Revykväll

Ikväll ska mamma och jag på Östersundsrevyn. Hoppas den är bra. Arvids farmor och farfar ska vara barnvakt. Så nu har jag diskat och röjt lite, men ska röja lite till.

Läkaren ringde idag för att höra hur det hade gått med Arvids kex-ätande. Jag berättade att det inte var så lätt att hitta kex som innehåller mjölk, och det tyckte han nog var lite komiskt, men han tyckte det lät bra det vi hade hittat i alla fall. Hur som helst så ska vi fortsätta ge honom kex, lite mer och mer, och om inget händer så ska vi prova att ge honom lite gröt igen på måndag. Men som vanligt, lite i taget och öka om det går bra. Han har visserligen kräkts idag, men det är ju svårt att veta vad det beror på, han brukar ju kunna kräkas nån gång ibland. Det gör väl de flesta barn. Det är ju inte mycket kräks heller, men så pass att man inser att det är kräk. Jaja, vi får se hur det går.

Idag sov Arvid som Pippi Långstrump - upp och ner! Fötterna på huvudkudden. "Här kommer Arvid Olsson, tjolahopp tjolahej tjolahoppsan sa..." :oD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0