Ännu en helg förbi

Ännu en helg förbi ja, men den den här helgen har varit väldigt händelserik och vi har gjort mycket vettigt. Arbetsrummet är till exempel nästintill klart. Inte riktigt, men nära i alla fall.

Skrutten Arvid har varit febrig hela dagen idag också. Man tycker så synd om honom när han börjar skaka för att febern går upp. Från ena stunden när han är sig själv, till nästa stund när han ligger under filten och huttrar och är alldeles glansig på ögonen. Tur att det finns Alvedon, men man får ju inte ge det för tätt heller.

Byggare Bob har gått varm i dvd-spelaren större delen av helgen med andra ord... :o)

Det blev aldrig att vi kollade på Heartbreak Kid igår kväll för vi började röja i arbetsrummet istället. Hörnbokhyllan är nu på plats, och Andreas har monterat ihop två bokhyllor till sovrummet. Så nu finns det fler ställen att stoppa saker på. Filmen såg vi förresten idag, men den var bara "sådär" tyckte jag.

Sitter och chattar med Ramona och inväntar slutet på en Traderaauktion. För en halvtimme sen vann jag ett par auktioner också, så ikväll har det varit hektiskt på Traderafronten. :o)

 En bild från i veckan när Arvid tog på sig hatten, grytvanten, satte sig på Bobby Car:en och sa "hejdå!" för att sedan svischa iväg mot hallen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0