Maia Hirasawa

Vi hade en jättebra dag igår. Det var jättemysigt och trevligt på lekplatsen med Maggan, Åke, Alva och Klara. Arvid och tvillingarna lekte på bra och så grillade vi korv och myste. Sen åkte vi till Ida, Johannes och Axel för Andreas skulle hjälpa Johannes att bära spånskivor. Fick gott fika också. Sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning inför kvällen, åt middag och farmor kom för att vakta barnen. Styrde sen kosan till Gamla Teatern för att se Maia Hirasawa. Jättebra konsert var det!!!

Inatt blev det lika som igår natt (tyvärr)...... Hon vaknade 03:30 och fick äta då, sen sov hon till 05:30 och fick då liggamma (vägrade såklart kliva upp då) men när klockan var 06:15 hade hon fått nog och det enda vettiga (nåja) var att kliva upp. Suck.... Efter ett par timmar ville hon sova igen så då lade vi oss båda två och sen klev Andreas upp med Arvid och lite senare även Johanna så sov jag vidare till 10:30 - skönt!

Nu ska Andreas laga mamma och pappas symaskin och Arvid var genast med på noterna och erbjöd Andreas att få låna hans verktyg (alltså Andreas skulle få låna Arvids verktyg och verktygslåda) - eller "värst-tyger" som han säger. Väldigt snällt i alla fall. :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0