Midsommarhelg

Midsommarhelgen har nu passerat. Vi har hunnit med Jamtli, firande, utflykt till Andersön, städning, mm. Jag har lyckats vända på dygnet så nu har jag verkligen ingen lust att gå och lägga mig - trots att jobbet kallar imorgon!


Urk

Jag orkar inte kliva uuuuupp!! Men måste ju det om jag ska kunna ta mig till jobbet....


Sommarfest på flrskolan

Igår var det sommarfest på förskolan och avtackning av de som ska slut och börja förskoleklass i höst, däribland Arvid. Det var rörande. :) De fick en varsin fin ros och sen fick de ta fram och bjuda på tårtor som de hade bakat på dagen. :)


Cirkus

Idag var barnen på sin första cirkusföreställning, Brazil Jack är i stan. De gillade det väldigt mycket. Arvid gillade clownerna bäst, Johanna gillade allting bäst + att hon red på en häst i manegen i pausen. :)


Juni 2012

Det är väl bäst att skriva vilket år det är, för vidare tätt är det inte mellan inläggen. ;)
Ja nu är det juni, men ingen värme över huvud taget. För ett par veckor sen var det varmt några dagar, men nu är det tydligen kallare än det borde vara. Och det känns. Huvva.
I helgen var vi på två barnkalas; Olivia på lördagen och Axel på söndagen. Nästa helg ska Arvid på barnkalas och så lutar det åt att vi ska på cirkus också. Jag gillar inte cirkus så jättemycket, men det blir nog en rolig grej att göra för jag antar att barnen gillar det. :)
Får se hur lång tid det tar innan jag skriver igen... ;)

RSS 2.0