Ledset barn

Uscha, ikväll var Arvid så ledsen så både Andreas och jag var nära till gråt. Man kunde riktigt höra hur ledsen Arvid var, att han hade ont någonstans. Vi hade ingen aning om vad det var, det kom plötsligt och han var verkligen tokledsen! Andreas försökte efter ett tag att massera Arvids mage och då blev det bättre, men sen började det igen. Sen fick han både amma, fick mjölk ur nappflaska och så fick han gröt. Nu ligger han i sin säng och har somnat. Usch, undrar vad det var!?!?!? Hoppas det inte händer igen för det verkligen inte kul.

Annars har vi haft en bra dag Arvid-fisen och jag. Vi gick in till stan idag, tråkigt var det att gå själv, men jag hade mp3-spelaren på slutet och då gick det lite lättare. Men när jag kommit till Folket Hus så började det bli svårt att gå...tyckte det var tokhalt överallt! Så jag blev sen till min träff med Sara, tur att mobiler finns! :o) Gick en sväng på stan med Sara och sen var vi hem till henne. Efter det så gick Arvid och jag till mammas jobb och överraskade, hon blev mycket glad. Och Arvid charmade alla! :o)

Tog förresten bussen hem...nån måtta får det vara... :oD

Första smakisen

Första smakisen

Första smakisen idag! Det var havregröt och Arvid verkade gilla det till en början, sen var det inte lika gott längre. Men vi ska prova igen! :o)

Morotssnusk

Morotssnusk

Igår sög Arvid på en morotsstav, det tyckte han var sådär.... gjorde världens grimaser!

Arvid provar sin nya kylbitring

Arvid provar sin nya kylbitring

Mycket snö igår...

Mycket snö igår...

Lördag kväll

Alltså vad jag ville få fram i mitt förra inlägg bland annat (men som jag totalt glömde bort när jag flummade iväg) var att det endast var två år sen jag bodde ensam i en etta med kokvrå! Två år sen bara! Tänk vad mycket som har hänt på bara två år, jag måste ha blivit vuxen på den tiden...åtminstone hoppas jag att jag blivit det. Fast ofta känns det som om jag är 19.

Har sett "På spåret" ikväll, något som ökar på min pensionärsvarning en smula. Men det är himla bra tycker jag! Försökte få Arvid att sova också, han log skrattretande när jag försökte vagga honom till sömns, så han fick vara uppe en stund till, sen somnade han vid 21. Imorgon ska sötisen få smaka gröt!

Livskvalitélördag

Tänk, för bara TVÅ år sen hade jag mina livskvalitélördagar när jag bodde i stan (ovanpå Åhléns, väldigt centralt...). Andreas bodde kvar i Uppsala då för han hade inte pluggat klart, så jag bodde själv ett tag. Och de lördagar när jag inte var i Uppsala så myste jag bäst jag kunde. Jag klev upp tidigt, åt frukost och läste ÖP i godan ro, lyssnade på "Ring så spelar vi" och "Melodikrysset" (pensionärsvarning redan då!). Gick på myspromenader i det härliga vädret på mornarna när det var så lugnt och skönt ute.

Har livskvalitélördagar fortfarande, men nu är det på ett annat sätt... Idag vaknade Arvid och ville ha mat kl 07, sen sov han en halvtimme, sen tog vi honom till vår säng och underhöll honom med sånger. Sen sov vi en timme till, så skönt! Efter det gjorde vi oss klara och åkte till stan, tänkte fika på Törners men det var smockat med folk så vi köpte en varsin bakelse för att ta med hem istället. Sen kom vi på att vi var hungriga så vi gick till Kebab-baren och åt nachotallrik. Mycket gott! :oP

Köpte en kylbitring på Babyproffsen också som vi ska testa om Arvid gillar. Handlade lite på Coop också. Så nu har vi kommit hem och Arvid har ätit så nu ligger han och pratar i gymet, Andreas har somnat på soffan och jag sitter här och ögonlocken är sååå tunga...borde vila lite jag också men får nog vänta tills Andreas vaknat. Ska gå och leka lite med sonen nu. :o)


Näe...

...näe vi går inte och köper gröt nu, vi gör det imorgon istället. Nog för att de har plogat upp gångvägen till affärn, men det ser onödigt halt ut när folk går där.

Laddar inför Idol istället. Arvid har varit lite tjurig så han är nog trött...har bara sovit 2 timmar idag så jag antar att det beror på det. Det är kanske oftast det som är felet när han är gnällig, han har svårt att komma till ro på dagen vad det verkar. Jaja, kanske ordnar sig... jag försöker lyssna på tecken om att han är trött men ibland är jag lite sent ute och då är han så svår att få att somna.

Svärisarna är utan el, nu känns det rätt bra att man inte bor på landet ändå...fast vi längtar! :o)

Vädret

Vädret tycks ha blivit bättre nu. Andreas har varit ute och skottat upp parkeringen, vår parkering var inte snöröjd eftersom det stod en bil där... tur man har skovel! Eller tur man har en karl! ;o)


Vi ska gå och köpa gröt nu, ska försöka mata Arvid med det imorgon förmiddag är det tänkt... ghaaaaa, min bebis håller på att bli stora killen!!!!! Hjälp!


Starten

Blev så inspirerad av Elin så nu tog jag mig också så långt att det blev en blogg (förutom den på Familjeliv). Nina har haft blogg här länge också, så jag blev inspirerad där också.

Idag är det snöstorm här. Jag har snällt fått hålla mig inne pga det men hade önskat att jag kunde gå ut och hämta en Traderavinst. Får vänta med det. Nyss plogade de här utanför, grett för snart är Andreas på ingång. Han skulle bara in på Apoteket och köpa Minifom till Arvid först. Två bilar körde fast här imorse, men nu tycks de ha kommit loss. Tydligt.

Måste gå och byta på sonen nu, är visst mamma nu...hur konstigt det än låter.

RSS 2.0