Hård match

Då har man blivit rikare på Lotto igen då... Fyra rätt ikväll så då håvade man in 20 pix!

Vi spelade hockeyspel ikväll. Vid foto-tidpunkten ledde Andreas med 7-5 och vann (tyvärr) hela matchen med 10-6. Finnarna däckade vid sidan av planen...

         
En mycket spännande match. Det var min motion för dagen. :o)

Vilken allergi?

Hm...inte blev vi speciellt klokare av det där allergibesöket...

En sköterska gjorde pricktestet. Arvid reagerade inte på sticken, skönt. Vi fick vänta 14 minuter och fick sen komma in igen. Men det blev ingen reaktion på mjölk. Vi pratade med sköterskan om allergin, hur vi hade misstanke om den, att han ätit gröt, spytt som en tok, att jag hade mjölkallergi när jag var liten, osv. Sen fick vi vänta lite till innan vi fick komma in till läkaren.Läkaren visste inte vad det kunde vara. Han gick iväg och pratade med överläkaren och systern som tagit pricktestet och de kunde inte komma fram till nån lösning. Så nu ska vi testa att ge Arvid kex som innehåller mjölk, lite i taget och öka om det går bra. Läkaren ska ringa igen på fredag och höra hur det gått. Förhoppningsvis är han inte allergisk mot mjölk, men det känns lite läskigt om vi ska ge oss på gröten igen. Vi vill ju inte att lillstackarn ska spy igen. Nu är det ju inte säkert att han gör det, men man blir ju lite orolig... Han KAN förresten ha haft nån förstoppning eller nåt så det var därför han spydde sådär, men de visste inte. Ibland går det tydligen inte ens att förklara.

Det är väl bara att prova sig fram då... Han har fått sin första kexbit i alla fall, en pytteliten bit. Än så länge har det inte hänt nåt. Håll tummarna!

Uppbrott från nyttigheten idag

Jag verkar ha tappat stinget på bloggandet. Får se hur det går framöver.

Vad som hänt sen sist är att jag har blivit sjuk, har haft ont i halsen, frusit en massa och varit jättetrött. Sovit en massa när Arvid har sovit, det har varit superskönt! Kort och gott lite avskärmad från verkligheten men det börjar ordna upp sig. Efter att ha gått till affären idag och trotsat mitt nyttiga ätande så känner jag mig mycket piggare och gladare. Det blev god taco-middag idag! Tjoho! Får se om jag återgår till mitt nyttiga liv imorgon eller om det dröjer någon dag extra.

Jag har i alla fall kommit i mina gamla jeans! Nu har jag inga fler jeans att komma i! Tjoho! Jo ett par som jag hade i gymnasiet men det vete fan...

Igår var mina jobbarkompisar här och åt lunch. Mycket trevligt. Rebban åkte i baksätet. ;o)

Imorgon ska vi undersöka Arvids allergi.

Halvvägs...

För övrigt ska jag berätta att jag nått halvtidsmålvikten nu! Tjoho! Det var allt jag hde att säga idag. :o)

Utmanad igen!!!

Tjoho!!! Jag har blivit utmanad igen!!!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"...vid den andra förlossningen, säger Maria. Men den känslan var nästan ännu..."

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En pärm

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Nyhetsmorgon

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
halv tre kanske

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Den andra datorn

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
För en stund sen, gick till affärn med barnvagnen

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Mailade till Carolina

8. Vad har du på dig?
Långkalsonger och en vit tröja

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Kommer ihåg att jag vaknade flera gånger av att jag drömt otäckt, men minnst inte vad

10. När skrattade du senast?
Innan vi gick ut på promenaden, åt Arvid

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
En anslagstavla, en tavla över BIKs historiska match 2003, en tavla med flygplan på, en anslagstavla.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Ja när jag var på affärn så jag en massa konstigt folk

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Jag älskar såna här!!!

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
"Bilar"

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En tomt och bygga hus, betala tillbaka till CSN, köpa V70, motorcykel till Andreas, bara jobba halvtid eller ännu mindre, en massa kläder, resor, m.m.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag har fastnat i en skottkärra en gång

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Svår fråga, men se till att inga behövde svälta ihjäl säger jag

18. Tycker du om att dansa?

Ja jo det gör jag, men det blev mer förut...

19. George Bush?
Honom vill jag inte dansa med...

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Arvid heter ju redan Arvid, men fler pojknamn är Einar, Edvin, Ivar. Flicknamn: Johanna, Elvira...hm...kommer inte på nåt mer just nu

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Näe, det har jag inget intresse av

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Shit, vilken svår fråga! Kanske "Vem vill du träffa?"...

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Jag slår till med 5! :o)
Erika
Elin
Carro
Malin
Carolina

Borta... väck...

Nu har jag varit dålig på att skriva på ett tag igen. Why?! Hm...vet inte! Men jag har känt mig trött mest hela veckan, vet inte om det är nån förkylning som lurar eller nåt. Idag verkar det som om Arvid verkar lite småkrasslig också, han har börjat hosta och nysa. Bara han inte får feber så känns det väl lugnt. Vi får se hur det går.

Vi har fått tid på barnkliniken för att kolla upp Arvids allergi också. Det känns himla skönt att få veta vad han är allergisk mot och hur starkt, osv. Skulle egentligen dra andra visdomstanden samma dag, men jag sköt på det en vecka för jag ville inte vara på sjukhuset med bedövad käft och inte kunna prata normalt på några timmar.

Två dagar kvar till ätardag - läääängtar! :oD Det är tur att jag har ätardagar så jag har nåt gott att längta till. Just nu verkar det iaf som att jag gått ner 4 kg på nästan 4 veckor. Det har gått så trögt på slutet men det går ju neråt i alla fall.

Bra föräldragrupp idag, det handlade om självkänsla. Mycket tänkvärda bitar. Och många konkreta tips på hur man kan stärka ens barns självkänsla.

Ingen vinst på Lotto har det blivit heller. Sist hade jag 2 rätt fastän jag kände att det var min tur...det var det inte. Surt! Ny dragning på lördag.

Frånvarande

Har visst varit borta från bloggen några dagar. Flera dagar. Onödigt många.

Vad har hänt sen sist då?
I fredags hälsade jag, Arvid och mamma på min mormor. Det var trevligt. Jag gjorde den dagen till ätardag för att jag skulle kunna tacka ja till fika där och dessutom så spelade vi curling på kvällen med svärmors jobb och då var det tacobuffé. Himla god buffé! Att curla gick inte så superbra, men det blev roligare och roligare ändå. Tyvärr förlorade vi med 11-3...

Igår gick Andreas, Arvid och jag på promenad in till stan. Det var jättekul att Andreas ville följa med, vi hade så mysigt. :o) Vi träffade Rebban och Ramona och köpte födelsedagspresent till Gunilla. Fikade på Tehuset så det blev sallad där. Sen spårade det ur. Det blev en ätardag till. Crap! Jag visste ju att jag skulle till Gunilla och äta tårta på kvällen men det blev inte bara tårta. Det blev dessutom middag på McDonald's och så blev det godis när jag kom hem från tårtkalaset. Så idag känns det riktigt tungt och jag vill bara ha godis!!!! Men jag försöker stå emot (har ju ändå inget hemma nu så det underlättar väl hoppas jag)...

Jag hade 0,2 kg kvar till halvtidsvikten, men nu har jag ju ätit dåligt i två dagar så nu lär det inte gå lika fort längre... Hoppas jag lyckas stå emot godsaker nu!!!!!!!!! Måste skriva här för att sporra mig själv.

Oväntat pyssel

Trevlig promenad idag som vanligt. Men innan det var vi på Gläntan. Jag tänkte pyssla (helt otippat och oplanerat) men Arvid var lite för trött så jag gav upp efter en stund. Jag har dock planer på att pyssla nån gång framöver. Ska försöka se till så Arvid sovit innan då... :o)

Nähä där tog det slut på ord i min hjärna tror jag. Måste nog gå och lägga mig.

Ingen Lottovinst ikväll. 3 rätt + 1 tillägg som bäst.

The Grind

Jag skulle kanske inte påstå att han var med nån längre stund i den filmen... Det hela var över på några sekunder. Kane Hodders rollfigur försökte slå ihjäl Sweet Lou med ett baseballträ (tror jag...hann inte notera...), Sweet Lou hann dock hoppa in i bilen och körde iväg så Hodders rollfigur slog sönder lamporna bak på bilen istället. Han var cool. :o)

Kane Hodder

Ikväll är en släkting på tv. Mamma tremänning är med i "The Grind" på tv6 ikväll kl 21.00. Seth Cohen (Adam Brody) från O.C. är också med i filmen. Släktingen heter iaf Kane Hodder, men är tyvärr bara med litegrann i filmen...men ändock! Hans roll i kvällens film heter "Sweet Lou's girlfriend's dad". Jag har aldrig sett filmen, men det är väl ett bra läge nu när den går på svensk tv.

Den här Kane Hodder har varit med i mestadels skräckfilmer, t.ex är han Jason i "Fredagen den 13:e"-filmerna nr 7,8,9 och 10. Och så gör han flera stuntroller. Han ser lite grov ut men är förmodligen (jag har aldrig träffat honom) väldigt snäll eftersom han är släkt med mig...moahaha!

                   

Mycket fin tatuering han har... (det står KILL på underläppen...syns lite dåligt på bilden dock) Läskigt!

Idag blev det promenad till stan med mammorna, blåsten till trots. Det gick bra, men jag var trött alldeles för tidigt. Men fram kom vi tillslut. Det firades med sallad på Tehuset. Mycket gott.

Hade förväntat mig att det skulle ligga en kallelse till barnkliniken bland posten idag när jag kom hem. Men icke. Hoppas den kommer imorgon då.

Tråkdagen som blev bra

Redan från morgonen gick luften ur mig. Det skulle bli en usel dag, det kände jag. Jag tänkte ett tag stänga in mig i garderoben och inte komma ut förrän det var dags att lägga sig. Nu går ju inte det när man har barn...så det sket sig redan där. Men hur som helst så blev det ordning tillslut. Jag kom på att jag var tvungen att gå till affären. Sagt och gjort. Jag och Arvid gick iväg och handlade. Arvid somnade dock inte förrän vi hade handlat klart och jag ville att han skulle få sova lite till, så vi gick på en promenad. Det blev 45-50 minuter totalt. Så skönt. Så det blev ordning tillslut i alla fall.

Nu ikväll har jag roat min annars så grötiga hjärna med att göra diagram över min vikt. Det startar i augusti 2004 och slutar ungefär nu. Det är en väldig berg- och dalbana. Tyvärr hittar jag inte min mvc-journal så det är en hel del som fattas. Men det var kul ändå. Det är ganska lite som roar mig tydligen.

Imorse vägde jag mindre än jag gjort på länge. 67,1 (0,6 till halvtid). Det vägde jag sist 31 januari förra året. Då låg Arvid i magen. Det gör han inte längre. Därför måste jag ner mer!


Ätardag nr 2

Så har ätardag nr 2 det här året passerat. Fast ska sanningen fram så syndade jag med lite glass och chokladsås igår eftersom det var Arvids halvårsdag. Det fick jag. Tyckte jag just då i alla fall. Hur som helst så mår jag illa nu. Kroppen får väl en chock av allt socker. Min ätardag har kryddats med hembakade pepparkakor och lösviktsgodis precis som förra lördagen. Nästa ätardag blir nog på fredag för då ska vi spela curling med svärmors jobb och det skulle vara tacobuffé till. Mums.

Igår fick Arvid smaka morötter uppblandat i gröten. Det tyckte han inte om till en början, men sen gick det ganska bra. Idag fick han äta barnmatsburk med potatis och blomkål. Det var sådär det också, men det gick väl ner i alla fall. Han ska få prova det imorgon igen.

Vår granne mittemot tänker flytta. Hans lägenhet (en 4:a!) är ute på Östersundsbostäder nu. Vi funderade ett tag på att vi ville ha den. Nu har vi ångrat oss. Vi har det nog bra där vi har det, dessutom har vi fönster på gaveln och det tyckte vi var värt mycket. Vi får stuva om lite här istället för att Arvid ska få ett eget rum, för det känns som om det är dags att han får sova i ett eget rum nu. Vi ska fundera lite. Nästa bostad hoppas vi är en villa, men man vet ju aldrig när.

Yrslig

Mitt tillstånd just nu: yr och speedad. Jag gick på promenad med "mina mammor" efter föräldragruppen. Det gjorde gott, mycket trevligt var det och jag blev yr på kuppen. Känner mig speedad också, troligen pga all den friska luften som min kropp måste undra vad det är. Den har inte upplevt så mycket sånt på sista tiden tror jag.

Föräldragruppen var bra, men jag känner mig så ofukuserad på de här träffarna, vet inte varför. Mest roligt är att se Arvid och hans kompisar. Och dricka kaffe. Idag kunde lyckades jag avstå från kex, hurra. Imorse blev jag förvånad. Jag vägde bara 67,5! Det gör att jag har 1 kg kvar till halvvägs. Mest troligt lär det inte gå lika snabbt framöver, men det går ju neråt i alla fall. Bra.

Såg sista delen av  "Tusenbröder III" i söndags. Så jag fick gråta en skvätt. Både av lycka och av sorg. Lycka först när Hoffa och Max såg varandra, som förbyttes till sorg när Max såg Hoffa bli skjuten, som förbyttes till lycka OCH sorg när Hoffa och Max höll varandra i handen på operation, som förbyttes till lycka när de efteråt kollade på varandras ärr, som förbyttes till sorg när jag insåg att serien var slut...


...såvida inte Hoffa tänker rymma igen.


Hur gick det?

Nu är det kväll. Jag fick ont i huvudet och lite ont i "tandhålet" och har varit supertrött och frusen. Annars har det gått riktigt bra. Jag har ätit också, det gick också bra men jag måste tugga på "den friska" sidan, så det gäller att äta långsamt så jag inte glömmer bort det.

Har jag egentligen nåt mer att skriva? Jag tror inte det. Tråkigt.

Dagen D som i...

Dagen D som i "Det gick bra". För det gjorde det. Hittills i alla fall.

Till att börja med så gick bvc-besöket också bra. Läkaren gjorde utvecklingsbedömning och allt såg bra ut. Och Arvid hade gått upp i vikt som han skulle! Jag jublade! Det var en väldigt skillnad mot förra gången! Men nu går det alltså rakt uppåt. Vi ska även få kallelse till barnkliniken ang den troliga allergin, så då blir det pricktest på lillplutten. Precis som mig när jag var liten.

Ingen större stress blev det när jag skulle få i mig lunch heller, det gick jättefort på bvc. Så efter lunchen åkte jag med mamma in till stan, hon gick med Arvid medan jag var hos tandläkaren. Och det var väldigt snabbt överstökat, trodde inte det skulle gå så fort. På en kvart var tanden urdragen! Och det inkluderar även bedövningen och skötselråd. Jag fick en tuss i käften att bita på i en timme. Inte öppna munnen på en timme. Det gjorde att det var lite svårt att ringa mamma och säga att jag var klar. Jag sms:ade istället. Turligt nog så hade hon hört när hon fick det.

Nu har Arvid och jag fått skjuts hem av pappa så nu sitter jag och väntar på att nåt kul ska hända. Jag får väl egentligen ta bort tussarna nu men jag vill ha kvar dem en stund till... just in case. Sen får jag inte äta på två timmar. Jag tänkte ta värktablett när jag kom hem. Smart? Nej. Jag får inte dricka på två timmar heller. Det gör det väldigt svårt att få ner en värktablett. Nog om detta.

Tandläkaren frågade om jag var rädd för blod. Vad svarar man på det? Det beror väl på... Jag svarade "nej". Det gjorde att jag fick se i munnen där tanden hade varit, det stora blodiga hålet som blev kvar. Coolt. Sen undrade sköterskan om jag ville ha tanden. Det ville jag. Den var också cool. Jävlar vilken lång tand, svårt att tro att de är sådär långa!

Återigen kan jag konstatera att jag oroat mig i onödan. Men än så länge är det ju inte över, men själva ingreppet är klart. Nu väntar värken när bedövningen släpper, osv... Får se hur det går...

Dagen D

Dagen D som i Dragning! Arvid har nyss somnat (kanske 20 min sen)...han har svårt att somna nu igen, den här gången pga att han vänder sig i sängen ideligen... Han kan inte somna på mage. Hoppas det blir bättre. Jag ska iaf snart plocka upp honom och mata honom innan vi ska gå till BVC, för sen blir det lite brådis. Ska skynda mig hem, mamma får ta hand om Arvid, ska få i mig lunch och sen åka till stan för att DRAAAA första visdomstanden. Suck. Det går nog bra, men det är ju inget man gör varje dag direkt så jag oroar mig ändå. Och så oroar jag mig för att Arvid inte ska ha gått upp i vikt. Man vet ju aldrig. Det är ju svårt att se själv när man ser honom varje dag. Återstår att se. Intressant.

Något kul: Jag hade 4 rätt på Lotto i lördags = 22 kr!
:o)

Borta

Idag är vi hos mina föräldrar. Båda två är lediga så Arvid och jag är här och umgås idag. Vi har bland annat varit på affärn...kanske inte var så mycket mer. Just nu sover han.

Så här ser han ut idag...i Timråkeps...


Imorgon är det tandutdragning på schemat. Det blir nog en pärs. Fast ändå, har man legat i värkar i massor av timmar så borde ju det här gå bra. Jag drog ut två tänder när jag var 13 också, det överlevde jag. Nu är jag dubbelt så gammal och borde vara dubbelt så tålig. Tror ju kanske inte att själva dragningen gör ont heller, bara kännas obehaglig, men det är efteråt jag inte vet hur jag kommer att bli. Det lär göra ont, men hur ont? Det visar sig imorgon.

Idag har Andreas och jag varit ett par i 9 år! Det är en hel evighet. När jag är 34 år har vi varit tillammans halva mitt liv. Vi har dock slutat fira, men nästa år kanske det blir nåt litet firande, gå ut och äta eller nåt. Just nu firar vi mest att vi har det bästa av allt - Arvid. :o)

7½ månad

Det tog 7½ månad innan vi gick på bio igen. Vi kollade, och sist vi var på bio (innan i torsdags alltså) så var det 19 maj 2006 när vi såg premiären av "Da Vincikoden". Jag hade för mig att jag var gravid sist vi var på bio (och det stämde ju då) och att jag var nervös att jag skulle bli kissnödig mitt under filmen. Jag var ju kissnödig konstant i 9 månader tyckte jag. Men det gick bra. Jag höll mig hela filmen.

Så har man börjat äta GI efter ätardagen igen då. Det har gått bra idag, jag har inte varit så sötsugen förutom när jag såg min blogg från gårdagen då... :oD Promenad har det också blivit, skönt att det blivit lite kallare - känns ju lite mer som vinter då.

6 dagar kvar

Det är sex dagar kvar till nästa ätardag... antar jag. Om jag inte byter dag då ifall det är nåt speciellt. Men annars riktar jag in mig på lördag. Och längtar till lördag. Godiset är slut. Vet inte om det var bra eller dåligt att ta kort på godisskålen för idag blir jag ju bara sugen när jag ser den. Men men...

Idag är det riktigt kallt. Det är det även i vårt sovrum. Skönt att sova när det är svalt, men så fort nån tå kommer utanför täcket så vaknar man ju av att vara nerkyld. Överdrev jag lite? Okej då!

Igår insåg jag att jag måste läsa "Harry Potter och Fenixorden" innan 26 juni. Filmen har premiär 13 juli som jag har förstått det (med reservation för att det kan vara galet), och eftersom vi åker på semester 26 juni, kommer hem 11 juli och Arvid fyller år 12 juli så blir det nog inte så mycket tid över där innan. Men igår läste jag ut min julklappsbok "Uppdrag:mamma" så nu är det väl bara att sätta igång då.

Efter affärn

Besöket på affärn resulterade i en påse lösviktsgodis och en promenad. Skönt! 

Diskade idag och fick så ont i handleden, så jag har fortfarande ont. Undrar om jag kommer att ha ont hela livet pga handledsfrakturen i våras? Jaja, det gör väl mindre ont imorgon hoppas jag iaf.

Detta är vad som lockar vid tv:n ikväll.... (ska försöka hålla mig till kl 20, ska ju äta middag också innan)Ätardag

Idag är det ätardag. Jihooo. Därför ska vi bege oss till affärn och inhandla något gott. Troligtvis blir det lösviktsgodis. Om jag inte ångrar mig. Hittills idag har jag ätit två hembakta pepparkakor. Grisgoda.

Tror inte det har hänt nåt mer sen sist, inget av värde i alla fall. Arvid verkar vara lättare att lägga på dagen än på kvällen. Vi får hålla på länge på kvällarna nu, men vi är ändå glada att vi börjat med 5-minuters. I övrigt har han fått prova potatis, men det var ingen hit. Vi ska dock prova igen.

Bio-lyx

Idag var vi på bio då för första gången på evigheter. Casino Royale blev det, himla bra var den! Ett mycket bra val av ny Bond tycker jag! 

Det gick bra att vara ifrån Arvid så länge också, men såklaaaart längtade vi som tokar efter honom! Men han hade skött sig bra när mormor var barnvakt. Sen hade mamma gjort middag också så vi kunde äta när vi kom hem (bion var matiné), och även pappa var med. Goooooda köttbullar med pasta. Sen drack de andra kaffe och åt pepparkakor... Jag trånade efter pepparkakorna, luktade minst 3 gånger i burken, men lät bli! På bion blev det lite popcorn också, men jag gjorde det bästa av situationen tyckte jag, så jag poppade egna "less fat"-popcorn hemma och tog med. Snålt och egentligen inte så nyttigt, men som sagt  - det bästa av situationen. Dessutom blev det inte så mycket av den där påsen och dessutom hjälpte Andreas mig att äta. Det var nog bra.

Ikväll tog det lång tid för Arvid att somna, men tillslut så! Så nu ska jag gå och lägga mig också.

Lagning

Så, då har man lagat hål då. Bara två besök kvar...dragningarna. Dagens besök gick mycket bra, över föräntan. Han är så himla bra den där tandläkaren tycker jag. Det gjorde visserligen ont när han började borra, men då väntade han en stund så bedövningen skulle ta bättre. Sen kände jag ingenting. Och snabbt gick det! Är fortfarande bedövad, men det börjar släppa lite smått.

Idag ska vi på bio! För första gången sen...jag vet inte. Mamma ska vara barnvakt. Förresten fick jag ju lite egentid idag när jag var till tandläkaren. Skönt, men jag hade ju kunnat göra nåt roligare kanske. :oD

Utmaningen

Jag fick en utmaning av Nina. Känner mig mycket hedrad, here we go....

Vad gjorde du 2006 som du aldrig gjort förut?
* Shit...det var en del... Var gravid, födde barn, bröt handleden, var långtidssjukskriven, åt älgtunga, bytte blöja, var på husvisning, vann på Joker, m.m.

Vilka länder besökte du?
* Ojdå, det blev visst bara Sverige

Vilket datum från 2006 kommer du minnas, och varför?
* 12 juli för då föddes Arvid

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2006?
* "Har nån i familjen tillfällig värk eller feeeeber" (Iprenreklamen)

Vad gjorde du på din födelsedag?
* Fick fika på säng, hade mammafika, åt på Sibylla och firade med kompisar på kvällen.

Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?
* Om jag hade vunnit miljoner på Lotto

Hur höll du dig från att bli galen?
* Det gjorde jag inte.

Vem var den bästa nya personen du träffade?
* Arvid såklart :o)

Uppnådde du det du tänkt dig under 2006?
* Ja jo det gjorde jag nog.

Förhoppningar om 2007?
* Att familjen ska må bra, att det ska bli roligt att börja jobba igen (hoppas kan man ju alltid), att vi ska få kul i Bulgarien, att jag ska gå ner mina kilon, att jag ska vinna miljoner på Lotto, att vi ska köpa hus, ja det var allt jag kom på nu. :o)

Vilka fler vill du ska svara på dessa frågor?
Erika
Elin
Carro
Malin


So far so good

Hittills går det bra med vikten. Funderar på om jag ska börja skriva in siffror här, det borde motivera mig ytterligare för inte vill man ge upp när man har lite mer press på sig... eller så är det just vad man gör... Måste fundera lite över det där.

Igår var vi på stan för att fixa pass inför Bulgarienresan. Vi har blivit vuxna. Vi konstaterade det igår när vi insåg hur otroligt tidiga vi var med att fixa det. I vanliga fall hade kanske kommit på det dagen innan vi skulle åka. Vuxna var det ja. Arvid fick också ta foto, han såg rent kriminell ut. Haha! Men så söt!

Sen fikade vi på Törners med Marsh och Ella. Arvid somnade i vagnen efter att ha fått amma. Ibland måste man ha tur att lägga ner honom i rätt ögonblick.

Igår kväll spelade vi ett spel som vi köpte på Åhléns igår. Jag vann inte. Nog om det. Jag somnade kl 22 och var inte upp och matade förrän 06.30 imorse! Skräll! Men å andra sidan sov jag bara halvt som halvt mellan 02-06.30 för Arvid är lite förkyld så han hostade och sov lite oroligt. Var upp flera gånger för att stoppa i honom nappen. Men sen sov jag en del på morgonen igen så antingen är jag utsövd nu eller så har jag helt enkelt sovit för mycket.

Det blev promenad före frukost imorse (eller det var faktiskt närmare lunch...). Skönt men jag var trött och grinig och sur. Haha, tur att Andreas står ut! :oD

Imorgon blir det tandläkaren - huvva! Men jag längtar ändå, för efter morgondagens besök har jag bara 2 besök kvar. Visserligen de "värsta", men då är jag iaf en bit på väg.


Det nya året

Jag känner mig duktig. Jag har hållt ut i 25 timmar snart. Utan godsaker. Dock har jag blivit frestad av tårta, vitlöksbröd, chokladbollar, vetelängd, m.m. Men icke! So far går det alltså bra. So far. So far...

Jag upptäckte att jag ska till tandläkaren på torsdag för att laga hål. Urk, hade fått för mig att det var minst en vecka kvar. Sen är det dragning av den första visdomstanden torsdagen efter. Urk igen.

Godnatt, nu ska jag amma Arvid (vi kom nyss hem från svärisarna) och sen sova.

G O T T N Y T T Å R ! ! !

Ja gott nytt år då! Det var en riktigt kul nyårsafton. Vi spelade "Med andra ord" i flera timmar. Skrattade i flera timmar. Tok i flera timmar. Verkligen galet. Av detta kan man konstatera (eller förundras över):

» Hoppjerka låter likadant som Galapagosöarna
» Transsylvanien ligger i Nya Zeeland
» Ulriksfors är en stor känd shoppingort
» Enbarmad bandit finns på casinon
» Det finns ingen fler som heter Refat el Sayed

Detta kort är taget strax före tolvslaget.
Arvid var så duktig hela kvällen. Han sov en stund först när vi kom dit (det tog ca tio minuter innan han blev tyst), sen var han vaken och satt med när vi spelade. Sen gick han och lade sig och skrek ingenting. Han var så söt där han låg och sov! Sen plockade vi upp honom lagom till tolvslaget så han skulle få vara med. Han fick skåla i vatten, men ville helst ha Andreas ciderglas istället. Sen åkte vi hem och han har inte somnat än men vi hoppas på att han gör det nu efter både amning och byte av blöja.

Så då var det ett nytt år då. Det är 176 dagar kvar innan vi åker på semester. Det är 7 kg kvar tills inskrivningsvikten är nådd. Det här blir jävligt spännande.

RSS 2.0