Juldagsfirandet


Igår var vi hos mina föräldrar för att fira med andra delar av släkten. Mer paketutdelning. Barnen fick fina grejer såsom kläder och bilbana.

När vi vuxna hade paketbyte (vi köper en grej var för 50 kr, skriver rim och så får man "dra" ett varsitt paket sen) fick barnen också paket. Det innehöll en korg för förvaring av t.ex leksaker, och en varsin djurkasperdocka. Korgarna var mycket roliga leksaker för Arvid och Tone som är de som i år leker mest. Nästa år kommer Alexander säkerligen också att vara med dessa två, medan Johanna och de kommande två bebisarna inte är lika "med". Arvid och Tone hade jätteroligt och skrattade och sprang ikapp. :o) Nåt som är roligt är att det kommer att ha fötts sex stycken tremänningar inom loppet av 3½ år (hösten 2005-våren 2009) som kommer att härja framöver. Kul kul!

Skjutsade Andreas till Marieby på förfest
och sen skjutsade jag även in Andreas, Johannes, Daniel och Anna till GIII. Inatt ringde Andreas strax efter 03 och berättade att han var på väg hem. Då vaknade Johanna så hon fick amma. Tror hon somnade vid 23:30 innan det. Sen somnade hon igen och sov till 06 och sen till 06:30 när hon fick komma till mig och vi låg till 09 när jag upptäckte att Johanna hade bajsat igenom pyjamasen...

Idag har vi mestadels kollat på Arvids dvd om Rorri Racerbil som han fick av oss i julklapp. Han fick ett Rorri Racerbil-set av oss som var mycket uppskattat. Så nu kan vi vad alla bilarna och gubbarna heter. :o)

Kommentarer
Postat av: elin

Vi såg också på den där räcerbilen idag, fast på tv. Mio och Mattias har gått och sjungit på ledmotivet alldeles för många gånger nu. God fortsättning!

2008-12-26 @ 20:34:49
URL: http://beautifulelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0