Strax före På Spåret

Häftena är inte klara än... jag ids inte. Men det blir nog. Helst innan dopet. ;o)

Just nu ligger Arvid och sover i storsäng! Vi satte in sängen ikväll (han har fått Andreas gamla säng) och han ville sova i den redan ikväll. Så han fick det och verkar dessutom ha somnat på en gång! Vi hade förväntat oss att han skulle kliva upp minst 43 gånger bara för att han KAN nu, men det verkar inte så... inte än då i alla fall... det här ska bli riktigt intressant. :o)

Idag har Johanna och jag varit på babymassage, det är så mysigt. Igår var vi på babysim igen. Johannes var också där så han kunde filma lite för Andreas var med i bassängen, så nu har vi "Johanna dyker" på film - jätteroligt, man ser att hon har ögonen öppna. :o)

Dags för "På spåret"!

Kommentarer
Postat av: elin

Mio har ju en stor säng i böle (iofs med kanter men som han ändå enkelt tar sig ur) och det är lite kul för hur arg och missnöjd han än är ibland när han ska gå och lägga sig så sitter han kvar i den och gallskriker istället för att kliva ur, så han tycks förstå att det är där han ska vara. På morgonen är han däremot först uppe och hinner sprida ut leksaker i alla andra rum innan vi orkar kliva upp.

2008-12-07 @ 11:29:42
URL: http://beautifulelin.blogg.se/
Postat av: elin

Hur gick dopet?

2008-12-08 @ 21:07:33
URL: http://beautifulelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0