Lite kändis

Idag har vi varit effektiva. Torsdagar är ju Andreas lediga dag så idag har hela familjen varit samlad, alla fyra alltså. Natten innebar amning kl 20:30, 21:30, 00, 03, 05 och sen fick hon ligga i min säng tills vi vaknade kl 08:00. Skönt! Igår sov vi till 08:15 så då blev det lite brådis innan vi skulle till förskolan. Men idag är ju Andreas ledig med Arvid så idag var det ingen förskolestress...

Vi hade dock lite småbrått idag också för vi skulle till Gläntan för att vara med i en radiointervju. Det rörde föräldragruppen som vi var med i med Mona Hedström som kursledare. Det var jag, Andreas och en pappa till och så Mona (kursledaren) och Elisabeth (på Gläntan) som blev intervjuade. Det kommer kanske att sändas på måndag så det blir spännande att höra... Det var dock lite småsvåra frågor att svara på, men vi gjorde det bästa vi kunde såklart. Man blir så ställd när man får en mikrofon under näsan och ska försöka komma på nåt vettigt att säga, och helst komma på det fort också... :o)

Sen åkte vi till stan och lunchade med svärmor på Lime. Mycket gott var det, pannbiff med stekt potatis. Arvid åt pannkaka och vattenmelon så han var nöjdare än få. Åkte sen hem och vilade lite innan vi skulle till banken för att prata lite om lån. Åkte hem sen igen och lekte lite med Lego bland annat, det är ju dökul även för en vuxen! Och nu ikväll åt vi på Max och sen firade vi Linda som fyllde år. Fick gott fika och Arvid fick leka med sina tremänningar Tone och Alexander.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0