Dagen efter operationen

I förmiddags åkte jag och Johanna för att hämta Arvid och Andreas på sjukhuset. Arvid och Johanna blev väldigt glada över att se varandra! :) Sen visade Arvid Johanna runt lite på avdelningen och visade även rummet han hade bott i. :)

På hemvägen åkte vi till Lillänge, Arvid skulle få ett fiskespö för att han genomgått operationen, vi köpte medicin på Apoteket och jag var in på Lindex och köpte en tunika till Johanna. Hade en 30%-rabattkupong som jag kände behov av att använda. ;) Handladel lite på Coop gjorde vi också, och köpte jordgubbar. :)

Arvid har haft rätt ont i munnen, bland annat så har han ett sår på tungan så han har troligen bitit sig eller så hände det under operationen när de var inne i munnen och grävde. Stackarn har mest velat vila idag. På kvällen nu hade han 38,5 i feber också så då ringde vi för de hade sagt att vi skulle ringa om han hade 38,5 eller mer. Läkaren på öron ringde upp men ville prata med bakjouren så vi väntar på att de ska ringa tillbaka, men Arvids feber har sjunkit och han verkar må bättre nu så det är nog inget att bekymra sig i. Han fick en Voltaren också och det verkar som det blev bättre med det onda ganska fort - skönt!

Arvid har ätit bra idag, imorse hade han fått gröt och till lunch hemma åt vi pannkaka med glass och sylt. Till middag åt vi hamburgare, men det gick lite halvdåligt för han hade rätt ont då. Men när Voltaren hade börjat ta så gick det bättre, han åt lite macka och två glassar. :) Han får äta hur mycket glass han vill nu, doktorns order!

Jag sov ca två timmar idag när Johanna sov och Andreas & Arvid försökte vila + att de var ute och testkastade med fiskespöet. Skönt var det att sova! Men undrar om det blir svårt att somna ikväll...? Vi hade funderingar på att åka in på Yran ikväll, men det kostar 560 kr i grinden och vem vet om det blir regn..? Och dessutom känns det bra att vara hemma när Arvid är lite tussig - man vill ju vara nära då. :) Vi ska nog hyra film istället...

Kommentarer
Postat av: Sofia

Arvid har fått stått ut med mycket den här vintern/våren. Nu är det slut på halsflussar. Vilken duktig kille som fick vara med om en operation. Förstår att han är glad över att få äta glass =)

Snart ses vi igen, vi som skulle ses nåt under semestern...det gick inte så bra. Det händer saker hela tiden och jag antar att det är lika för er.

KRAM!

2010-07-30 @ 14:43:42
Postat av: sara

Duktiga killen!!!



Tack för gratulationerna :) Var inte direkt tänkt att det skulle bli såååå tätt men nu känns det jättespännande :)



Hoppas allt är bra!

2010-08-03 @ 16:03:18
URL: http://sarasandman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0