Finaler

Nu har Arvid haft insulinpump en dryg vecka och det hela går bra. Det är nytt att lära sig och hans värden har varit onödigt låga i början men även det börjar ordna till sig. Han har mer jämna värden över dagen nu i alla fall. Fast en del rekyler har det ändå blivit, det är när han varit låg och kroppen gör allt för att få upp honom igen och då blir det oftast väldigt höga värden. Han tycker i alla fall inte att pumpen är ivägen eller nåt och det är smidigt att ge insulin nu genom bara knapptryckningar och inte skruva på kanyler, pricka rätt i insuflonen, osv...

Igår var det Eurovision Song Contest och Eric Saade stod för Sveriges bidrag med "Popular". Det är en stor favorit här hemma, Arvid har länge breakdansat till den och nu har även Johanna börjat dansa en hel del. Det gick i alla fall bra igår, han kom trea!! :) Vi har dessutom bestämt att vi ska ta med barnen, eller åtminstone Arvid, och se Eric Saade på Yran i sommar. Sen ska vi fixa nån barnvakt som hämtar så Andreas o jag kan fortsätta gå på Yran när vi ändå har betalat biljett. Det blir roligt! Jag tycker också han är himla bra, och dessutom spelar The Ark den kvällen - de som är ute på sin sista turné. Det blir nog bra! :)

I övrigt är Arvid ute och cyklar med kompisar på området mest varje dag, han tycker det är sååå roligt! :) Johanna var sjuk förra veckan så hon var hos momma 2½ dag, jag vabbade en halv dag.

Nu är det dags att se VM-finalen i hockey! Sverige mot Finland!

Kommentarer
Postat av: Anna

Det är så roligt att läsa din blogg! Uppdatera mera!! :)

2011-06-01 @ 16:41:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0