Vår lilla bebis!

Inatt kunde jag inte sova så bra. Låg vaken ganska mycket. Var ganska pirrig i magen inför dagens besök på specialistmödravården. Tur att det var på morgonen så man slapp gå och vänta en hel dag på att få komma dit!

Arvid vaktades av sin farmor, de var ner till Badhusparken och lekte och kollade på båtar. Själva var vi nervösa och förväntansfulla på ultraljudet. Läkaren var mycket bra och förstående till vår förra tuffa förlossning. Hur som helst så kom hon fram till att bebisen väger ca 3200 gram (Andreas var närmast - grattis till dig!). Någon längd gick inte att avgöra. Men den följer normalkurvan i alla fall. Frågan är bara hur mycket tyngre den kommer att bli framöver. Därför har vi en ny tid för ultraljud om två veckor (på BF - 11 juli), om inget hänt innan dess!

Själva tycker vi att det vore bra om det satte igång av sig själv. Ganska snart faktiskt. Men vi får se, spännande är det i alla fall!

På slutet av ultraljudet (efter att hon mätt och kollat alla organ, osv.) så skulle vi få se lite mer i profil hur bebisen såg ut. Mycket kul!!! Man såg en mun och en näsa, så söt! Det var inte så lätt att se för det var inte så mycket fostervatten framför näsan, men om man såg nerifrån kunde man se näsan med näsborrar och amorbågen på läppen. Himla kul!

Och för er som vill veta så har 50% av er rätt på gissningen om det är en pojke eller flicka.......................

För övrigt så låg bebisen med huvudet neråt! Jihaaaaaaaa! Och hon sa att den kommer nog att ligga kvar där, det var en mycket liten risk att den skulle flytta sig nu. Troligen låg den med huvudet neråt i tisdags också hos bm, men hon hade ju svårt att känna så det stämmer nog.

Efter ultraljudet och pratstunden så åkte vi till Edenbos och fikade med Arvid och svärmor. Det är en liten tradition vi har att gå på Edenbos efter ultraljud. :o) Sen blev det en tur till ÖB och Coop. Arvid somnade i bilen men ville inte somna igen när han kom hem till sängen. Men efter lite välling (han vägrade äta lunch) så gick det hur bra som helst. Jag åkte då till mommo för lite ärenden och handlade för vi hade glömt att köpa majsvälling (som för övrigt verkar funka bra på Arvids just nu fiberkänsliga mage).

Andreas har skopat in lots of bilnummer idag så nu ska han ha 298!!!!!! Själv ska jag "bara" ha 291... Jag börjar tro att han kommer att komma före till 300... Fast jag var före till både 100 och 200 ska tilläggas... ;o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0