Nästan tomt

Nu är lägenheten nästan tom. Det är "bara" en massa kartonger och annat skit som är uppställt i vardagsrummet, kylen och frysen måste tömmas, och så ska heeeeela förrådet tömmas... Två fåtöljer, två skrivbord, en bokhylla och en tvättmaskin... Egentligen är lägenheten inte alls tom.

Vi har beställt slutbesktning imorgon så idag är Arvid hos mormor och morfar och härjar. Så vi kan härja fritt här.

Igår var vi på stråket på kvällen. Mycket trevligt var det, träffade en del gamla bekanta. Får se om vi ska ut på Yran nåt imorgon eller så, Andreas hade en fundering på att gå in på området på kvällen. På lördag ska vi dock servera på bröllop, annars hade jag helst gått då.

Carolina: Nja, vi har kvar internet här i T-valla, men nu vet jag inte om vi tar med oss datorn idag. I så fall är det bara bloggning från mobilen som gäller. Vi avvaktar lite med internet till hemmet, måste komma på vad vi ska ha först. Det är så svårt! Behöver mer råd: Nån som har tips när man sagt upp hemtelefonen!?

2½ vecka kvar
av mammaledigheten...


Kommentarer
Postat av: Kattis

Har ni ComHem så kan ni köra bredband, tv & telefoni som kombopaket. Då är telefonen gratis. Smart va? *reklam reklam* :-)

2007-07-30 @ 09:23:41
URL: http://kalovi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0