Babysim igen

Idag har vi börjat fortsättningskursen i babysim. Den här gången får vi gå i Brunflo som tur är, har asigt nära då jämfört med när det var på Solliden förut. Vad som dessutom är bra är att Arvid ska få följa med nästkommande gånger också så då behöver vi inte skaffa barnvakt varje söndag heller. Idag skulle mamma och pappa passa honom, men så kom svärföräldrarna och hälsade på så de kunde stanna kvar och passa honom. Idag dök Johanna två gånger och åkte dessutom rutchkana! Fast hon kan ju inte sitta själv så simläraren höll i henne hela tiden och Andreas tog emot henne (Johanna...inte simläraren...).

Nu kör vi femminuters igen. Vi tror stenhårt på det här och det känns så himla bra. Förmodligen är det pga den som Arvid varit så lätt att lägga hela tiden. Nåja, inte hela tiden, men i det stora hela är han väldigt lätt att lägga och brukar somna själv utan att vi behöver vara med honom eller läsa femton sagor, osv... Och inte verkar han vara något otryggt barn!

Klockan 21 ska Andreas och jag se På Spåret. I fredags hade vi främmande så vi såg det inte pga det, sen skulle jag spela in reprisen igår men vad jag inte visste var att man inte kan stänga av tv:n längre när man spelar in... Så det blev inget igår heller. Men ikväll ska vi se reprisen på SVT24, om inget oväntat inträffar.

Min hosta håller i sig, det rosslar, piper och väser i luftrören. Blä. Johanna har också fått likadan hosta, stackars liten!!

Efter en kvart somnade hon.
Jippi!!! Har förresten glömt berätta att hon vänder sig från rygg till mage nu! Armen är inte ivägen längre. :o)

Kommentarer
Postat av: Annica

Många som är sjuk nu..Här i Sthlm hostar alla....=/ Kram

2009-01-18 @ 23:58:45
URL: http://ankos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0