Sista februari idag

Dags att skriva nåt kanske? ;)

Idag fick jag samtal från förskolan att Johanna var tussig. Hon hade hostat jättemycket på förmiddagen och sen var hon jättetrött. Så jag hämtade henne och frågade Arvid hur han ville göra, men han ville gärna stanna kvar. Så Johanna och jag åkte hem och kollade på skidåkning. Johanna tyckte att jag kunde heja på Norge medan hon skulle heja på Luleå och Modo. Hihi! Sen sa hon att "Malin Jörgen" hade vunnit....Marit Björgen. :D

Johanna har varit riktigt hostig idag så hon blir hemma imorgon också, så även jag. Vi får se hur det ser ut på onsdag.

Ikväll har jag o Andreas röjt lite i arbetsrummet, tjoho! Det verkar vara ett långtidsprojekt, men jag hoppas det blir klart nån gång och faktiskt går att använda tillslut.

I helgen var vi i Flatnor och hade det mysigt. Vi åkte redan efter jobbet på fredagen och sen stannade vi ända till söndag. Vi åkte madrass som vanligt, himla roligt det är!! Ett par grannar hade frågat en annan granne vad det var för fåglar som lät, men den andra grannen svarade att det var ungarna som åkte nerför backen. :oD Andreas fiskade och fick tolv abborrar!! Det blev kortspel, korvgrillning, Så ska det låta, Melodifestivalen, skidåkningstittande, Eka o Vidar hälsade på, m.m. :)

Nu ska jag se Spårlöst och sen sova.

4 veckor sedan dagen D som i diabetes

Idag är det fyra veckor sedan Arvid fick diabetes och idag var första gången som han själv kände att han var låg! Han sa att han kände sig yr och misstänkte själv att det kanske var för att han var låg. Vilken stor händelse!

I övrigt så går allt framåt även fast det är svårt och stundvis fortfarande jobbigt. Jag har varit på förskolan flera dagar för att hjälpa till och lära fröknarna, men på tisdag börjar jag jobba igen! Det ska bli skönt att komma tillbaka och komma in i vardagen igen. Jag tror att fröknarna kommer att fixa detta superbra, vi känner oss väldigt trygga med dem.

Igår hade jag och Johanna en mysig egentid på stan, mysigt som sagt! Vi gick i ett par affärer och så åt vi lunch på McDonalds. Det verkade som om Johanna gillade turen på stan också, det syntes på sättet hon rörde sig på när hon skuttade fram. :D

Idag var jag och mamma på loppis, det blev skridskor till Johanna (efter tips från Maggan, tack!) och benskydd till Arvid, bland annat. När jag kom hem igen åt vi lunch och sen åkte vi till stan för att köpa skidor till Arvid, moffa betalade - tack! Det blev skidor, pjäxor, stavar och även hockeyhandskar. :) Fika gjorde vi på Törners och det gick bra att ställa in insulindosen otroligt nog. Alltid svårt när det är mer socker än vanligt, men man lär sig hela tiden.

Nu är det dags att se Wallander!!

RSS 2.0