Mat på resan

Jag har just kommit hem från en shoppingtur i Lillänge. Det blev dock bara shopping inne på Coop (och utanför för att köpa jordgubbar...). Målet var att inhandla barnmatsburkar som vi ska ha med på Bulgarienresan - om en vecka åker vi!!!!! Mamma och pappa ska betala, så idag följde mamma med och stod för notan.

Det är väldigt svårt att uppskatta hur många burkar som behövs, vi kommer nog att kunna laga mat i lägenheten på hotellet också. Men det visar sig. Bananer lär man väl ändå kunna köpa och ge honom så det ska nog gå bra om det kniper. Barnmatsburkar finns säkert att köpa där, men då måste det ju vara mjölkfritt så det kändes bäst att köpa innan och ta med. Måste inhandla blöjor också. Jag har hört att de blöjor man köper där är svindyra och de flesta innehåller lotion också.

Jag ringde ägaren idag och vi har bestämt att vi ska skriva på kontraktet imorgon kväll! Jiiihoooo! Köpte fyra flyttlådor till på Coop idag. En enda flyttlåda fylls på nolltid. Ska passa på att packa lite till nu när skrutten har somnat igen. Kaspar i Nudådalen får rulla på i bakgrunden. :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0