Uppdatering önskas

En uppdatering vore på tiden... Problemet är att allt annat tar sån tid och att jag på kvällarna mest sitter och ammar känns det som. Men härom natten sov hon från midnatt till 05:45 igen så då var det verkligen värt att amma mycket på kvällen...om det nu var det som det berodde på. Den gången sov hon i vaggan tills hon vaknade där 05:45 så jag sov otroligt bra i flera timmar.

Allt går fortsatt bra. På bvc-besöket gick det tokfort, vi vägde och mätte och bokade in hembesök, sen fick vi gå. Lilla skruttan vägde 3610 gram (3480 gr när hon föddes, 3300 gr när vi åkte hem). När hon föddes var hon 54 cm lång men på bvc var hon 50,5 cm... Weird...! Fast det här var den första bvc-sköterskan som liksom tryckt ihop barnet vid mätningen, de andra drar ut barnet. Så det var att ta med en nypa salt det där tyckte vi. Vi ska få en annan bvc-sköterska sen så jag hoppas hon mäter som vi är vana sen förut.

Träffen hos Maggan och Åke var jättetrevlig! Vi surrade, åt god tårta, fika, grillat, öppnade paket, gav paket, och hade det allmänt behagligt på deras uteplats. Kul att träffa alla! Vi kom hem strax före midnatt tror jag. Arvid hade då sovit i ett par timmar i vagnen innan han vaknade och först ville mysa och sen åka hem. Han och Martin lekte bra under kvällen så det var ett uppskattat besök från alla möjliga håll.

I torsdags var vi på barnmottagningen för att lyssna på Johannas hjärta igen. Det hördes fortfarande lite blåsljud men de trodde inte att det var något att oroa sig över. Klart man oroar sig ändå, men man får väl lita på doktorerna. Vi ska i alla fall få komma in på ultraljud, förhoppningsvis redan på tisdag men det var inte säkert. Det vore bra om det gick att göra på tisdag för då ska vi in och göra ultraljud över hennes höft också.

Vi gick också en sväng på stan i torsdags, mysigt mysigt. Och igår spelade Andreas på One FM-scenen med ett band. Arvid, Johanna och jag skjutsade in honom och sen åkte vi hem och sov. När vi hämtade honom sen så stannade vi kvar och gick på stråket och stan och hade jättemysigt! Åt på stråket också, otroligt gott och barnen var så snälla hela tiden. Arvid satt snällt i sulkyn (utom när vi åt) och Johanna sov i liggvagnen hela tiden.

Idag har vi varit på släktfika i Flatnor. Mycket trevligt och gott fika som vanligt. När vi kom hem somnade vi allihop och sov onödigt länge, men det var otroligt skönt. Nu ska vi äta en mycket sen pannkakemiddag.

Kommentarer
Postat av: Sara

Gjorde en sådan röntgen på Billy också, och det var inga problem, de är så proffsiga där så .. och röntgensköterskorna är överlyckliga att få en patient som inte är 100 år! ;)

2008-08-02 @ 19:24:27
URL: http://mammasara.blogg.se/
Postat av: Rebban

Men hallå! Bilder!!

2008-08-03 @ 17:45:15
Postat av: Catarina

Hoppas att blåsljudet är något som växer bort av sig själv. Det är lätt att börja oroa sig i "onödan". Kram Catarina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0