Äntligen!

Det var ju aldrig nån som ringde från Specialistmödravården igår. Meeeeen idag låg det en kallelse i postlådan!!!!!!! Hurra! Äntligen! Finally! Den tid vi fått är på onsdag om en dryg vecka. Ska höra med Andreas om det passar honom, annars får vi boka om tiden. Äntligen har vi ett datum att ta sikte på!

Kallelsen för Arvids bvc-koll kom också idag, men den tiden hade jag ju redan fått reda på. Nu har alla tre brev som jag väntat på anlänt. Vad ska jag nu göra? :oP

Jag är ute efter att skaffa mig en ny jacka. Min parkas går snart inte att stänga. Jo stänga går bra, men jag känner ju att det blir mindre och mindre utrymme inuti (=mer obekvämt).

Nog om detta. Nu ska jag göra middag!


Kommentarer
Postat av: elin

Åh vad spännande med ul! Du måset lägga ut någon bild på miraklet sedan!

2008-02-05 @ 18:08:10
URL: http://beautifulelin.blogg.se
Postat av: Nina

Åh vad roligt med UL! :-) Trång jacka har jag här också, och nu när det inte ens är en månad kvar för mig, DÅ kommer snön och så kallat vinterväder, blir ju kallt ju!
Kram Nina

2008-02-06 @ 08:05:23
URL: http://mammanina.blogg.se
Postat av: Jenny

Äh, Stina.. Nu e de ju bara en massa tråkiga mag-inlägg... :D (Jag antar att jag kommer vara likadan om/när jag är med barn, haha.)
Kram!

2008-02-06 @ 13:23:25
URL: http://jennysundin.blogg.se
Postat av: Kattis

Vad kuuuul med UL!! Ska ni ta reda på kön den här gången? Jag tror att jag kommer vilja göra det på 2:an... :-)

2008-02-07 @ 09:40:10
URL: http://kalovi.blogg.se
Postat av: elin

Mios rutiga byxor köpte jag från HMs katalogrea före jul, bland flciksidorna! Det satt rosetter på fickorna på sidorna som jag klippte bort och så antar jag att de har en smalare passform så att han kommer att växa ur dem på bredden före längden men annars diggar jag dem starkt! Koftan har Klara ("tant" som kommenterat) köpt åt honom.

2008-02-07 @ 10:27:02
URL: http://beautifulelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0