Vid lunchbordet

Imorse vaknade Johanna kl 06:15 och jag kände mig rättså utsövd, skönt! Igår natt fick jag förresten gå in till Arvid en gång för att han inte hittade nappen. Sen dröjde det nån timme till så ropade han och då hade han drömt om troll så han fick komma och sova i min säng. Jättemysigt var det!! Johanna skulle däremot upp 05:50 så jag var rättså opigg... tur att jag kunde lägga mig när hon sov på förmiddagen, fick mig 45 minuters sömn.

Efter att vi hade hämtat Arvid på förskolan så gick vi till öppna förskolan där det hade varit avslutning. Stannade 1½ timme tills de stängde och sen gick vi hem. Andreas kom hem samtidigt som oss, mamma var hit en sväng och efter middagen gick vi ut. Andreas skulle klippa gräset så Arvid hjälpte honom, hack i häl med sin egen gräsklippare och hörselkåporna såklart.

Arvid gick sista dagen på förskolan igår så nu har han sommarlov. Känns tråkigt eftersom han gillar att vara på förskolan, men han får nog en rolig sommar ändå. Idag har han till exempel pratat med Martin i telefon. :o)

Sitter vid lunchbordet nu. Det tar tid att äta... Johanna har dessutom kommit på att hon kan skrika högt. Arvid har kommit på att han kan härma henne. Oj oj oj, inte konstigt att man är trött på kvällarna!  ...och dagarna. :oP

Jag har (nog) slutat amma nu. Oj så dramatiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0