Nya friska tag på stan

Idag åkte vi in till stan igen för lite ärenden. Trodde det skulle gå lite bättre idag, men icke. Jo lite bättre kanske, men det är ganska påfrestande med gnäll och trots. Hann i alla fall med att handla lite gardiner på IXO, kläder på Domusrean (25%) och lite vårlökar och ljung. Blev ett par vindbyxor till Arvid och en body till Johanna på Domus.

Johanna har sovit i tre timmar nu. Jag har hunnit fixa lite i Arvids rum, målat en bordsflagga, lekt med och läst sagor för Arvid, skruvat ihop en hylla, ätit middag och surfat. Hjälp vad man hinner mycket ibland! Gäller bara att man har energin för det...

Arvid har fått ny blöja och pyjamas, sitter just nu och ser ett inspelat avsnitt av Bolibompa. Det är vad man får göra när man inte har Barnkanalen... Fast nu verkar de ju visa Bolibompa i alla fall (utom söndagar) en timme tidigare. Imorse var det också Bolibompa så det verkar som det går att överleva ändå.


Kommentarer
Postat av: erika

är du SÄKER på att du inte har barnkanalen? Det SKA tydligen gå på alla former av tvsändningar...sa dom på nyhetsmorgon/texttv förra veckan.

2008-09-08 @ 08:54:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0