Öroninflammation

Det verkar vara en långdragen sjuka det här. Arvid verkar ha fått öroninflammation, men turligt nog är det mycket bättre idag. Han säger att det inte gör ont längre, så vi får hoppas att det är över! Johanna är klibbig i ena ögat, men jag hoppas att det inte är ögoninflammation. Arvid hade feber igår kväll senast, så än törs man väl inte ropa 'hej' direkt... Önskar dock att det är över snaaaaart!!!!

Johanna är i alla fall pigg som vanligt nu, men näsan rinner ideligen och hon hostar fortfarande mycket. Igår när Arvid hade ont i örat så låg han bara och kved och ville helst att man skulle vara nära nära nära. Det började väldigt plötsligt på förmiddagen. Han fick Alvedon men det verkade inte hjälpa. Ringde sjukvårdsrådgivningen och de gav en massa råd. Chattade med Lotta och fick en massa råd också, tack för det. På kvällen verkade det vara mycket bättre i alla fall, så skönt! Mamma var här med lite handlat åt oss igår vid lunch, tack för det.

Idag var Mona i tidningen, kul! Vi är så glada att vi fick gå den kursen, den har hjälpt oss mycket. Det är bra att få upp ögonen för hur man kan göra innan man hamnar i olika situationer. Vi har använt oss mycket av alla tips och råd vi fick genom kursen. Det vore bra om alla kunde gå den!


Kommentarer
Postat av: sara

Stackarna! Hoppas ni blir friska snart!

2010-02-06 @ 19:37:30
URL: http://sarasandman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0