Stackars

Inatt hade Arvid ett kruppanfall igen. Det gick över efter drygt en timme och han somnade igen. Sen vaknade han och var otröstlig - och hade feber! Stackars! Sen blev det inte så mycket mer sömn. Idag har han hostat, snorat, sovit, gråtit, gnällt, kurat, myst och kramats. Han har feber nu också. Jag ringde bvc imorse för att höra lite om saker och ting och då sa hon att man inte bör ge Panodil (t.ex.) förrän de har 39-39,5 för man måste få ha lite feber för att bakterierna ska dö. Det är lättare att trösta på dagen också när man inte är lika trött som på natten.

Hade planer för dagen men de blev således inställda, och det blir inget bad på onsdag. Arvid behöver vila. Stackarn! Det märks på honom att han inte är sig själv. Tur att de inte är sjuka så ofta, då skulle man nog gå sönder!

Ingen uppdatering på nattamnings- och viktfronten idag heller. Nattamningen blev paj i och med febern för då fick han amma två gånger inatt. Och vikten har jag inte kollat, allt är upp-&-nervända världen idag. Men det ska nog bli bra! :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0