16 juli

Jag har suttit och läst min blogg nån timme nu, det är så roligt att ha kvar att läsa! Därför måste jag blogga lite nu på en gång. :)

Vi håller på att måla om huset, vi har en förhoppning om att det ska vara klart till Johannas födelsedag. Men det är bara sex dagar kvar tills dess så det ser inte jätteljust ut eftersom vädret inte ska vara jättebra heller... Men man vet aldrig! Får väl fortsätta göra om inne då istället, vi håller på att fixa i hallen, målar om och ska slipa trappan och måla den också.

Arvid har börjat stödja mer och mer på "brytbenet" och igår testade han även sparkcykeln! Det gick bra att sparkcykla, men han blev trött i benen efter ett tag - inte så konstigt. Idag körde han lite sparkcykel igen och for även över till grannen, han tycker nog det är jätteskönt att kunna röra sig mer o mer.

Idag är det 6 månader sen Arvid fick diagnosen DIABETES. Det är lite konstigt, för det känns som det var alldeles nyss, samtidigt som det känns som om han alltid haft sjukdomen. Weird.


Johanna provar Arvids rullstol


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0