Sjukdom men pump :)

Johanna var sjuk i veckan, hon fick bo hos farmor o farfar torsdag-fredag, igår (lördag) tyckte jag hon verkade mycket piggare. Men nu är det igång igen! Hon är riktigt tussig, har feber och hostan är mycket värre. Hon hostar jättemycket och tycker att livet är allmänt jobbigt. Huvva! Imorgon ska vi försöka få tid på hälsocentralen, tydligen ska man kontakta dem om barnet haft feber med hosta i fyra dagar. Dessutom ska vi på röntgen imorgon och kolla Johannas hjärta, om hon orkar vill säga...

Något som är roligt är att Arvid ska få insulinpump i maj!!!!!! Tjoho!!!!!!

Egentid de luxe!

Andreas är på rep, barnen är hos momma o moffa. Jag är ensam hemma och det är precis vad jag behöver just nu!! Sååå skönt är det att bara få rå om sig själv. Jag har städat och röjt lite, spelat musik på hög volym, kollat på skidåkning, ätit middag framför tv:n och ska snart se en hyrfilm - "The Back-up Plan" med Jennifer Lopez. Fanns inte så många att hyra nu tyckte jag, jag ville dessutom ha en romantisk komedi så lite begränsad blev man...

Arvid har lite feber, men blodsockret verkar konstigt nog inte stiga på honom. På måndag ska han till tandläkaren vilket han sett fram emot läääänge nu, hoppas han är frisk då!! På tisdag ska vi på information om insulinpump!!

Ids inte somna...

Blä, jag känner inte för att somna. Jag har legat i sängen en timma nu och surfat, men har ingen lust att sova. Blä!

Andreas och barnen har sportlov nu, jag är ledig torsdag-fredag. Idag efter att jag hade jobbat så åkte vi till Coop Forum och handlade, sen blev det middag på McDonalds. När vi kom hem dansade vi till melodifestivallåtar, Arvid ville mest höra Eric Saade och Sebastian hela tiden. :) Funderar dessutom på om Arvid skulle tycka det var roligt att börja dansa, typ Funky Kidz eller nåt. Han hittar på en massa egna olika steg och rörelser och tycker det är så roligt. :)

I lördags var jag och Andreas i Sundsvall hela dagen. Vi skulle se genrepet av Andra chansen i melodifestivalen och passade även på att ta en tur i Birsta city och Ikea. Himla roligt var det att vara på andra chansen!! Vi hann även hem till den ordinarie sändningen på tv på kvällen, och jag är sååå nöjd över att The Moniker gick vidare till final!!!!!! Nu blir det att heja på The Moniker och Eric Saade på lördag, spännande!!!

Ny insuflonknapp igen

Ikväll har jag satt insuflonknapp på Arvid igen. Det är inte det roligaste jag gör direkt, men efteråt känns det så himla bra. Och jag vet ju att jag måtse göra det så det är bäst att få det överstökat varje gång. Fast det går bättre och bättre tycker jag, tur! Det är ju ändå en bra lång nål som ska in i hans fina mjuka gosiga skinn, så det tar emot. Men nu sitter den där, och det dröjer tolv dagar innan det är min tur igen. Vi sätter varannan gång.Arvid och jag har suttit på internet och kollat på Eric Saade, Sebastian, Blixten McQueen och lite dinosaurier innan det var dags att lägga sig ikväll. Johanna somnade redan vid 19 ikväll, det är ibland bäst att ge henne kvällsfika före Arvid och lägga henne och sedan får Arvid fika kvällsfika och göra sig klar, för då har (förhoppningsvis) Johanna somnat när han ska lägga sig.

Det blev VAB nu i veckan pga Johannas hosta och trötthet, men idag var vi på't igen - skönt! Det är vardagen man vill ha, det är inte roligt att vara hemma med sjuka barn. Tiden går långsamt och det är tråkigt. Fast är barnet ifråga trött och febrig är det ju väldigt mysigt att bara sitta och kura och mysa i och för sig. :)

Ska gå och duscha nu och sen se Lyxfällan innan jag somnar. Började ta krafttag med kortframkallningen igår kväll, men det tar sån tid med allt så det blir bara skjutet på framtiden hela tiden. Får se om jag kommer mig för i helgen nånting...

RSS 2.0