Yran ikväll

Idag har vi haft en skylift hemma för att kunna måla på gaveln, det har gått smidigt och är nu klart. Det är fortfarande lite kvar att måla, men inget vi behöver skylift till i alla fall.

Ikväll ska vi in på Yran! Senast vi löste in oss var 2006 då Arvid vara endast 17 dagar gammal (eller ung...). Ikväll ska vi se Eric Saade med barnen och sen kommer farmor o farfar och hämtar dem så Andreas och jag kan gå en sväng till, ska se the Ark också!

Här kommer en bild på barnen från idag, jag tog den när jag var uppe på ena taket på huset. De plockar blommor.... :)

Norge

Usch så otäckt det är det som hänt i Norge! I fredags dödades många människor pga en enda människas dåd. Usch o fy!

Det har blivit många nyhetssändningar, mycket tidningsläsande och många tankar. Man kan nog inte riktigt fatta vad som hänt. Och ATT det hänt. Huvva!!

Här hemma har vi haft lite paus från målandet några dagar eftersom det inte varit superbra väder. Men vi ska starta igen snart - kanske till och med idag. Så vi blir klara nån gång! Men det är så mycket man ska hinna med. Vi har bott i Flatnor två nätter, haft besök från Ljusdal och Hudik av släkten en dag. Igår åkte vi från Flatnor och till Rätan för tvillingarnas 4-årskalas. Trevligt!

Johanna 3 år!


Idag fyller vår lilla Johanna 3 år! Hurra hurra hurra hurra! SOM hon har längtat efter denna dag! :o)

Målardagar

Det händer inte jättemycket här, vi målar mest hela dagarna. Det tycks aldrig ta slut. Men förr eller senare borde det väl bli klar hoppas jag. Finväder har vi också så vi har tur med målarvädret. I måndags regnade det så då åkte vi in och handlade lite mer färg, men när vi kom hem igen så dök solen upp.


16 juli

Jag har suttit och läst min blogg nån timme nu, det är så roligt att ha kvar att läsa! Därför måste jag blogga lite nu på en gång. :)

Vi håller på att måla om huset, vi har en förhoppning om att det ska vara klart till Johannas födelsedag. Men det är bara sex dagar kvar tills dess så det ser inte jätteljust ut eftersom vädret inte ska vara jättebra heller... Men man vet aldrig! Får väl fortsätta göra om inne då istället, vi håller på att fixa i hallen, målar om och ska slipa trappan och måla den också.

Arvid har börjat stödja mer och mer på "brytbenet" och igår testade han även sparkcykeln! Det gick bra att sparkcykla, men han blev trött i benen efter ett tag - inte så konstigt. Idag körde han lite sparkcykel igen och for även över till grannen, han tycker nog det är jätteskönt att kunna röra sig mer o mer.

Idag är det 6 månader sen Arvid fick diagnosen DIABETES. Det är lite konstigt, för det känns som det var alldeles nyss, samtidigt som det känns som om han alltid haft sjukdomen. Weird.


Johanna provar Arvids rullstol


Arvid 5 årGrattis till vår finfina superhjälpte Arvid idag!!!
Det har varit en mycket bra dag, han har fått mycket han önskat sig; mest Ninjago-LEGO och StarWars-LEGO och Magikus-LEGO och lite smått och gott. :)

Förra veckan var vi på semester med Maggan & Åke och barnen, superroligt och trevligt har vi haft!!! Och igår fick Arvid ta bort gipset...mycket nervöst var det innan vi visste om han behövde nytt gips eller inte. Men turligt nog så slipper han gips nu!! Jippi!! Bra födelsedagspresent i förskott! :)


RSS 2.0