Åter på förskolan

Idag fick barnen gå på förskolan, men fick en kortare dag än vad de hade haft i vanliga fall, så de fick en liten mjukstart.

Igår var barnen så pigga hela dagen så det var helt klart värt ett försök idag. Det hade gått bra, men Johanna hade somnat i vagnen ute på förmiddagen (och ändå somnat som vanligt efter lunch) och Arvid hade somnat på vilan. Men som fröknarna sa så tar det ett tag innan man är tillbaka helt när man varit sjuk så länge.

Arvid har varit borta från förskolan en hel vecka så han var väldigt nöjd över att vara tillbaka. Imorgon ska han också få gå, då skulle de på teater också. Jag och Andreas ska åka med Johanna till sjukhuset och kolla hennes hjärta. Hoppas den här läkaren är lika bra som den förra, för hon var verkligen helt fantastisk!

I tisdags dog Emil Forselius, väldigt tråkigt. Jag lider med Malin de stod varandra väldigt nära, och såklart övrig släkt och vänner.

Johanna har lärt sig räkna, hon säger "En... en... en...". Hon tar efter Arvid som räknar en hel del, typ när han ska springa ikapp o liknande. Sen gör hon likadant. :o)

Vi har beställt Wii Fit Plus och hoppas på att det kommer redan imorgon, hoppas!

På söndag åker vi till Sundsvall, det ska bli kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0