Sjuuuk

Jag har influensa och har haft det i två veckor nu, det är så trååååkigt!!! Första veckan låg jag mest, svag och slut i kroppen, hosta och feber. Den här veckan har det börjat bli bättre, men hostan är kvar och det piper och väser i luftrören. Jag hade dessutom feber varje eftermiddag/kväll fram tills i tisdags. Feber i 1,5 vecka alltså, inte undra på att jag varit slut.

Jul har det varit, och nytt år har det hunnit bli också. Härom dagen fick vi kallelse till föräldramöte inför förskoleklasstart i höst....ojoj, hur kunde tiden gå så fort?!?!


Tävlar

Hitta en så bra sida (http://pysseltagen.blogspot.com) med snygga grejer och bra tips och råd. Tävling pågår där nu! Hoppas jag vinner! Så mycket fina grejer!!

Här är det!!

Pysslartagen

Nu är jag i pysslartagen igen! Anna o jag har varit på två scrapträffar och det blir bara roligare och roligare och man lär sig mycket hela tiden. Nu ikväll har jag surfat tre timmar på olika scrapsidor, kollat tips på YouTube, osv. Kul! Har beställt lite grejer också som jag hoppas kommer den här veckan. :)

Imorgon blir det sjukhuset, ska bli intressant att se vad Arvid har för Hba1c denna gång. Håller tummarna!!!!

RSS 2.0