Bra dag

Det blev en mycket bra dag idag.
Jag sov hela 2 timmar när Johanna sov sina 2½! Sen åt jag lunch och ammade Johanna innan vi gick ut i solen för att hämta Arvid.

Den unge herren Arvid var relativt lätt att få med sig hem idag, skönt. Det var däremot inte lika lätt att gå hem med honom eftersom vi inte gått på så länge nu, utan tagit bilen istället. När vi kommit drygt halvvägs så vägrade han i sten. Därför fick han ligga på snedden över vagnen. Det funkade bra, Johanna tyckte det var roligt också - speciellt när Arvid böjde på benen så hon såg hans fötter, då skrattade hon gott. :oD


När vi kom hem skottade jag snö medan Arvid lekte i densamma och Johanna satt i vagnen och tittade på vad vi gjorde. När vi sen kom in igen så ville Arvid gå och lägga sig. Men han somnade aldrig, precis som igår. Undrar om det är nån grej han fått för sig, kanske att det är skönt att ligga och vila lite för sig själv en stund.

Vi har ätit korv och makaroner till middag och nu är det Bolibompa. Ska göra välling till Arvid nu när det är "Stava med skägg".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0