En 1½-åring i huset


Grattis Arvid som blir 1½ år idag!!!



Lite uppdatering på fingerfronten: Det är absolut inte bra och är fortfarande svullet, men det är ändå bättre än igår så det borde verkligen inte vara nåt fel. Så länge det blir bättre så är jag glad.

Idag uträttade vi lite ärenden. Vi handlade följande till Arvid: hjälm, mockasiner, en tröja och ett par långkalsonger. I övrigt åt vi på Subway, mycket gott!

Hyrde även "Underbar och älskad av alla" men Andreas kom på att han vill se Sagan om konungens återkomst ikväll så vi får vänta med hyrfilmen. Men det hinns nog, man får ju ha filmen i en hel vecka. Grett!

Annars har det väl inte hänt så mycket nytt. Efter den här veckans inskolande så har Arvid fått för sig att han ska vakna kl 07:15 även på helgen. Mindre pigg imorse klev jag upp och gav honom välling och lade honom igen på chansning. Efter en stund så somnade han tillslut och vi vaknade 09:30.  Toppen!


Kommentarer
Postat av: Carolina

Grattis Arvid i efterskott!!!

2008-01-13 @ 15:12:00
URL: http://canbar.blogg.se
Postat av: elin

Håller med ovanstående! Jag tänkte höra imorgon när Mio brukar vakna på dagis ungefär men hemma är det senast två så senast halv tre kommer vi!

2008-01-13 @ 19:38:46
URL: http://beautifulelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0