma dag som Arvid blev 25 månader. Inget annat.

Andreas har börjat jobba nu men det har gått ganska bra, även fast det såklart är mycket roligare och lättare att vara två. Men vi har sysselsatt oss lite. I onsdags (första dagen) gick vi i spöregnet till förskolan. Mest för att konstatera att de skulle ha vanlig verksamhet på fredag (=idag) så vi kunde komma dit då. Allt tog sån tid (med amning, påklädning, leta reda på regnkläder, osv., osv...) så vi kom fram tills de skulle äta lunch. Så vi traskade hem igen i regnet. Vad jag fick ut av det äventyret var att jag borde skaffa ett regnställ som håller tätt. Stövlar hade jag klokt nog på mig. Och Arvid också såklart, vilket han gillade för då kunde han hoppa i vattenpölarna bäst han kunde. :o)

Igår var vi på BVC. Johanna väger nu 3960 gram. Arvid imponerade på bvc-sköterskan för att han kunde leka så bra på egen hand, och att han pratade så mycket. Sen följde mamma med oss ner på affärn, hon körde Arvid i sulkyn. Annat som hände igår var att Bengtsson, Johan och Erik kom med gröt. Johanna fick fina kläder och en dinglis. Arvid fick en namnnapp. :o)

Idag gick vi till förskolan för att bekanta oss lite med stället igen efter sommarlovet. Det verkade inte vara några större problem. Arvid hittade Isak och de lekte som aldrig förr. Han blev även väl omhändertagen direkt när vi kom dit av en tjej på samma avdelning som ville ta med honom till sandlådan. Gulligt! När vi kom gåendes så ropade samma tjej till en av fröknarna trots att vi var på så pass långt avstånd att vi knappt syntes: "Titta! Där kommer Arvid!" Kul att han är ihågkommen! :o) Så på måndag är det dags igen! Ska bli intressant att se om han vill sova i vagnen också, men det går nog bra.

Annars är det väl mest OS som gäller. Förutom allt annat som händer. Just nu sover både Arvid och Johanna så jag kan passa på att surfa lite.

Och där tog fantasin slut.

Bankbesök

Idag blir Arvid 25 månader. Hurra! Igår blev Johanna 3 veckor. Hurra!

Idag har Andreas, jag och Johanna varit hos banken och pratat konton, sparande och lån. Får se om vi ska köpa oss en större bil så vi får plats allihop. Mamma var barnvakt till Arvid för vi misstänkte att han inte skulle uppskatta att följa med oss på bankbesök... :o)

Mjölkstockningen är mycket bättre. Alldeles hundra är det inte, men nästintill i alla fall. Trodde aldrig det skulle ske...

Imorgon börjar vardagen igen, Andreas börjar jobba. Men det ska bli toppenbra att han ska vara föräldraledig med Arvid en dag i veckan från och med september. Det blir toppen! Får se vilken dag det blir bara, om det passar ihop med de dagar det är öppet på öppna förskolan, osv.

Arvid mår bra och Johanna mår bra. Alla mår vi bra. Jag var till och med utvilad idag när jag vaknade.........kl 09:30!!!!! Skönt att sova så länge. Ammar visserligen på nätterna så jag sov ingen sammanhängande sömn, men det lär nog dröja länge innan det blir en hel natts sömn. Tydligen så var det vad jag behövde i alla fall - att få sova länge på morgonen.

Idag kom Carolina och Linn och hälsade på med gröt, det var trevligt. Igår var Jenny och Per med barn här med gröt också, det var också himla trevligt. Övrigt som hänt kan jag inte komma på riktigt. Jo förresten, vi har köpt en dagisvagn till Arvid som han kan ha att sova i på förskolan. Hoppas han gillar den!

Nu är det dags för middag här, jag är asigt hungrig och Johanna sover så det gäller att passa på.

Nu så...

...ska jag försöka skriva lite innan jag borde gå och duscha vaaaaaaaaarmt för att eventuellt kunna lösa upp lite spänningar och knutar som uppkommit av mjölkstockningen. Den är alltså inte över än. Det blir lite bättre, men känns marginellt egentligen - vill ju att det ska försvinna helt så man slipper oroa sig. För skönt är det absolut inte! Bläääää!

I tisdags var vi i alla fall på sjukhuset stora delar av dagen... Arvid var med sin farfar för vi insåg att Arvid förmodligen skulle bli väntlös efter cirka tio minuter på sjukhuset. Sist var han inte så jätteentusiastisk.
Ultraljud av höften - Det hela gick mycket bra. Doktorn (mycket bra, samma som vi hade sist på ortopedbesöket) kände först på höften och kunde inte känna något annat än en knäppning (ingen "glidning" alltså, som man tydligen inte ska ha) och på ultraljudet sen så visade det inget. Skönt! Vi kommer dock att bli kallade om ett halvår igen just in case, för ibland kan det återkomma.
Ultraljud av hjärtat - Det gick också bra, eller hur man ska säga. När doktorn (samma som vi hade när Arvid hade allergin, hon är jättebra och pedagogisk) lyssnade på hjärtat kunde hon inte höra något alls. Ultraljudet visade dock efter en stund att det fortfarande fanns ett litet hål som var 2 mm. Hade det varit 4 mm hade vi blivit återkallade, är det mindre än så brukar man få gå utan att komma tillbaka. Men nu såg hon även att genomströmningen genom lungartärens vänstra förgrening gick lite för snabbt vilket kan tyda på en förträngning. Det var tydligen inget att oroa sig för, men vi ska bli kallade igen om en månad för att kolla hur det ser ut då. Troligen är det något som ger sig själv, men det är ändå värt att kolla.
Mellan besöken hann vi hälsa på mamma på jobbet och dessutom åt vi lunch på stan. Åt på Volos, mycket gott var det. Johanna sov snällt i vagnen hela tiden. :o)

Bvc var här i onsdags på hembesök. Eftersom jag fick feber på morgonen så tänkte jag avboka besöket, men telefontiden var kortare just den dagen så jag kom aldrig fram, så hon fick komma ändå. Och det var nog tur det för då fick jag lite mer berättat om mjölkstockning, osv. Vidare pigg var jag inte, men det känns ändå bra att hon kom hit och genomförde besöket i alla fall. Och lilla Johanna hade växt, nu väger hon 3780 gram. :o)

Nej nu var det ju dags att duscha då... Johanna sover och Arvid sover. Andreas kollar på OS-fotbollen och det borde jag också göra men nu satte jag prio på att blogga och duscha.

Lite fler bilder

Tänkte jag skulle lägga in lite bilder nu...

 13 dagar


 Arvid spikar 4 augusti


 Far och dotters händer, 4 augusti - Johanna 13 dagar


 Bror och syster, 6 augusti - Johanna 15 dagar


 Bror och syster igen, 6 augusti - Johanna 15 dagar


 Johanna 17 dagar

Hoho?

Om ni undrar var jag är så lever jag, men är inte så vidare pigg och alert... Har drabbats av mjölkstockning som det verkar, så jag har haft feber i tre dagar och ont i kroppen. Och ont i bröstet såklart, och oron för att det ska bli värre gör det inte direkt lättare... Följer dock tips och råd så jag hoppas det ska bli bra FORT!

Orkar inte skriva mer nu, men det kommer väl...

Bilder efterlysta

 5 dagar


 Arvid Hällböle, nyklippt sedan ett par dagar


 8 dagar


 Arvid kokar kaffe på barnmottagningen


 10 dagar


 Arvid på Stråket


 Lillasyster (11 dagar) och en lite till synes förskräckt storebror

Uppdatering önskas

En uppdatering vore på tiden... Problemet är att allt annat tar sån tid och att jag på kvällarna mest sitter och ammar känns det som. Men härom natten sov hon från midnatt till 05:45 igen så då var det verkligen värt att amma mycket på kvällen...om det nu var det som det berodde på. Den gången sov hon i vaggan tills hon vaknade där 05:45 så jag sov otroligt bra i flera timmar.

Allt går fortsatt bra. På bvc-besöket gick det tokfort, vi vägde och mätte och bokade in hembesök, sen fick vi gå. Lilla skruttan vägde 3610 gram (3480 gr när hon föddes, 3300 gr när vi åkte hem). När hon föddes var hon 54 cm lång men på bvc var hon 50,5 cm... Weird...! Fast det här var den första bvc-sköterskan som liksom tryckt ihop barnet vid mätningen, de andra drar ut barnet. Så det var att ta med en nypa salt det där tyckte vi. Vi ska få en annan bvc-sköterska sen så jag hoppas hon mäter som vi är vana sen förut.

Träffen hos Maggan och Åke var jättetrevlig! Vi surrade, åt god tårta, fika, grillat, öppnade paket, gav paket, och hade det allmänt behagligt på deras uteplats. Kul att träffa alla! Vi kom hem strax före midnatt tror jag. Arvid hade då sovit i ett par timmar i vagnen innan han vaknade och först ville mysa och sen åka hem. Han och Martin lekte bra under kvällen så det var ett uppskattat besök från alla möjliga håll.

I torsdags var vi på barnmottagningen för att lyssna på Johannas hjärta igen. Det hördes fortfarande lite blåsljud men de trodde inte att det var något att oroa sig över. Klart man oroar sig ändå, men man får väl lita på doktorerna. Vi ska i alla fall få komma in på ultraljud, förhoppningsvis redan på tisdag men det var inte säkert. Det vore bra om det gick att göra på tisdag för då ska vi in och göra ultraljud över hennes höft också.

Vi gick också en sväng på stan i torsdags, mysigt mysigt. Och igår spelade Andreas på One FM-scenen med ett band. Arvid, Johanna och jag skjutsade in honom och sen åkte vi hem och sov. När vi hämtade honom sen så stannade vi kvar och gick på stråket och stan och hade jättemysigt! Åt på stråket också, otroligt gott och barnen var så snälla hela tiden. Arvid satt snällt i sulkyn (utom när vi åt) och Johanna sov i liggvagnen hela tiden.

Idag har vi varit på släktfika i Flatnor. Mycket trevligt och gott fika som vanligt. När vi kom hem somnade vi allihop och sov onödigt länge, men det var otroligt skönt. Nu ska vi äta en mycket sen pannkakemiddag.

RSS 2.0