Återbesöket

Som ni märker är vi hemma igen. Tog med oss BB-väskan "utifall att" idag när vi åkte in på återbesöket. Hade bebisen legat i säte hade det kunnat bli vändningsförsök och då kan ev förlossningen behöva startas. Men nu gick det så bra så vi fick åka hem. Bebisen ligger med huvudet neråt och är fixerad lång ner i kanalen. Jihooo! Fast än kan det dröja veckor innan den vill ut. Men det är ett annat bekymmer. Himla trevlig personal har vi träffat som vanligt!

Arvid vaktades av sin farmor och de gick ner till Badhusparken. Vi åkte dit när vi var klara på sjukhuset och åt lunch där. Himla gott var det, paj åt vi alla utom Arvid som åt pannkaka. Sen gick vi en sväng på stan, köpte bland annat strumpor till bebisen. Erika tänkte komma och hälsa på i eftermiddag men hon kände sig förkyld så det får bli en annan dag istället.

Vi känner oss redo att få bebis, men ändå inte. Är ju skräckslaget såklart också. Och ont lär det göra hur den än ska komma ut! Jag börjar dock tro att den kommer efter Arvids födelsedag, men det kan man ju aldrig veta.

Kommentarer
Postat av: Åke

Nu är det snart dags Stina, gå i trappan hemma 50 ggr så kommer det nog igång. Jag vet ju att du vill att det ska bli den 5 juli! ;)

2008-07-03 @ 18:59:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0