Om Arvids födelsedagIgår fyllde som sagt Arvid 4 år. På förmiddagen var vi till hälsocentralen och Arvid fick ta nåt slags näsprov. Det var bestämt sedan i fredags, men på morgonen ringde jag även för att få en ny läkartid eftersom Arvids penicillin som han fick i fredags inte verkade ta så bra. Så vi fick en tid strax före lunch.

Så efter provtagningen på morgonen gick vi hem, Arvid fick lite paket, vi fikade och sen gick vi till hälsocentralen igen. Där pratade vi med läkaren (som också pratade med sin överläkare) och de tror att Arvid har smittat sig själv hela tiden eftersom vi inte verkar bära på det. Men vi övriga fick ändå ta halsprov (igen) för att skicka iväg på odling. Arvid fick ta halsprov igen och fick även ta blodprov i armen. Han var så duktig!!!!!!!!! Sen gick vi hem och åt lunch, Andreas och Arvid badade och Johanna sov.

När Johanna hade vaknat gick hon och jag iväg och plockade blommor och sen kom familjerna på födelsedagskalas. Fika och sen beställde vi mat från Sibylla. Arvid fick en massa presenter; sparkcykel, vattengevär, pilbåge, bollplank, Lego, flygplan, frisbee, pengar, flera uteleksaker, m.m.

När barnen hade lagt sig igår spelade vi spel; "På spåret" som jag lånat av Sofia. Det var roligt! Det blev Olsson mot Lundström och tyvärr så vann Lundström...bättre lycka nästa gång! :)

Imorse ringde det en läkare från öron-näsa-hals och berättade att de fått remissen och han trodde att det kunde ta 2-3 veckor så skulle vi få komma på besök. De hade lite prio på detta eftersom det pågått så länge och eftersom han är ett barn. Tjohoooo!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0