G O T T N Y T T Å R ! ! !

Ja gott nytt år då! Det var en riktigt kul nyårsafton. Vi spelade "Med andra ord" i flera timmar. Skrattade i flera timmar. Tok i flera timmar. Verkligen galet. Av detta kan man konstatera (eller förundras över):

» Hoppjerka låter likadant som Galapagosöarna
» Transsylvanien ligger i Nya Zeeland
» Ulriksfors är en stor känd shoppingort
» Enbarmad bandit finns på casinon
» Det finns ingen fler som heter Refat el Sayed

Detta kort är taget strax före tolvslaget.
Arvid var så duktig hela kvällen. Han sov en stund först när vi kom dit (det tog ca tio minuter innan han blev tyst), sen var han vaken och satt med när vi spelade. Sen gick han och lade sig och skrek ingenting. Han var så söt där han låg och sov! Sen plockade vi upp honom lagom till tolvslaget så han skulle få vara med. Han fick skåla i vatten, men ville helst ha Andreas ciderglas istället. Sen åkte vi hem och han har inte somnat än men vi hoppas på att han gör det nu efter både amning och byte av blöja.

Så då var det ett nytt år då. Det är 176 dagar kvar innan vi åker på semester. Det är 7 kg kvar tills inskrivningsvikten är nådd. Det här blir jävligt spännande.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nej, Tuvalisa kunde inte gå helt själv förrän hon var 1 år och 11 månader och 11 dar. Hon satt upp i magen och hade fötterna rakt framför ansiktet och så fixerade hon sig redan från vecka 30, så hon fick lite problem av det. Men det är inget som är kvar idag som tur är. Hon förlöstes med planerat kjejsarsnitt.
Tuvalisa tyckte det var lite jobbigt att flyga, fast hon fick klättra på oss och då var hon nöjd, inga ledsnaminer. På hemresan fick hon dock feber och sov hela flygningen.
Jag ska gå och be läkarna kolla laktos och gluten på mig, för det är flera sakre jag reagerar starkt på.
Du verkar vara en väldigt bra mamma, helt ärligt!
Kram

2007-01-01 @ 14:05:35
Postat av: Anonym

hej. ni verkar haft det bar igår! fint kort! vi hade ganska mysigt här hemma men vi blev så trötta! somnade typ 00.05...

2007-01-01 @ 14:36:53
Postat av: elin

skrev namn förra gången men det verkade inte funkat... men det var från mig iaf.

2007-01-01 @ 14:37:45
URL: http://beautifulelin.blogg.se
Postat av: Jenny

GOTT NYTT ÅR! Jag o Micke o Samuel var hos Malin o Stefan o smågrisarna (Tvillingarna) tills typ halv elva, men sen orkade jag inte mer så vi åkte hem o jag somnade, haha. Vilket nyår! ;) KRAM

2007-01-01 @ 16:03:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0