Johanna 2 år idag!Grattis lilla gumman på 2-årsdagen!!

Dagen började med fika på säng. Arvid låg i vår säng för det hände en liten olycka i hans egen strax före midnatt. Mysigt att ha honom i sängen, det händer inte så ofta. :) Vi gick ner och gjorde i ordning välling och paket, hämtade tidningen och sen gick vi upp och sjöng för Johanna. Hon fick en bil och Mimmi Pigg från Musse Piggs klubbhus. Nu har hon fått en dvd med Musse Piggs klubbhus som hon och Arvid kollar på. :)

Igår hade vi trevligt besök, vi hade lite reunion med folk vi lärt känna i Uppsala. Några som flyttat hem och några som var hemma på semester. Jättetrevligt var det och en massa barn som fick leka av sig lite. :) Arvid fick feber på kvällen men idag verkar det lugnt. Tror man kan få feber av penicillin, men jag vet inte säkert...men vi ska ändå till bvc idag på 4-årskontroll så vi får höra då.

Angående Arvids halsfluss så var vi på sjukhuset i tisdags för undersökning. Där bestämdes det att han ska få operera bort halsmandlarna, eventuellt redan nästa vecka! Hoppas det finns tid redan då! Vi var även till mamma och hälsade på på hennes jobb och sen gick vi till barnavdelningen för att göra studiebesök inför att han eventuellt ska dit nästa vecka. Det var jättefint på barnavdelningen! En massa leksaker, olika rum, osv.


Kommentarer
Postat av: Jossan & Julia

GRATTIS JOHANNA!!! :)

2010-07-22 @ 11:20:24
URL: http://haggman.wordpress.com
Postat av: Linda

GRATTIS på födelsedagen Johanna!

2010-07-23 @ 18:55:15
URL: http://www.livetmedilona.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0