Förkylningar

Nu så, nu är ljusstakarna utplacerade. Det blev en del trixande, men nu funkar alla ljusstakar som måste funka imorgon. En ljusstake ska ut till garaget också, men det får bli en annan dag - måste köpa nåt reservljus till den först. En ny glödlampa måste också inhandlas till adventsstjärnan, det ska vi köpa imorgon.

Johanna är förkyld med snorighet, feber och allmän missnöjdhet. Mellan varven är hon dock glad, så det är inte alldeles bedrövligt. Arvid har hosta, men mest på nätterna och på morgonen. Under dagen har det inte varit så mycket. Vi tog oss iväg på julmarknad i Ångsta idag, det var mysigt.

Jag börjar känna en antydan till förkylning för egen del också. Mindre bra. Imorgon blir det fullt upp hela dagen så det vore trist om man blev krasslig... Imorgon blir det loppis, kyrkan (Andreas ska spela...i Ås), julskyltning och sen födelsedagsmiddag på Rödön.

Klent med bilder nu. Tyvärr! Vi har dock sagt att vi ska köpa oss själva en ny kamera i julklapp, det blir toppen! Just nu känns det lite osäkert med vår egen kamera för ibland blir det error och alla kort på minneskortet försvinner... Lite läskigt!

Kommentarer
Postat av: Carola

Ja här e vi oxå sjuka. Samuel har feber o hosta o en massa snor :( O även jag e förkyld. Suck!!! Men ja va duktig o tände inga stakar förrän idag iaf :)

2009-11-29 @ 17:19:51
Postat av: Stina (jag själv)

Bra gjort Carola!! (ang ljusstakarna alltså, inte att bli sjuk...) Hoppas vi får se dig på jobbet snart, du saknas! Krya på dig!

2009-12-01 @ 20:06:19
URL: http://stinur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0